Boşanmadan sonraki duygular

Queen Teyze

Üslubumla ağırlar, üslubunla yolcu ederim. :))
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
2.557
10.622
Tek istediğimiz seven bir kalp, kızı yurduna koyan bir eş ailesiydi..

Kendimi zaman zaman çok güçlü zaman zaman da çok güçsüz hissediyorum. Buna engel olamıyorum. Şuan yazarken bile ağlıyorum. Kimimiz sevgi görmüyor kimimiz aldatılıyor kimimiz fiziksel pskolojik şiddet görüyor ve sonunda yol boşanmaya çıkıyor.

Böyle bir yola çıkmak için evlenmedik ki biz seni çok seviyorumların, sensiz yapamamların yerini keşke seni tanımasaydımlar alıyor, gerçek karakterlerini ortaya çıkarıyorlar.

Ne hayallerle kurduğumuz yuvalarımızı belki kucağımızda evlatlarımızla belkide tek başımıza bırakıp çıkıyoruz. Buna mecbur bırakılıyoruz.

İyide niye ya niye madem ana kuzususun evlenme. Madem öfkene sahip çıkamıyorsun evlenme madem uçkurunu tutamıyorsun evlenme. Evlenmiş olmak için evlenme.

Umarım yaktıları yüreklerin bir gün karşılığını yaşarlar..

Amin inşallah.

Valla canım benim de canım çok acıdı kırdığı yerden kırılsın Allahın adaleti var

Hani bazen çığlıklarını kimse duymuyor sanıyoruz ki acaba sadece biz de mi var ben bazen neden diyorum ne yaptım ki kötü birine rastladım umutlarımız yariyolda kaldı malesef

Hani bazen çığlıklarını kimse duymuyor sanıyoruz ki acaba sadece biz de mi var ben bazen neden diyorum ne yaptım ki kötü birine rastladım umutlarımız yariyolda kaldı malesef
Allah duyuyor biliyor biz anlayamasakta bize yardım ediyor.

Aynı şeyleri yaşan bizleri bir araya getirende rabbim şimdi bir konu okudum. Kalbim sökülse bukadar acırdı birgün eski günlerdeki gibi gülebiriz mutlu olabiliriz umarım.

Annem boşandığı ilk zamanlar çok kötüydü. Sonra bir gün kalktığımda mutfakta bağıra bağıra şarkı söylediğini ve gülerek kahvaltı hazırladığını gördüm. Cok uzun zaman sonra hemde. Özgürlük ne güzelmiş der durur hala. Yanlışları var mı? Cok fazla. Bosanırken cok yıprandı ve yıprattılar. Ama evli kalsalar daha kötü şeyler yaşanacaktı. Her zaman şükredecek birşeyler vardır. Zarardan dönmüşsünüzdür? Allah koruyordur? Acınızı yaşayın bastırmayın. Ama sıkıntılı bir evlilik bitmişse kendinizi şanslı sayın. Bitirmek isteyip bitiremeyen, zulüm gören, boşanmak istediği icin öldürülen o kadar çok kadın var ki dünyada. Umarım sizde bir gün annem gibi şarkı söylereyek sabaha başlar ve ruhunuzun acılarını sarmış şekilde hayatınıza devam edersiniz

Allahın kurtardığına inandığım bir evlilikti.. kurtulduğum için şanslı sayıyorum kendimi.

bazen tıpkı anneniz gibi şarkılarla geçiyor günüm an geliyor böyle oluyorum ama hiç birzaman eski eş kişisi için ağlamadım asla kaybettiğim yavruma ve hayallerle kurulan yuva için ağladım. Ama yaşadıklarımı yine yaşasam kararım yine boşanmak olurdu..

Ne güzel anlamışsınız.Yuregimde hissettim.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.Acilarim çok taze ne zaman geçer bilmiyorum.Yada bir gün geçer mi?

"Kızı yerine koyan eş ailesi" benim kocami benden boşanip zengin sevgilisyle evlensin diye cevirmedikleri entrika kalmadi.Kizimi bile gözleri görmedi.
insanlar kötü hem de cok.Burada çoğunluk kadınlar yanlis evlilik yapmışız.Allah bizi bununla sınıyor.

Dün gece benzer hislerle ilahi adalet var mi?demistim.
Olması ve bu ahlarımızın yanlarina kalmamasi, yuva yıkanın yuvasi olmamasi, çocuklarımıza babalik yapmayanlarin cezasini çekmesi vs vs .
İnşallah biz unutsak Allah unutmaz çektiklerimizi.

Elbette unutmaz. Birgün ilahi adalet tecelli edecek bunu göreceğiz inşallah ilk günlerime göre çok daha iyiyim; kötünün iyisi gibi ama biliyorum ki zaman ilaçlık görevini yapıyor. Umarım burada mutlu günlerimizide paylaşmak nasip olur birbirimizle

Iktidarsızsan evlenme tersi de var. Gerçi bunlar evlenmezse de hiç evlenemeyiz o da var

Ne aileler var be inanmak mümkün değil.

Amin diyerek başlayayım.
Madem evliliğe maddi manevi hazır değilsin, evlenme.
Madem aslında yalnızlığı seviyorsun evlenme vs vs..
Boşanma sürecinde öyle çirkin oluyorlar ki ağlamak bile istemiyorsun öyle biri için

KIMSE YASATTIGINI CEKMEDEN ÖLMEYECEK BUNA INANCIM COK ALLAH BUYUK DIYIP SUSUYORUM ICIM HUZURLA DOLUYOR.

KIMSENIN YANINA KALMAYACAK PARA UGRUNA BIR YUVAYI DAGITANLAR ICIN DILEDIGIM TEK SEY COK PARALARI OLSUN AMA O PARANIN CARE OLAMAYACAGI DERTLERI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…