Bosanmadan sonraki yasayacaklarimdan cok korkuyorum. Nasil atlattınız?

O adamdan iyisini bulursunuz merak etmeyin .Pandalar gibi senede bir kez oluyormuş libido yerlerde. Çalışın gezin,kendinize yatırım yapın o da anasıyla otursun.

Bu anlattıklarınızdan daha korkunç olamaz yaşayacaklarınız bu ne böyle

Adam eşcinsel ablacım görmüyor musun hala ne bebeği ne çocuğu. Paravan evlilik yapmış boşanma diye etekleri tutuşuyor çünkü boşadığında yeni birini bulup eşcinselliğini örtbas etme telaşına düşecek yine. Ailen arkandaymış gerisini boşver gitsin artık boşanan bir sürü kadın var hepsi de paşalar gibi yaşıyor. Abuk subuk birinin kahrını çekme zaten şiddet bile uygulamış pislik. Boşanırsan başkası bakmaz diyip manipüle ediyor, gelme bu oyunlara. Gitsin anasının dizinin dibinde otursun.

Yok kesin boşanıyorum zaten bayadır konusmuyorumda bana diyorlarki onun akrabaları bayılıyor, vicdan yaparsın gel falan diyorlardı, hepsini engelledim. Anlatmak istediğim şuan yeni yeni kendime geliyorum. Cinselliği bilmiyordum ve bana okadar yanlış anlattiki, ben ıstediğim zaman bana diger kadınlar gibi ol dedi redetti. Benden dolayı yapmadığını bile söyledi son zamanlar. Neden diye sorunca şaka gibi geliyordur belki ama köye gitmememi falan bahane ediyordu. Zaten annesi sorun oglunda dedim hic şaşırmadı ya bana sen ne diyorsun bile demediler, arkadan arkaya haber yolluyorlar ama gelsin diye. Çok ağır psikolojik baskı yedim .

Boşanma sonrası çok rahatlamıştım sırtımdan yük atmıştım sanki. 3 çocuğum olmasına onların okul durumları hastalıkları başka problemleri vs. hep ben ilgilenmeme rağmen çok mutlu ve huzurluyum hiç pişman olmadım. Şükretki çocuğun yok boşanıp bütün bağını koparabileceksin.

Adam eşcinsel ablacım görmüyor musun hala ne bebeği ne çocuğu. Paravan evlilik yapmış boşanma diye etekleri tutuşuyor çünkü boşadığında yeni birini bulup eşcinselliğini örtbas etme telaşına düşecek yine. Ailen arkandaymış gerisini boşver gitsin artık boşanan bir sürü kadın var hepsi de paşalar gibi yaşıyor. Abuk subuk birinin kahrını çekme zaten şiddet bile uygulamış pislik. Boşanırsan başkası bakmaz diyip manipüle ediyor, gelme bu oyunlara. Gitsin anasının dizinin dibinde otursun.
Aynen , çocuğu ondan istemiyorum olma ihtimalide zaten yokta işte bana sen boşanırsan anne olma hakkınıda kaydedeceksin gibi şeyler söylüyor, çok psikolojik baskı yedim. Ondan uzaklasinca neyin doğru olduğunu anladım.

Ya siz resmen cehennemden kurtulmuşsunuz ne pişman olması ? Bu mümkün değil . Dul olacaksin seni almayacaklar klasik odunların tepkisi sizi korkutmak için . Bu arada seçiminiz gerçekten yanlış lütfen hemen ikinci evliliği yapmayın imkanınız yoksa terapi alacak en azından you tube Dan videolar izleyin farkındalığa çok ihtiyacınız var öz sevgi ve öz saygı konularında . Kurban kesseniz yeri

Aynen , çocuğu ondan istemiyorum olma ihtimalide zaten yokta işte bana sen boşanırsan anne olma hakkınıda kaydedeceksin gibi şeyler söylüyor, çok psikolojik baskı yedim. Ondan uzaklasinca neyin doğru olduğunu anladım.
Dilerim bu cibilliyetsiz heriften tez zamanda kurtulup kendinize çok güzel bir hayat kurarsınız, aman geri adım atmayın 🙏🏻

Evliliğin temeli cinsellik. O olmadan ev arkadaşı olunur ancak. Adama bak ya kadın her zaman hazır olurmuş da erkek olamazmış. 1.5 yılda 2 kere hazır olabilmesini de ne güzel açıklıyor utanmadan. Şiddet de var diyorsun sakın arkana bakma. Şimdiden de başkası ile evlenemez miyim diye düşünme. Ne bu böyle evli olmadan durulamıyor mu? Evlilik sevgi,saygı bir arada olursa güzel. Yoksa cehennem azabı. Ailen de biraz tuhaf düşünceli. Boşanınca evlen diye baskı yapabilirler sakın önüne çıkan kişiden emin olmadan evlenme. İşin varmış çalış kendine zaman ayır istediğin şeyleri yap, gez dolaş.
Ailem de sorun yok, yengem çok yaptı. Işte 6ay köye gidiver ne olmuş, tek kişiyi idare edemiyor musun , cinsellik içinde hap atsın basit diyor ama anlamadığı şey zaten adamın evlilikte cinselliğe önem vermemesi.

