Boşanmadan bu yaptığım etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kim mutlu mesut mesajlar atmış cidden nereden çıkardınız?

Acik acik bir sey demedi, pek bir sey belli etmedi filan diyorsunuz da, adam sadece iki haftaligina sizinle ilgilenecek ve dogum gunu tarihinizi, is yeri adresinizi nerden biliyor?
Sohbet ediyorsunuz da o sirada siz mi soylediniz? Yoksa elindeki dosyalardan bilgilerinize ulasip hukuki stalk mu yapmis?

Çok hoş bir bey. Kibar. Bunlar ne mesajı oluyor. Depresyon mesajı mı
Evet hoş bir bey ve kibar. Mutlu mesut mesaj ne alaka? Çirkin ve itici deseydim ne değişecekti, açıklıyorum işte. Ayrıca eski eşimi ve yaşadıklarımı bilseniz böyle konuşmazdınız sanıyorum. Salak, aptal aşık değilim, olmam da. Ben de etik bulmuyorum diyorum zaten. Etik bulsam buraya konu açmazdım. Ortada direkt bir şey de yok. Bir çiçek ve ufak jestler.

İş yerim bilindik bir firma, kendim söylemiştim. Doğum günüm de belli dosyada.

İş yerim bilindik bir firma, kendim söylemiştim. Doğum günüm de belli dosyada.
Benim 2 senedir avukatim var, ne dogum gunu tarihime bakar, ne de bir mesaj atip dogum gunumu kutlar. Ona ne ki? İlgisini cekmez ki.

Profesyonel bir davranis asla degil. Dogrudan yurumus size. Eger yurumemis olsa, her muvekkilinin dogumgunune cicek yolluyor olmasi gerekirdi. O yuzden acik acik belli etmedi, demeyin bence hic. Evli bir kadinsiniz, bundan daha acik nasil bir davranista bulunabilirdi?

Siz hâlâ evlisiniz; eski eşiniz olması için boşanma davanızın sonuçlanıp; boşanma ilamını da teslim almanız gerekiyor.

Ayrıca şuna da hiç inanmıyorum. İnanan varsa beri gelsin.

Elbette hayatında kimse olmamalı kimse demiyor diyemezde zaten hem bu senin kendi tercihin hem kimseye düşmez ama şöyle birşey var bu durum 2. Ncı avukatın yaptigida hoşuna gitmemiş değil ve belliki senin de hemen dikkatini çekmiş o gözle bakmışsın dediigm gibi hayat senin hayatın kimse karışamaz sen kendini dusunmelisin bence benim şahsi fikrim çok erken hele hele bu aşamada yalnis karar verme mesela merak ettiğim bir şey var avukat bey size doğum gününde çiçek gonderdiginde tepkiniz ne oldu mesela ne dediniz Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse derim yani orda bı dur hayırdır

Boşanma aşamasında olsam ve birini beğensem etik mi değil mi diye takmam. Eşim de biriyle gorusse ilgilenmem. Ama neredeyse hiç tanımadığım, boşanma dolayısıyla muhatap olduğum biri böyle ilgi göstersin istemem.

Hepsi değil etik ahlaki olanlar bir yana; avukatların mutlaka bir arkadaşı oluyor boşanma davalarında hiç kimse yoksa kendileri var.
Çevremde de şahit oldum, burada da konular açıldı kaç kere.

Avukatın yaptığı hiç ahlaki ve etik değil.
Asla kendini bu boşluk döneminde acabalara bırakma.

Zaten düşündüğümüzün tam tersi ise mücadele eder.

Bizim avukatlarda habire arayıp para istiyorlar

Dikkatimi çekti elbette. Onun için sonrası nasıl olur diyorum. Çiçek için teşekkür ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…