Boşanmadan bu yaptığım etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin bir yöntemi vardır. O da kadınına göre hareket ediyor.

Kibarca tavlamış..
Bu arada sanırım kendi avukatım da anladı ki bana birkaç kere ondan bahsederek, çok iyi biri olduğuyla ilgili birkaç cümle söyledi laf arasında. Güvenilir biri vs.
Tavlama yok henüz:)

Belli ki sizin bu yolda yürüyüp, tecrübe edesiniz var. Adamda ne meslek etiği ne de ahlaki değer kavramı var.

Bu arada sanırım kendi avukatım da anladı ki bana birkaç kere ondan bahsederek, çok iyi biri olduğuyla ilgili birkaç cümle söyledi laf arasında. Güvenilir biri vs.
Siz çok iyi niyetli bakıyorsunuz.. Büyük ihtimal sizi önceden konuşmuşlardır..

Tabi siz bilirsiniz..

Belli ki sizin de çok hoşunuza gitmiş. Sizin avukatınız da diğer arkadaşı gibi biri belli ki.

Açıkçası ben ayrılık öncesi yasımı tutarım. O yüzden ben ara verin falan demicem nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın. Davada sorun olmaması açısından bu ay biraz ağırdan alın dava sonuçlandıktan sonra istediğiniz gibi takılın derim.

Evet kesinlikle, davanın sonuçlanması çok önemli. Bu aşamada asla öyle bir şey yapmam.

Siz bunu etik mi diye sorgularken avukatın umrunda olmaması sıkıntı. Aynı büroda demek duruşmada o olmasaydı yetkiyle oda girebilirdi. Avukatın davranışı çok çiğ.

Siz gene de dikkatli olun. Sonra üzülmeyin baştan kendinizi kaptırmadan tanımaya çalışın. Kalbi kırık kadınların peşinde kolan herkese yürüyen biri olmasın

Belli ki sizin de çok hoşunuza gitmiş. Sizin avukatınız da diğer arkadaşı gibi biri belli ki.
Lütfen sakin olun:) Benim çok hoşuma giden bir şey olsa buraya yazıp da fikir almak istemem direkt harekete geçerim. Etik olmadığının farkındayım, başlığa da yazdığım üzere. Kendi avukatımı da yıllardır tanırım. Boşanmadan yeni bir ilişkiye asla başlamam ama takdir edersiniz ki mutsuz bir ilişkiden çıkıp, mutlu olabileceğim durumları sırf kuruntularım yüzünden kaybetmek de istemem. Sağlam adımlar atıcam artık.

Yenen bir şey yok canımm. Sadece fikir alıyorum. Attığım hiçbir adım yok merak etme:) Bundan sonra çok dikkatli olmak zorundayım.
Şu an etik değil iki tarafında yaptığı. En azından şu adamdan bir kurtul da önüne gelecek güzel günler varsa da önün açılsın….

Evet, yazıyı tekrar okuyunca benim de kafada yaprak dökümü Oğuz canlandı ama enerjisi öyle değil, bilemiyorum tabi. Ben asla bir jest vs yapmadım. Benden yana en ufak ışık olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…