• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma

Bide maddi hiç bi şey istemedigimi söyledim onlara nafakada istemiyorum mal mül hiç bi şey istemiyorum tek celsede bitsin bu iş.

aslinda cocuklar icin nafaka alabilirsin..sen kullanmasan bile atarsin bankaya cocuklarin icin birikim olur..ama yok boyle bir adamin parasini istemem dersen bilemem ama..alirsan sonucta cocuklarin icin birikim olur..sonucta babalari yani illa ki bir seyler alip getirir zaten..nereye kadar kabul etmeyeceksin cocjklarin elindekini de geri alamayavagina gore bence mantikli dusun..hatta cocuklar ileride babam bizim icin birseyler yapmaya calismis sen izin vermemissin der..sonucta ailene bile soyleyemedigin seyleri cocuklara hic anlatamazsin..

Anlatırsam sorun çıkacağını söylediler ama anlatmazsan bi kaç gün içinde protokolü imzalarsiniz dediler.çocuklarida istemiyolar şu an.ilerde alabilirler mi diye sormak hiç aklima gelmedi avukata.

bence sormalisin..plan kurmus olabilirler..cunku soyledigin tarzda insanlarin bu kadar sakin kalmasi, bilemiyorum..

aslinda cocuklar icin nafaka alabilirsin..sen kullanmasan bile atarsin bankaya cocuklarin icin birikim olur..ama yok boyle bir adamin parasini istemem dersen bilemem ama..alirsan sonucta cocuklarin icin birikim olur..sonucta babalari yani illa ki bir seyler alip getirir zaten..nereye kadar kabul etmeyeceksin cocjklarin elindekini de geri alamayavagina gore bence mantikli dusun..hatta cocuklar ileride babam bizim icin birseyler yapmaya calismis sen izin vermemissin der..sonucta ailene bile soyleyemedigin seyleri cocuklara hic anlatamazsin..
Çocuklarına gereken maddi yardımı yapar ihtiyaçlarını karşılar.benim mahkemede istemememin sebebi dava uzamasın tek celsede bitsin.

bence sormalisin..plan kurmus olabilirler..cunku soyledigin tarzda insanlarin bu kadar sakin kalmasi, bilemiyorum..
Tabii mutlaka sorarım.şu an bazı şeyleri eksik düşünüyorum akıl edemiyorum iyiki buraya yazmışım akıl akıldan üstündür

Çocuklarına gereken maddi yardımı yapar ihtiyaçlarını karşılar.benim mahkemede istemememin sebebi dava uzamasın tek celsede bitsin.

nafaka talep ettiginde anlasmali bosanmayi kabul etmeyebilirler yani?

Bugun boyle dersin, yarin zor durumda kalinca geri donusun olmazz..bence nafaka isini cuzi bir miktar da olsa talep etmelisin..

Bilmiyorum bunu hiç konuşmadık.şu an boşanma odaklı olduğum ićin, ben onlara yeterki bitsin hić bişey istemiyorum dedim.

Sen bilirsin durumun farkli biraz ama gurur yapip nafaka istemeyenler genelde ileride pisman oluyor..

Sonucta sen kendini ve hayatini daha iyi bilirsin..Mantiginla hareket et, artik hangisi agir basiyorsa onu yap..

Evet bunu sorarım tamam derse protokole eklenir kabul etmezsede kendi bilir

Bi an içimi bi mutluluk kapliyo bitiyo artik kurtuluyorum olumlu gelismeler var diyorum.bi an ya bunlar olmazsa ya boşanmazsa yine tehditler başlarsa diye karamsarliga kapiliyorum.bu gün çok ağladı tlfonda ben çocuklarim olmadan yaşayamam naparım dedi.şu an duygularinla hareket ediyosun sonuçta çalışıyosun kim bakar bu çocuklara anne baba eksikligini daha cok hissederler dedim.oglani ver bari dedi tamam veriyim ama bu ćocuk kardeşine duşkün annanesine düşkün burda mutlu orda mutsuz olur aramızdaki sorunu bi kenara birakip mantikli davranmaliyiz ailenle konuş fikirlerini al bakalim ne dicekler dedim.sakin konuştum inatlaşmadim.daha sonra tekrar aradi tamam sende kalsinlar dedi.

