Boşanmadan sonraki duygular

Ah arkadaşım ah... Zaten büyük çoğunluğu anacı tipler.. Anne sizi sevmediyse bir şekildr manipüle ediyor oğlunu. Sonra adam ya dövüyor, ya aldatıyor, ya soğuyor.. Ben de bundan muzdaribim.. Ama biz göremesekte duyamasakta Allah görüyor ve biliyor. Sığınacak başka limanımız yok..

Kesinlikle haklısın canım benim. İnşallah bugünlerde geçecek daha iyi olacağız.

Valla benimkinin parasi yoktu.Insan zannedip evlendim.13 yılda adam gibiydi.Ailesi ahlakli düzgün insanlardi.Hic sorunumuz olmadi.
Yani öyle adamin parasiyla vs evlenmedim.Ama insanlar değişiyor, beklentileri ve amaçları değişiyor.Adam para için hem beni hem çocuğunu satti.Bosandiktan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendi.O yüzden bu söylemlere güvenmeyin.Insanlar cinsellik ve para amaçlari olursa süper hızla değişir.Bakin buradaki cogu boşanma hikayesi de öyle

insan değişir tabi ki ama karı koca beraber pozitif olarak gelişmeli ancak yazdıklarınızdan ne olmuş tam anlayamadım ama denklik önemli bu noktada.

Kıyamam sana , yalnız değilsin arkadaşım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…