- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.622
-
- Konu Sahibi Queen Teyze
Canımm Türkiye min güzel boşanma avukatı dedikleriniz baştan sona doğru elbette katılıyorum size. Ama şunu bilin kendi değerini bilen biriyim. Bunu bildiğim için 8 aylık bu hatamı (evlilik demiyorum) sonlandırdım. Alacağım dersleride aldım şu üç dört aylık sürede kendi iç muhakememide yaptım. Siz ve sizin gibi yorum yapan arkdaşların yorumlarıyla yeri geldi boşanma sürecinde uzaktan okuyarak destek aldım. Ve üye olup teşekkür ettim burdakilere :) tekrar Teşekkür ederim sizin nezdinizde yardımı kelimeleriyle dokunan burdaki herkese. Hata yapmak insana mahsus önemli olan ondan ders alıp yoluna devam edebilmek :) onu yapıyorum bende.Bir kaç sevgi sözcüğü, ve boş peri masalı umutları mi sizi yüceltmek. Seni seviyorum demeler , zaten lütuf değil olması gereken bir şey. Siz bunları yüceltme olarak algılamıssınız ama bunlar zaten aklı yerinde bir kadının en basit beklentileridir.
360 derece dönmek demek aynı noktaya gelmek demektir. 180 derece dönmek tam tersi yöne gitmektir.
Yani tahmin ettiğim gibi siz kendine okadar az değer verdiniz ki , en basit ve beklenen davranışları bile yüceltme olarak gördünüz.
Adam bir günde şiddet uygulayan bir erkeğe dönüşmedi aslında hep öyleydi ama siz alttan aldıkça, herseye tamam dedikçe ihtiyaç duymadi .
Sizinle falan bir derdim yok. Buraya tavsiye almaya geldiniz biz de yazıyoruz ve soruyoruz işte..
Sonuç olarak o yüceltici davranışları, o kadar yuceltici olarak görmeyin. Normal insan davranışı onlar, kimbilir o yüceltici dediğiniz davranışlar için siz nelere katlandinız evlenmeden önce. O yuceltici davranışlar lütuf değil. Sizin temel olarak hakettiğiniz ve beklemeniz gerekn davranışlar.
İyi ki bosanmissiniz ama bu bosanmadan ders almak en önemlisi. Bir dahaki ilişkileriniz de size yuceltici diye saydığınız davranışlar için karşı tarafa ay çok iyi demeyin, siz daha iyi davranışları hakettiğinizi düşünüp, bu na göre davranırsanız, daha iyileri gelir zaten.
Başına gelmeden yorum yapmak çok kolay. İnsan ne kadar doğruyu bilse de her zaman uygulayamıyor. Ne güzel aklınızı başınıza toplayabilmiş ve ayrılabilmişsiniz bundan sonrası daha kolay zor olanı atlatmışsınız. Kolaylıklar dilerimCanımm Türkiye min güzel boşanma avukatı dedikleriniz baştan sona doğru elbette katılıyorum size. Ama şunu bilin kendi değerini bilen biriyim. Bunu bildiğim için 8 aylık bu hatamı (evlilik demiyorum) sonlandırdım. Alacağım dersleride aldım şu üç dört aylık sürede kendi iç muhakememide yaptım. Siz ve sizin gibi yorum yapan arkdaşların yorumlarıyla yeri geldi boşanma sürecinde uzaktan okuyarak destek aldım. Ve üye olup teşekkür ettim burdakilere :) tekrar Teşekkür ederim sizin nezdinizde yardımı kelimeleriyle dokunan burdaki herkese. Hata yapmak insana mahsus önemli olan ondan ders alıp yoluna devam edebilmek :) onu yapıyorum bende.
Allah razı olsun sağolun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)Başına gelmeden yorum yapmak çok kolay. İnsan ne kadar doğruyu bilse de her zaman uygulayamıyor. Ne güzel aklınızı başınıza toplayabilmiş ve ayrılabilmişsiniz bundan sonrası daha kolay zor olanı atlatmışsınız. Kolaylıklar dilerim
Umarım yaktıları yüreklerin bir gün karşılığını yaşarlar..Tek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..
Kendimi zaman zaman çok güçlü zaman zaman da çok güçsüz hissediyorum. Buna engel olamıyorum. Şuan yazarken bile ağlıyorum. Kimimiz sevgi görmüyor kimimiz aldatılıyor kimimiz fiziksel pskolojik şiddet görüyor ve sonunda yol boşanmaya çıkıyor.
