- 7 Temmuz 2009
- 1.442
- 2.214
-
- Konu Sahibi Queen Teyze
O kadar karışık ki canım,ilk actigim konuda uzunca anlattimBugünlerde geçer illaki canım benim aminnnn sıkma canını sende rabbim güzellikle doldursun hayatını
Senin nasıl oldu anlatmak istermisin ?
Bir bakarım ben ozamanO kadar karışık ki canım,ilk actigim konuda uzunca anlattim
Yine şahane yorumlarIktidarsızsan evlenme tersi de var. Gerçi bunlar evlenmezse de hiç evlenemeyiz o da var
O kadar karışık ki canım,ilk actigim konuda uzunca anlattim
Dedim amaaa bulamadımBir bakarım ben ozaman
Geçiyor zamanlaTek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..
Kendimi zaman zaman çok güçlü zaman zaman da çok güçsüz hissediyorum. Buna engel olamıyorum. Şuan yazarken bile ağlıyorum. Kimimiz sevgi görmüyor kimimiz aldatılıyor kimimiz fiziksel pskolojik şiddet görüyor ve sonunda yol boşanmaya çıkıyor.
Böyle bir yola çıkmak için evlenmedik ki biz seni çok seviyorumların, sensiz yapamamların yerini keşke seni tanımasaydımlar alıyor, gerçek karakterlerini ortaya çıkarıyorlar.
Ne hayallerle kurduğumuz yuvalarımızı belki kucağımızda evlatlarımızla belkide tek başımıza bırakıp çıkıyoruz. Buna mecbur bırakılıyoruz.
İyide niye ya niye madem ana kuzususun evlenme. Madem öfkene sahip çıkamıyorsun evlenme madem uçkurunu tutamıyorsun evlenme. Evlenmiş olmak için evlenme.
Umarım yaktıları yüreklerin bir gün karşılığını yaşarlar..
Haklısın gerçekten öyleydi ilk zamanlar şimdi ara ara öyle oluyor. Daha çok yeni ondan belkide bende geçeceği günleri sabırla bekliyorum.Geçiyor zamanla
Ilk zamanlar odadan çıkmam hatta wc ye gitmek istemiyorsun
Herkes öğüt veriyor moral veriyor
Hiç birini duymuyor hatta dalga geçiyorlar hissediyorsun
Gülen olsa sınırın tepene geliyor
Ama geçiyor duaya sarıl Allaha tevekkül et
Her ser de hayra inan
Sonra neden ağladım ki diyorsun uykusuz gecelerine kendine kızıyorsun
Daha dimdik daha kendinden emin daha mutlu daha net daha kararlı ve güçlü hissediyorsun
O yüzden geçici bu durum
Ne demişler damdan düşünün halini damdan düşen anlarHaklısın gerçekten öyleydi ilk zamanlar şimdi ara ara öyle oluyor. Daha çok yeni ondan belkide bende geçeceği günleri sabırla bekliyorum.
Seni topiğimde gördüğüme de sevindim
Öyle gerçekten benden önce kuzenim boşanmıştı. Ben asıl şimdi anlıyorum ne yaşadığını ozaman destek olmaya çalışıyordum kendisine bilmeyince duyguyu tecrübesizce elimden geleni yapmışımda ama nasılNe demişler damdan düşünün halini damdan düşen anlar
Konuyu yeni gördüm bende de ara ara geliyor eskiden daha kötüydüm. Hiç bir şey yapmak istemiyordum. Başıma yıkılmış gibiydi herşey gelecek kaygısı olan bitenler. Acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeler her gün her saat. Şimdiyse mesela nadiren oluyo tam da o zamanlardan birindeyim aslinda buda iş bulamamamla alakalı sorunlardan bence daha da böyle hissediyorum. Allah herkese ferahlık versin. Bugün ikinci evlilik için evlenme teklifi almış bir arkadaşımı gördüğümde mesela bir tuhaf oldum. Yeniden sevebilmek mi yeniden sevilmek mi ne bileyim ihtimal gelmiyor bana pek gelmesi .Mesela duygusal boşluğumuz illa ki oluyor kadınlar olarak. İleriyi dusundugum zaman hayatimin nasil olacagi biraz endise ettiriyor en cok da bu sebepten bazen bu sekilde duygusal hissedebiliyorumÖyle gerçekten benden önce kuzenim boşanmıştı. Ben asıl şimdi anlıyorum ne yaşadığını ozaman destek olmaya çalışıyordum kendisine bilmeyince duyguyu tecrübesizce elimden geleni yapmışımda ama nasıl