Ya siz resmen cehennemden kurtulmuşsunuz ne pişman olması ? Bu mümkün değil . Dul olacaksin seni almayacaklar klasik odunların tepkisi sizi korkutmak için . Bu arada seçiminiz gerçekten yanlış lütfen hemen ikinci evliliği yapmayın imkanınız yoksa terapi alacak en azından you tube Dan videolar izleyin farkındalığa çok ihtiyacınız var öz sevgi ve öz saygı konularında . Kurban kesseniz yeri
Yok ben hemen 2. Evlilik yapmayacam zaten ama o eşim olcak kisi ve akrabaları asla evlenemeyecksin gibi sözler söylüyorlar.

Yok ben hemen 2. Evlilik yapmayacam zaten ama o eşim olcak kisi ve akrabaları asla evlenemeyecksin gibi sözler söylüyorlar.
Gayet evleneceksiniz hiçte zor olmayacak ama lütfen önce kendinizi sevin kendinize değer verin bu adamla bir buçuk yıl nasıl kaldınız ?

Ya desene pis herif asıl senin gibi iktidarsız, iradesiz bir adamla o ananı kim ne yapsın! Salla gitsin böyle bir evlilikten sonra evlenmek için biraz beklesen iyi olur. Ayrıca şu dul kadın mantığı yerin dibine bir batsın artık ya. Durusunu korursan hicbirsey olmaz korkma.

Gayet evleneceksiniz hiçte zor olmayacak ama lütfen önce kendinizi sevin kendinize değer verin bu adamla bir buçuk yıl nasıl kaldınız ?
5aydir ayrıyız zatn 1 yıl kaldım son zamanlar cinselliği bende unuttum. Dedimki bari iyi bir insan ama çok çabaladım psikologa falan da gittim. Ama hepsi eşinin kabul etmesi gerek önce dedi. Kendi hayatıma bakıyordum, ehliyete falan yayılmıştım, dikis nakis kursuna yazıldım sonrasinda köy baskısı cok yedim. Nasil desem iyi bir ev arkadasi gibi görüyordum, yeter nenene bakmak istemiyorum, annenin hizmetcisimiyim dedim ve siddet gördüm. Yani iyi bir ev arkadasi da olmadı. Zatn hemen siddet görünce de evi terk ettim. Ilk siddetimdi kaynanam ilk zamanlar olur hem bir kere olmus dedi. Bir kere vuran el hep kalkar zaten bende evi terkettim.

Herkes sana yazacak çünkü dulsun mu🤦🤦🤦 ya kendisi hareketsiz bide gelmiş size saçma saçma konuşuyor tövbe estağfurullah ya. Gitsin anasıyla yaşasın bir daha da kimseyle evlenmez umarım

Asil kocaniz kalkmayan çüküyle bidaha evlenemez bu yuzden size psikolojik baski yapiyorlar. Sakin onlari dinlemeyin. En buyuk sansiniz cocugunuzun olmamasi. Cocugunuz olsaydi bunlarla iletisim kurmaya devam etmek zorunda kalacaktiniz. Bundan sonra sizi daha guzel bir hayat bekliyor, onlara kulak asmayin
Annesi sürekli diyorki, sende evlenemezsin oğlumda. Eşim olcak kişide ayrılmış olcaz ya 2 mizinde asla evlenemeyecegini söylüyor hep.

Siz dul olmayacaksınız velev ki dul oldunuz bu onursuz bir iş mi? Milyonlarca insan var boşanıp yeniden evlenen. Hatta çocuğu olup hiç evlenmemiş bir erkekle evlenen tanıdığım var 3.çocukları doğdu çok mutlular. Binlerce örnek görebilirsiniz. Devir o devir değil bitti gitti bunlar, hala beynini geliştirememiş kesimi kafanıza bile takmayın.

Asıl o kalkmayan çüküyle ne yapacak? 80 kere evlense 80 kere tekmeyi yiyecek. Siz mis gibi hayatınıza bakacaksınız, Allah karşınıza iyi birini çıkarsın yeniden evlenmek isterseniz. Kadınlar hazırmış da erkekler değilmiş hiç böyle saçma bir laf duymamıştım. Zira erkek arkadaşım 4 yıldır bilfiil hazır. Sağlıklı bir erkeğin beyninden geçen üç şeyin biri cinsellik bence. 1,5 yılda 2 kere karısıyla birlikte olabilmiş bir erkeğe göre fazla yüzsüz. Sorunu olur ve bunu kabul eder düzeltmek için çaba gösterir saygı duyulur ama sizinkisi tam bir tırt. Sallayın gitsin, sevişmek aşırı güzel bir şey çünkü.

İyi de zaten bu adam kocan olmamış ki . Ayrıca olsa bile şimdiye nikah mı kalır o kadar ayrısınız. Hem 2. Evliliğini yapıp mutlu olan bir sürü insan var . Görüşme adamla çocuk da yokmuş sil hayatından

X