Boşanmadan bu yaptığım etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her konuda çıkıyor böyleleri. İnanma Aybalam. Hem senin yalancı bir kadının konusunda ne işin var:) Aa şaka gibisiniz. İnanmıyorsan geç konumu.
Merak ediyorum:)) bir de konu başlığında da mantık hatası var. Etik olmadığını biliyorsun. Neden etik mi? diye soruyorsun. Nereden bakarsan bak falso :))

Bu arada sanırım kendi avukatım da anladı ki bana birkaç kere ondan bahsederek, çok iyi biri olduğuyla ilgili birkaç cümle söyledi laf arasında. Güvenilir biri vs.
Tavlama yok henüz:)
Siz baya etkilenmissiniz ve bunun kabul edilebilir olduğumu farklı birinden duyarak kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz. Bence güvenmeyin. Ama kaptirasin varsa da ne diyelim.

Merak ediyorum:)) bir de konu başlığında da mantık hatası var. Etik olmadığını biliyorsun. Neden etik mi? diye soruyorsun. Nereden bakarsan bak falso :))
Fazla merak iyi değildir Aybalam:) Şimdi de Türkçe dersine girdik sanırım:) Nereden hata çıkarsam diye bakman çok komik:) Yalnız yazılarımı okursan Türkçe dersine ihtiyacım olmadığını görürsün Aybalam:)

Gerçekten mi:) Bu eşsiz bilgi için teşekkür ederim.
Eşiniz şu anda bir avukatla görüşüp, anlaşmalı boşanmadan cayar; size gelen çiçek vb hediyeleri de belgeleyip, evlilik birliği içinde sadakatsizlik sebebiyle sizden tazminat vb talep ederse de gülersiniz umarım.

Yok noktalama işaretlerin falan güzel. Doğru kullanıyorsun :)) sana ders vermeye gerek yok da mantık hatası varsa olmuyor işte :)) avukata dikkat et gözün seven :) sonra üzülürsün bak. Burnuma iyi kokular gelmedi.

Evet, mesleği asla kötülemek için söylemek istemiyorum, benim gözümde kutsaldır ama bazı polislerde ben de saçma hareketler gördüm.
Sizin avukatların yaptığı da benzer. Kendi avukatınızın arkadaşıyla daha önce konuşmuş ve bilinçli olarak bulunduğunuz yere çağırmış olması yüksel ihtimal. Bana karşılaşma gibi gelmedi, hemen övmüş arkadaşını zaten.

Siz kendisini beğenmiş etkilenmişsiniz bunun içinde suçlanıyorum ama boşanma sonrasında iletişim halinde olursanız temkinli yaklaşmayın gereken biri var karşınızda.

Karşı cinsten gelen her çiçek sadakatsizlik göstergesi mi:) Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında böyle bir şey yok sanıyorum. Ayrıca kötü dileklerinizi ve enerjinizi de alıp konumdan giderseniz memnun olacağım.

Evet, övünmek gibi olmasın da iyiyimdir o konuda da:) Yok ya, üzülmem. Ben üzülme kotamı doldurdum:) Bundan sonra mutlu olmak istiyorum ve sanırım tek hatam bu:)

Kendine itiraf et rahatla. Etik metik hikaye. Adam resmen sana yürümüş. Senin de hoşuna gitmiş. Acaba olur mu demişsin. Çünkü bu kadar hızlı beklemiyordun. Boşanınca bu hızı iki ile çarpacaksınız gibime geliyor. Adamın niyeti halis değil. Sen de umarım akıllı davranırsın. Şu an boşluk dönemindesin. Mantıklı karar vereceğini düşünmüyorum.

Mutlulugun nerden gelcegi belli olmaz ama bu donemlerde yararlanmak isteyenler de olabilir o nedenle agirdan alin hen kapilmayin.

Aybalam ben neden kendimi kandırayım. Artık emin adımlar atıyorum. Adamın kucağına boşandığım dakika atlarsam rahatlanacak sanırım:)Acımı ve yasımı evlilik sürecinde yaşadım ve bitti. Mantıklı karar veremeyebilirim elbette, dava süreci ister istemez yıpratıyor. Yani anonim olarak neden gelip de burada kendimle ilgili sallayayım? Böyle böyle oldu, bundan sonra da şöyle olursa sizce nasıl bir yol izleyeyim dedim. Hepsi bu:)

Neysee gelişme olursa haber edersin :)) hadi bakalım Demet Akalın:)

Güç gösterisi yapıyor. Bu kadın zor durumda ve biz(ben) onun kurtarıcısı olacağız diyor. Sizin bilinçaltınızda da var aynısı. O, güçlü bilgili deneyimli taraf ama siz zayıf mağdur ve savunmasız tarafsınız çünkü savaşın eşiğindesiniz. Meslek etiği yok ve ahlak duygusu zayıf. Hayırdır kardeş, ben mi yanlış anlıyorum yoksa kendi kendinize gelin güvey mi oluyorsunuz demek lazım. Ayrıca çiçek falan da göndermiş. Adliyedeki temizlik görevlisi çiçek gönderse hoşunuza gitmezdi değil mi? Tüm özel bilgilerinizi mahremiyetinize kadar biliyor, bu normal çünkü avukat müvekkil olarak bilmesi lazım ama adam kötüye kullanıyor. Kibarca haddini bildirin.

Belirli üyelerin konuya yorum yapmasını engelleyebiliyorsunuz

Evli bir kadına jest yapan çiçek gönderen adam mı düzgün? Yapmayın Allah aşkına bir de mutlu olma fırsatı demişsiniz bu düpedüz fırsatçılık ayrıca jest değil bildiğiniz kur yapıyor kim kime çiçek alıyor öyle

Sevmeye sevilmeye aşık olmaya herkes kadar hakkınız var ama böyle değil. Rezil bir adamdan kurtulup başka rezil bir adamla niye muhatap olasınız? Ne belli başka boşanan müvekkillere de çiçek göndermediği? Bakın boşanmanız gerçekleştikten sonra firma olarak size çiçek gönderilse bu hoş bir jest olur ama kişisel olarak bak ben seni beğendim çiçek yolladım olmaz. Sizin adınıza kanuni bir işi bir davayı yürütmesi için yetki veriyorsunuz. Sizin direk avukatınız olmayabilir ama asıl avukatınız görevlendirmiş. Eşiniz bunu öğrense tespit ettirse davada eliniz zayıflar. Ya sırf bu nedenle anlaşmalıdan çekişmeliye dönerse? Psikopatın tekiymiş ayrılmak isteğiniz eş. Bunu da mı düşünmüyor avukat bozuntusu? Olan size olur, bu etikten yoksun avukatın kafası rahat, başka müşteri bulur yoluna bakar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…