- 14 Ağustos 2024
- 811
- 1.322
- 36
Merak ediyorum:)) bir de konu başlığında da mantık hatası var. Etik olmadığını biliyorsun. Neden etik mi? diye soruyorsun. Nereden bakarsan bak falso :))Her konuda çıkıyor böyleleri. İnanma Aybalam. Hem senin yalancı bir kadının konusunda ne işin var:) Aa şaka gibisiniz. İnanmıyorsan geç konumu.
Gerçekten mi:) Bu eşsiz bilgi için teşekkür ederim.Evliliğinizin sizin için duygusal olarak bitmiş olması, yasal olarakta bittiği anlamına gelmiyor.
Siz baya etkilenmissiniz ve bunun kabul edilebilir olduğumu farklı birinden duyarak kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz. Bence güvenmeyin. Ama kaptirasin varsa da ne diyelim.Bu arada sanırım kendi avukatım da anladı ki bana birkaç kere ondan bahsederek, çok iyi biri olduğuyla ilgili birkaç cümle söyledi laf arasında. Güvenilir biri vs.
Tavlama yok henüz:)
Fazla merak iyi değildir Aybalam:) Şimdi de Türkçe dersine girdik sanırım:) Nereden hata çıkarsam diye bakman çok komik:) Yalnız yazılarımı okursan Türkçe dersine ihtiyacım olmadığını görürsün Aybalam:)Merak ediyorum:)) bir de konu başlığında da mantık hatası var. Etik olmadığını biliyorsun. Neden etik mi? diye soruyorsun. Nereden bakarsan bak falso :))
Eşiniz şu anda bir avukatla görüşüp, anlaşmalı boşanmadan cayar; size gelen çiçek vb hediyeleri de belgeleyip, evlilik birliği içinde sadakatsizlik sebebiyle sizden tazminat vb talep ederse de gülersiniz umarım.Gerçekten mi:) Bu eşsiz bilgi için teşekkür ederim.
Yok noktalama işaretlerin falan güzel. Doğru kullanıyorsun :)) sana ders vermeye gerek yok da mantık hatası varsa olmuyor işte :)) avukata dikkat et gözün seven :) sonra üzülürsün bak. Burnuma iyi kokular gelmedi.Fazla merak iyi değildir Aybalam:) Şimdi de Türkçe dersine girdik sanırım:) Nereden hata çıkarsam diye bakman çok komik:) Yalnız yazılarımı okursan Türkçe dersine ihtiyacım olmadığını görürsün Aybalam:)
Sizin avukatların yaptığı da benzer. Kendi avukatınızın arkadaşıyla daha önce konuşmuş ve bilinçli olarak bulunduğunuz yere çağırmış olması yüksel ihtimal. Bana karşılaşma gibi gelmedi, hemen övmüş arkadaşını zaten.Evet, mesleği asla kötülemek için söylemek istemiyorum, benim gözümde kutsaldır ama bazı polislerde ben de saçma hareketler gördüm.
Karşı cinsten gelen her çiçek sadakatsizlik göstergesi mi:) Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında böyle bir şey yok sanıyorum. Ayrıca kötü dileklerinizi ve enerjinizi de alıp konumdan giderseniz memnun olacağım.Eşiniz şu anda bir avukatla görüşüp, anlaşmalı boşanmadan cayar; size gelen çiçek vb hediyeleri de belgeleyip, evlilik birliği içinde sadakatsizlik sebebiyle sizden tazminat vb talep ederse de gülersiniz umarım.
Evet, övünmek gibi olmasın da iyiyimdir o konuda da:) Yok ya, üzülmem. Ben üzülme kotamı doldurdum:) Bundan sonra mutlu olmak istiyorum ve sanırım tek hatam bu:)Yok noktalama işaretlerin falan güzel. Doğru kullanıyorsun :)) sana ders vermeye gerek yok da mantık hatası varsa olmuyor işte :)) avukata dikkat et gözün seven :) sonra üzülürsün bak. Burnuma iyi kokular gelmedi.
