- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.622
- Konu Sahibi Queen Teyze
Canımm Türkiye min güzel boşanma avukatı dedikleriniz baştan sona doğru elbette katılıyorum size. Ama şunu bilin kendi değerini bilen biriyim. Bunu bildiğim için 8 aylık bu hatamı (evlilik demiyorum) sonlandırdım. Alacağım dersleride aldım şu üç dört aylık sürede kendi iç muhakememide yaptım. Siz ve sizin gibi yorum yapan arkdaşların yorumlarıyla yeri geldi boşanma sürecinde uzaktan okuyarak destek aldım. Ve üye olup teşekkür ettim burdakilere :) tekrar Teşekkür ederim sizin nezdinizde yardımı kelimeleriyle dokunan burdaki herkese. Hata yapmak insana mahsus önemli olan ondan ders alıp yoluna devam edebilmek :) onu yapıyorum bende.Bir kaç sevgi sözcüğü, ve boş peri masalı umutları mi sizi yüceltmek. Seni seviyorum demeler , zaten lütuf değil olması gereken bir şey. Siz bunları yüceltme olarak algılamıssınız ama bunlar zaten aklı yerinde bir kadının en basit beklentileridir.
360 derece dönmek demek aynı noktaya gelmek demektir. 180 derece dönmek tam tersi yöne gitmektir.
Yani tahmin ettiğim gibi siz kendine okadar az değer verdiniz ki , en basit ve beklenen davranışları bile yüceltme olarak gördünüz.
Adam bir günde şiddet uygulayan bir erkeğe dönüşmedi aslında hep öyleydi ama siz alttan aldıkça, herseye tamam dedikçe ihtiyaç duymadi .
Sizinle falan bir derdim yok. Buraya tavsiye almaya geldiniz biz de yazıyoruz ve soruyoruz işte..
Sonuç olarak o yüceltici davranışları, o kadar yuceltici olarak görmeyin. Normal insan davranışı onlar, kimbilir o yüceltici dediğiniz davranışlar için siz nelere katlandinız evlenmeden önce. O yuceltici davranışlar lütuf değil. Sizin temel olarak hakettiğiniz ve beklemeniz gerekn davranışlar.
İyi ki bosanmissiniz ama bu bosanmadan ders almak en önemlisi. Bir dahaki ilişkileriniz de size yuceltici diye saydığınız davranışlar için karşı tarafa ay çok iyi demeyin, siz daha iyi davranışları hakettiğinizi düşünüp, bu na göre davranırsanız, daha iyileri gelir zaten.