Boşanmadan bu yaptığım etik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynısını yazacaktım, adamın niyeti iyi olsun veya av olsun ne olursa olsun fark etmez gerçekten ahlaksız biri. Kadın evli, yahu evli, evli bir kadına göz kırpan adamın ahlakından ne beklenir???

Bu arada sanırım kendi avukatım da anladı ki bana birkaç kere ondan bahsederek, çok iyi biri olduğuyla ilgili birkaç cümle söyledi laf arasında. Güvenilir biri vs.
Tavlama yok henüz:)

Yahu bunlar şaka mı, sen evlisin kardeşim evli, evli kadına kur yapan adam nasıl iyi ve ahlaklı bir insan olabilir???!

Zaten evlilik bitmiş, evet kâğıt üstünde evlisiniz ama etik olmayan bir durum olduğunu düşünmüyorum ben.

Boşanmak üzere de olsa kağıt üzerinde evli olan bir kadına komplimanlar yapan birinin yaptıklarını hem mesleki olarak hem de ahlaki olarak etik bulmam, böyle birine karşı dikkatli olurdum demek ki boşanmak üzere olan birçok kadına flörtöz yaklaşıyor, aldatmaya meyilli flörtöz bir karakter belirdi gözümde, avukatınızın da çöpçatanlık yapmaya çalışması, siz bilirsiniz tabii sizin özeliniz sizin hayatınız ama ben böyle adamları niyetini direkt söyleyenden daha tehlikeli ve sinsi bulurum.

Avukatların boşanma arifesindeki kadınlara kur yaptığını maalesef duymuşluğum var ama bunlar gelecek vaad eden şeyler olmuyor genellikle. Daha çok duygusal boşluktan yararlanma amacı güdebiliyorlar. Her ne yaparsanız yapın temkinli olun. Kimsenin gönül eğlencesi olmayın.

Yahu bunlar şaka mı, sen evlisin kardeşim evli, evli kadına kur yapan adam nasıl iyi ve ahlaklı bir insan olabilir???!
Konuyu çok ciddiye aldınızzz. Benden yana bir ışık olmadı zaten. Şu an ister istemez sağlıklı düşünemeyebilirim (birkaç aydır boşanmayla uğraşıyorum), bunun farkında olduğum için fikir alıyorum. Görünene göre de işe yaradı, birçok kişi aynı şeyi söylüyor.

Bence yaptığınız etik çünkü insanlar bazen boşanma kararı alıyor ve yıllarca boşanamıyor ve bu süreçte hayatlarına başkalarını almamaları gerektiği bana doğru gelmiyor. Kağıt üstünde olan evliliğinizin size bir sadakat borcu getirdiğini düşünmüyorum .duygusal olarak ve sözle karşıya bir bağlılık ifade etmiyorsanız ve bitirdiğinizi uzun süre önce belirtmişseniz gerisi onun insiyatifinde ve tabii hukukun o yüzden yine de adama çok da güvenmeden yavaş yavaş tanıyabilirsiniz diye düşünüyorum Sadece adam bana çok güven vermedi

Avukatın yaptığı hiçbir açıdan doğru gelmedi bana. Her hoşuna giden kadına nedir ne değildir demeden yürüme ihtimali yüksek.
Sırf bu sebeple bile uzak durulması gereken bir tip.

En son bir tanıdığıma eşine uzaklaştırma kararı almak için eve gelen polis yakınlık kurmaya çalışmıştı. Resmen kadınların duygusal boşluğundan yararlanmaya çalışan düşük erkek profili bunlar.

KOnu sahibesi, bak , madem boşanma evresindesin kafanda bitirdin insansın hoşlanabilirsin bir şey demem. Demedim de zaten, sen ahlaksızsın gibi bir şey yazmadım. Öte yandan adam gerçekten rezil biri. Bana kalırsa da av peşinde, her gün tonla boşanan kadın müvekkile görüyor bu avukatla sadece sana mı göz kırpıyor sanıyorsun?

Evet, mesleği asla kötülemek için söylemek istemiyorum, benim gözümde kutsaldır ama bazı polislerde ben de saçma hareketler gördüm.

Hayır, öyle bir iddiam yok. Tam tersi bir iddiam da yok. Çünkü bir bilgim yok. Onun için konuyu açtım.

Boşanma süreciniz uzun sürse (çekişmeli) o zaman derim ki evet olabilir duygusal şeyler. Ama sizin daha yeni, boşanma gerçekleşmemiş, bekarlığı yaşayıp, eski şeyleri geride bırakmadan bi ilişki yaşamak ne kadar doğru bilemedim.

Bide avukatın resmi boşanması gercekleşmemiş birisine çiçek göndermesi, ilgisini belli etmesi hoş değil

Katılıyorum size. Biraz dikkatli davranın ancak önünüze çıkan fırsatları da değerlendirmelisiniz.

İlişki yaşamak gibi bir amacım yok ama konuda da yazdım, beni mutlu edebilecek ihtimalleri kuruntularım sebebiyle kaybetmek istemem. Mutluluğum elbette bir ilişkiye bağlı değil ama mutlu bir ilişki de neden olmasın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…