Mutlulugun nerden gelcegi belli olmaz ama bu donemlerde yararlanmak isteyenler de olabilir o nedenle agirdan alin hen kapilmayin.Merhaba kızlar. Kasımın 26’sında anlaşmalı boşanma davam var. Anlaşmalıya dönmesi için çok uğraştım, kolay olmadı. Bu aşamada avukatımla sık sık görüştük, gerek ofisinde gerekse işler gereği dışarıda. Çok beyefendi bir avukatım var, çok memnunum. Dışarıda görüşmelerimizden birinde, oturduğumuz kafeye; görüşmemizin sonuna doğru aynı büroda çalıştığı bir arkadaşı geldi. Masaya davet etmek durumda kaldı avukatım. Gelen beyefendi de avukat, dediğim gibi avukatımla aynı bürodan. O da çok başarılı bir avukatmış. Benim avukatım 2 hafta kadar izinli olacaktı, yurt dışına çıkıyordu. Herhangi bir sorun olursa gelen beyefendiye de danışabileceğimi söyledi. Telefonlarımızı aldık. O da hikayemi öğrenmiş oldu. Bu süreçte sanki aramızda duygusal bir yakınlık oldu. Kendisinin hal ve hareketleri olsun, söylediği bazı şeyler olsun hepsi o yönde. Doğum günümde çiçek gönderdi, güzel hoş bir notla. Gelin görün ki bana hiç etik gelmiyor. Henüz boşanmadım, evet 1 aydan az bir süre kaldı ama neticede kağıt üstünde de olsa evliyim. Boşanma durumumdan sonra adım atacağını hissediyorum. Nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada hem kültürel hem tip olarak çok hoş bir bey. Çok iyi bir üniversiteden mezun, bakımlı ve temiz. 32 yaşında. Benden 3 yaş büyük. Görünüş olarak oldukça etkileyici bir bey. Bilemiyorum, yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Ekleme: Benim hemen boşanır boşanmaz birini bulma amacım asla yok. Mutluluğun nereden geleceği belli de olmaz. Asla ilişki yaşamam artık da elbette demiyorum. Çok daha sağlam adımlar atmak istiyorum. Erkeksiz yaşayamam diyenlerden asla değilim:)
Aybalam ben neden kendimi kandırayım. Artık emin adımlar atıyorum. Adamın kucağına boşandığım dakika atlarsam rahatlanacak sanırım:)Acımı ve yasımı evlilik sürecinde yaşadım ve bitti. Mantıklı karar veremeyebilirim elbette, dava süreci ister istemez yıpratıyor. Yani anonim olarak neden gelip de burada kendimle ilgili sallayayım? Böyle böyle oldu, bundan sonra da şöyle olursa sizce nasıl bir yol izleyeyim dedim. Hepsi bu:)Kendine itiraf et rahatla. Etik metik hikaye. Adam resmen sana yürümüş. Senin de hoşuna gitmiş. Acaba olur mu demişsin. Çünkü bu kadar hızlı beklemiyordun. Boşanınca bu hızı iki ile çarpacaksınız gibime geliyor. Adamın niyeti halis değil. Sen de umarım akıllı davranırsın. Şu an boşluk dönemindesin. Mantıklı karar vereceğini düşünmüyorum.
Neysee gelişme olursa haber edersin :)) hadi bakalım Demet Akalın:)Aybalam ben neden kendimi kandırayım. Artık emin adımlar atıyorum. Adamın kucağına boşandığım dakika atlarsam rahatlanacak sanırım:)Acımı ve yasımı evlilik sürecinde yaşadım ve bitti. Mantıklı karar veremeyebilirim elbette, dava süreci ister istemez yıpratıyor. Yani anonim olarak neden gelip de burada kendimle ilgili sallayayım? Böyle böyle oldu, bundan sonra da şöyle olursa sizce nasıl bir yol izleyeyim dedim. Hepsi bu:)
Mutlaka, özellikle sana haber ederim:)Neysee gelişme olursa haber edersin :)) hadi bakalım Demet Akalın:)
Güç gösterisi yapıyor. Bu kadın zor durumda ve biz(ben) onun kurtarıcısı olacağız diyor. Sizin bilinçaltınızda da var aynısı. O, güçlü bilgili deneyimli taraf ama siz zayıf mağdur ve savunmasız tarafsınız çünkü savaşın eşiğindesiniz. Meslek etiği yok ve ahlak duygusu zayıf. Hayırdır kardeş, ben mi yanlış anlıyorum yoksa kendi kendinize gelin güvey mi oluyorsunuz demek lazım. Ayrıca çiçek falan da göndermiş. Adliyedeki temizlik görevlisi çiçek gönderse hoşunuza gitmezdi değil mi? Tüm özel bilgilerinizi mahremiyetinize kadar biliyor, bu normal çünkü avukat müvekkil olarak bilmesi lazım ama adam kötüye kullanıyor. Kibarca haddini bildirin.Çiçekten sonra anladım ben zaten. Etkilenmek derken evet hem zeka olarak hem de dış görünüş olarak bana hitap ediyor. Dediğim gibi fikir almak amaçlı bu konuyu açtım. Benim göremediklerimi görenler yazsın diye.
Belirli üyelerin konuya yorum yapmasını engelleyebiliyorsunuzKarşı cinsten gelen her çiçek sadakatsizlik göstergesi mi:) Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında böyle bir şey yok sanıyorum. Ayrıca kötü dileklerinizi ve enerjinizi de alıp konumdan giderseniz memnun olacağım.
Biliyorum, mükemmel bir özellik:) Kibarca kovuyorum, ısrarcı olurlarsa o özellikten faydalanıyorum:)Belirli üyelerin konuya yorum yapmasını engelleyebiliyorsunuz