- 15 Şubat 2015
- 13.303
- 46.808
Annesi cok konusmasin da macun falan yapsin ogluna. Boyle sacma sapan konusanlara onlarin dilinden konusacaksinizAnnesi sürekli diyorki, sende evlenemezsin oğlumda. Eşim olcak kişide ayrılmış olcaz ya 2 mizinde asla evlenemeyecegini söylüyor hep.
Yengenizde bir garip ona ne yani ailen arkandaysa hiç tereddütsüz boşa gitsin böyle hanzo ile yaşanirmi senin ozguvenini aşağı çekmeye çalışıyor hiç muhatap olma emin ol zamanı geldiğinde daha iyisi çıkar karşına1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Aklın varsa kesinlikle geri dönme seninki evlilik değil cnm hayatına bak böyle insani hiç olmamış sayYok kesin boşanıyorum zaten bayadır konusmuyorumda bana diyorlarki onun akrabaları bayılıyor, vicdan yaparsın gel falan diyorlardı, hepsini engelledim. Anlatmak istediğim şuan yeni yeni kendime geliyorum. Cinselliği bilmiyordum ve bana okadar yanlış anlattiki, ben ıstediğim zaman bana diger kadınlar gibi ol dedi redetti. Benden dolayı yapmadığını bile söyledi son zamanlar. Neden diye sorunca şaka gibi geliyordur belki ama köye gitmememi falan bahane ediyordu. Zaten annesi sorun oglunda dedim hic şaşırmadı ya bana sen ne diyorsun bile demediler, arkadan arkaya haber yolluyorlar ama gelsin diye. Çok ağır psikolojik baskı yedim .
Bildiğiniz psikolojik şiddet kaç yaşınızdasınız bilmiyorum 19 da evlendim 20 de ayrıldım aynı ev psikolojik ve fiziksel şiddet sebebli 22 yaşındayım evlilik düşünmüyorum ama bekar insanlar çok evlenmek istedi görücü usulü olsun normal konuşma olsun asla kendine şunu yapma! Iki damla kan için ikinci el muamelesi ni kendine yaşatma cunki sen kendine değer vermesen kimse vermez illa cinsellik için yaklaşan sırtlanlar olucak bekarlara da yaklaşıyor onlar hiç öyle düşünme kaçıncı yuzyildayiz yani onlar seni manipüle ediyor ayrıca ortada bir evlilik yok ki tek başına evlenip kölelik yapıyorsun bitirmek en doğru karar hayatına yön ver1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Bu arada anlaşmalı boşanma teklif et hiçbişey gözün görmesin erken kurtul1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Adam tir şoförü belki eşcinsel belki de dostu var size gerek duymuyor ve basmış nikahı bedava hizmetçi demiş anlamayacak birşey yok bunda boşan hayatına bak ilk boşanan sen değilsin son da sen olmıycaksin ben boşandım çocuğum yok bir buçuk yıl evli kaldım ve eşim cinsel hayatta sorunum yoktu ama çocuk istemedim cunki evim ayrı değildi sulalesine kölelik yaptırıyordu köyde 70 kişi bir evde kaldık vs vs psikolojik fiziksel şiddet artti boşandım okudum kpss ye hazırlanıyorum bir daha evlilik düşünürmüsün de rahatı gördüm zor bi daha elti kaynana koca derdi çekmek bana zor geliyor ya o yüzden tanışmak isteyenlerle bile tanışmıyorum5aydir ayrıyız zatn 1 yıl kaldım son zamanlar cinselliği bende unuttum. Dedimki bari iyi bir insan ama çok çabaladım psikologa falan da gittim. Ama hepsi eşinin kabul etmesi gerek önce dedi. Kendi hayatıma bakıyordum, ehliyete falan yayılmıştım, dikis nakis kursuna yazıldım sonrasinda köy baskısı cok yedim. Nasil desem iyi bir ev arkadasi gibi görüyordum, yeter nenene bakmak istemiyorum, annenin hizmetcisimiyim dedim ve siddet gördüm. Yani iyi bir ev arkadasi da olmadı. Zatn hemen siddet görünce de evi terk ettim. Ilk siddetimdi kaynanam ilk zamanlar olur hem bir kere olmus dedi. Bir kere vuran el hep kalkar zaten bende evi terkettim.