Böyle bir yola çıkmak için evlenmedik ki biz seni çok seviyorumların, sensiz yapamamların yerini keşke seni tanımasaydımlar alıyor, gerçek karakterlerini ortaya çıkarıyorlar.
Ne hayallerle kurduğumuz yuvalarımızı belki kucağımızda evlatlarımızla belkide tek başımıza bırakıp çıkıyoruz. Buna mecbur bırakılıyoruz.
İyide niye ya niye madem ana kuzususun evlenme. Madem öfkene sahip çıkamıyorsun evlenme madem uçkurunu tutamıyorsun evlenme. Evlenmiş olmak için evlenme.
Amin tek dileğim her biri içinTek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..
Kendimi zaman zaman çok güçlü zaman zaman da çok güçsüz hissediyorum. Buna engel olamıyorum. Şuan yazarken bile ağlıyorum. Kimimiz sevgi görmüyor kimimiz aldatılıyor kimimiz fiziksel pskolojik şiddet görüyor ve sonunda yol boşanmaya çıkıyor.
Böyle bir yola çıkmak için evlenmedik ki biz seni çok seviyorumların, sensiz yapamamların yerini keşke seni tanımasaydımlar alıyor, gerçek karakterlerini ortaya çıkarıyorlar.
Ne hayallerle kurduğumuz yuvalarımızı belki kucağımızda evlatlarımızla belkide tek başımıza bırakıp çıkıyoruz. Buna mecbur bırakılıyoruz.
İyide niye ya niye madem ana kuzususun evlenme. Madem öfkene sahip çıkamıyorsun evlenme madem uçkurunu tutamıyorsun evlenme. Evlenmiş olmak için evlenme.
Umarım yaktıları yüreklerin bir gün karşılığını yaşarlar..
AminnAm
Amin tek dileğim her biri için
Ayyy ferhan burda bile miIktidarsızsan evlenme tersi de var. Gerçi bunlar evlenmezse de hiç evlenemeyiz o da var
Aminnn hepimiz için güzellikler dolsun hayatlarımıza inşallah :))Cok uzuldum yaziniza
Ama maalesef es ailesinden aile olmuyor rabbim insallah kalbinize ferahlik versinyolunuzu guzellestirsin
Maalesef cok aci bir durum ama hayirlisi buymus bundan sonra daha guzel olsun insallah hersey sizin icin
Hersey bir tecrübe daha iyi olalim diyeAllah razı olsun sağolun. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
Amiin..yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler inşallah..çok güzel yazmışsın bnde kucağımda çocuğumla bırakıp çıktım evimi hayallerimi..Allah büyük Allah yanlarina bırakmasın inşallah yaptıklarınıTek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..
Aminn inşallah canım benim Allah var gam yok.Amiin..yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler inşallah..çok güzel yazmışsın bnde kucağımda çocuğumla bırakıp çıktım evimi hayallerimi..Allah büyük Allah yanlarina bırakmasın inşallah yaptıklarını
Aynı duygularda kaygılardayız.. amin bin kere amin.. seni en iyi ben anlarim Allah yardimcimiz olsunTek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..
Bugünlerde geçer illaki canım benim aminnnn sıkma canını sende rabbim güzellikle doldursun hayatınıAynı duygularda kaygılardayız.. amin bin kere amin.. seni en iyi ben anlarim Allah yardimcimiz olsun
4. Gelince bakarız.Ben 3.es oldum.İkinci çocuğunu benden yaptı.Ne ben ne ikinci eş değer görmedi, ikinci çocuğuna olan cimriligini de üstte anlattım.İstisnalar kaideyi bozuyor
2.eşe iyi davraniliyor tezi bizim ex e uymadı,4.yu de bulamıyor ki bana sardı boşanma kararını istinafa taşıdı4. Gelince bakarız.
Zayıf noktadan vurduklarını sanıyorlar sayelerinde güçlendi o yönlerimiz.Valla toksik ilişkide durmamak en iyisi. İnsan zamanla özsaygısını kaybediyor, ben merhametim yüzünden kaybettim hep. Ama merhametim de bitti bazılarına karşı
+1Ben pek ilahi adalet görmedim, kafası rahat olanın gene rahat olmaya devam ediyor. Özellikle erkekler 2. Eşe ve ondan olan çocuğu daha sevgi dolu ve bonkör oluyor.