şimdi oturunca kendisiyle ben sana şunu dedim sen bunu dedin deyip gülüyoruz. Aynı şeyi yaşanların arasında farklı bir dil gelişiyor bence
O en başta ki sıkıntılı günler nasıl geçtiyse bu endişelerimiz de geçecek inanıyorum. :)Konuyu yeni gördüm bende de ara ara geliyor eskiden daha kötüydüm. Hiç bir şey yapmak istemiyordum. Başıma yıkılmış gibiydi herşey gelecek kaygısı olan bitenler. Acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeler her gün her saat. Şimdiyse mesela nadiren oluyo tam da o zamanlardan birindeyim aslinda buda iş bulamamamla alakalı sorunlardan bence daha da böyle hissediyorum. Allah herkese ferahlık versin. Bugün ikinci evlilik için evlenme teklifi almış bir arkadaşımı gördüğümde mesela bir tuhaf oldum. Yeniden sevebilmek mi yeniden sevilmek mi ne bileyim ihtimal gelmiyor bana pek gelmesi .Mesela duygusal boşluğumuz illa ki oluyor kadınlar olarak. İleriyi dusundugum zaman hayatimin nasil olacagi biraz endise ettiriyor en cok da bu sebepten bazen bu sekilde duygusal hissedebiliyorum
Kesinlikle öyle, bana da zaman diyordu çevrem, haklılarmış zaman acı ama güzel ilaç :)Bi 6 ay kendime gelememiştim ,hep rüyalarıma giriyordu şimdi rahatım zaman herşeyin ilacı oluyor
Aminn canım benim.Merhabalar... benimde gelgitlerim çok oluyor ev hanımı olunca birde yıllarını vermiş iseniz hayata başlamak maddi manevi çok zor ama sonra diyorum Rabbim var o seni bırakmaz doğarken senlemiydiki eş ölürken de senlemi olacaktı ...( kızımın babası eğer mutsuz olursa kızım etkilenir eğer yanlış bir insana denk gelirse kızım o eve gittiğinde etkilenecek ve hayatına girecek bayanın suçu ne bana sözler veren kendisiydi beni yarı yolda bırakanda ama dediğim gibi gelip geçici dünyadaki adaleti istemiyorum ben ahirette hesaplaşmak istiyorum Rabbim bütün bayanlara kolaylık versin evlatlarımızı mutlu yetiştirmeyi nasip etsin
Amin cumlemizeAminn canım benim.
Rabbim yavrunla hayırlı, güzel ve musmutluu ömür nasip etsin
Allah razı olsun cümlemize güzel ömürler versin RabbimAminn canım benim.
Rabbim yavrunla hayırlı, güzel ve musmutluu ömür nasip etsin
Valla uçkursuz olmayı da eklemek lâzım, uçkurludan daha büyük sorun.Tek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..
Kendimi zaman zaman çok güçlü zaman zaman da çok güçsüz hissediyorum. Buna engel olamıyorum. Şuan yazarken bile ağlıyorum. Kimimiz sevgi görmüyor kimimiz aldatılıyor kimimiz fiziksel pskolojik şiddet görüyor ve sonunda yol boşanmaya çıkıyor.
Böyle bir yola çıkmak için evlenmedik ki biz seni çok seviyorumların, sensiz yapamamların yerini keşke seni tanımasaydımlar alıyor, gerçek karakterlerini ortaya çıkarıyorlar.
Ne hayallerle kurduğumuz yuvalarımızı belki kucağımızda evlatlarımızla belkide tek başımıza bırakıp çıkıyoruz. Buna mecbur bırakılıyoruz.
İyide niye ya niye madem ana kuzususun evlenme. Madem öfkene sahip çıkamıyorsun evlenme madem uçkurunu tutamıyorsun evlenme. Evlenmiş olmak için evlenme.
Umarım yaktıları yüreklerin bir gün karşılığını yaşarlar..
Ah Ferhans ahValla uçkursuz olmayı da eklemek lâzım, uçkurludan daha büyük sorun.
Kesinlikle haklısınızevlenmeden önce insanın karakterini anlamak için değil de havasına parasına bakıldığı için görülen şeyler görülmüyor. bir de insan kendine göre biriyle evlenmeli hayata bakışı benzer olmalı.