eşinizin cinsel yöneliminin farklı olduğunu düşünüyorum1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Asla kararından vazgecme, ayrıca o muşmula sıfatlı kocan adam (adam dıyorum hak etmıyor bunu ama) olsunda sorumluluklarını yerıne getırsın, o aılesıne kole arıyor belli hızmet etsın dıye, canım sen hic korkma evlilik sorumluluktur ıkı tarafada sorumluluklar dusuyor tek tarafa degıl, bosan hayatını dıledıgın gibi yasa, bir kadın sırf bosandı dıye ona saygı gostermek yerıne köstek oluyorsa, bu da onların ne kadar asagılık olduklarını gosterır1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Yenge çok meraklıysa o gitsin yaşasın.Ailem de sorun yok, yengem çok yaptı. Işte 6ay köye gidiver ne olmuş, tek kişiyi idare edemiyor musun , cinsellik içinde hap atsın basit diyor ama anlamadığı şey zaten adamın evlilikte cinselliğe önem vermemesi.
Çok doğru hissediyorsun. Bana da ilk göz ağrısı gibi olmaz falan demişlerdi sanki çok düşünürlermiş gibi1.5 yıllık evliyim. Cinsel hayatımız yok. 1-2 kere oldu sadece.Annesinin telefonunu duymadim, mesela bana diyorki senden cinsel yonden soğudum. Evin ayrı şükür et diyor. Annesi yarım saat uzaklıkta. Eşim Tır şoföru. Hafta ici yok. Bir tek haftasonu var. Hep ailesine gidiyoruz kalıyoruz. Gitmek istemesem aşırı duygu sömürüsü. Hep bana değer vermiyorsun diyor. Kaynanam annesine baktırıyor birde. En sonunda isyan çıkardım. Bırak bana kocalık yap dedim. Bana diyorki evlilikte cinselik önemli deil, kadınlar herzamn hazır olur,erkekler olmaz diyor. Sonunda bende bıraktım herseyi oluruna hep gittim köyüne. Ama yetmedi. Daha fazlasını istedi. Şiddet gösterdi bu sefer. Ailem destek cıktı. Boşan dediler. Yengem psikolojimi bozdu. Dul olcaksin dedi.Korktum. Neyse gururumu hiçe sayıp eşime barışma teklif ettim. Barışma şartı olarak 3 ayken en son 6ay annesinde kalacağımızi söyledi. Evimde oturma şansımı kaybetmişim. Bana sevgini kanıtla dedi. Kabul etmedim.Inanki yapamam. Zatn onu ev arkadaşı gibi hissediyorum. Aylardır ayrıyız ne ailesi ne eşim barışmak için bir adım attı. Dilekçeyi verdim. Buseferde annen seni hemn avukatami götürdü diyor. 5aydir ayrıyız zatn hic bir adım yok. Sen istedin, senin seçimin diyor eşim. Ailen seni yaktı. KıMse senle evlenmez. Dul diye herkes sana yazacak diyor.. TeK içimde kalan çocuğumun olmaması belki allah sonra doğru kişiyle nasip eder. Boşanicam kesin. Bana diyorki gelen gideni aratır , işim var, ailem de yanımda bana diyorlar ayrı evde oturabilirsin sadece boşanmanın sonrası çok mu zor neler yaşadınız? Hickimse benle ciddi düşünmeyecek mi? 2 .evliliğini yapanlar nasıl yaptı. Ben esim tarafindan sanki cok manipule edilmis gibi hapsediyorum.
Yok kesin boşanıyorum zaten bayadır konusmuyorumda bana diyorlarki onun akrabaları bayılıyor, vicdan yaparsın gel falan diyorlardı, hepsini engelledim. Anlatmak istediğim şuan yeni yeni kendime geliyorum. Cinselliği bilmiyordum ve bana okadar yanlış anlattiki, ben ıstediğim zaman bana diger kadınlar gibi ol dedi redetti. Benden dolayı yapmadığını bile söyledi son zamanlar. Neden diye sorunca şaka gibi geliyordur belki ama köye gitmememi falan bahane ediyordu. Zaten annesi sorun oglunda dedim hic şaşırmadı ya bana sen ne diyorsun bile demediler, arkadan arkaya haber yolluyorlar ama gelsin diye. Çok ağır psikolojik baskı yedim .
Yok ben hemen 2. Evlilik yapmayacam zaten ama o eşim olcak kisi ve akrabaları asla evlenemeyecksin gibi sözler söylüyorlar.