nafakanı iste. çocuklarına cep harçlığı vermek gibi bi sorumluluğu var çünkü. o parayı kendin için almadığını unutma.
kapı gibi mahkeme kararına rağmen çocuklarına kuruş nafaka ödemeyen adamlar var, yine mahkemelik olup vermek zorunda kalıyorlar.
çocuklarının geleceğini onun insafına bırakma bence.

nafakanı iste. çocuklarına cep harçlığı vermek gibi bi sorumluluğu var çünkü. o parayı kendin için almadığını unutma.
kapı gibi mahkeme kararına rağmen çocuklarına kuruş nafaka ödemeyen adamlar var, yine mahkemelik olup vermek zorunda kalıyorlar.
çocuklarının geleceğini onun insafına bırakma bence.
O karşılamasa bile amcaları karşılar ihtiyaclarini.çocuklarımın gelecegine ait mal varlığı azda olsa benim var.

Saat 5 te aradı ben yapamiyom öldürcem kendimi hakkini helal et dedi.bende hic bişey demedim kamyona yükledin mi eşyaları dedim önce benim işlerimi hallet dedim.böyle şeylerden bana bahsetme işlerimi hallet dedim.hakkını helal bile etmiyosun,keşke tedavi ol dediğinde olsaydım dedi.bu beni ilgilendiren bi olay değil senin sorunun dedim.
yengesini aradim böyle söylüyo yaparsa neden haber vermedin demeyin diye sizi aradım dedim.görümcem aradi sonra tedaviyi kabul ediyo hatasini anladi bi daha deneyin dedi.bende bundan sonra mükemmel bi insan bile olsa bitti çok bekledim düzelir diye o zamanlar ben agliyodum ağlama sırası onda şimdi dedim.
protokol imzalancak bu iş bitcek dedim.tamam ama biraz daha bekle dedi.yarın olmazsa cuma günü gidicez avukata dedim.

O karşılamasa bile amcaları karşılar ihtiyaclarini.çocuklarımın gelecegine ait mal varlığı azda olsa benim var.

tabi ki en iyi sen bilirsin ama ben olsam yine de garantiye alırdım. kayınların için iyi diyorsun, ama eşin nafakayı ödemezse onlar sorumluluk hissedip ödeyecek. onlara da günah. evliler mi bilmiyorum bu yüzden boşanma raddesine gelen iki çift tanıyorum. kocaları yeğenlerine nafaka ödüyordu ve kadınlar ciddi anlamda bıkmıştı. sonuçta adamın baktığı çocuk sayısı birdenbire ikiye katlandı ve bu yıllarca böyle sürdü. kendi çocuklarının rızkını kesip "başlarında baba yok" diye yeğenlerine nafaka ödedi adamlar yıllarca. kadınlara suç bulamıyorum pek.
o yüzden nafaka isteyin, kimse mağdur olmasın. elinizde mahkeme kararı olsun.

tabi ki en iyi sen bilirsin ama ben olsam yine de garantiye alırdım. kayınların için iyi diyorsun, ama eşin nafakayı ödemezse onlar sorumluluk hissedip ödeyecek. onlara da günah. evliler mi bilmiyorum bu yüzden boşanma raddesine gelen iki çift tanıyorum. kocaları yeğenlerine nafaka ödüyordu ve kadınlar ciddi anlamda bıkmıştı. sonuçta adamın baktığı çocuk sayısı birdenbire ikiye katlandı ve bu yıllarca böyle sürdü. kendi çocuklarının rızkını kesip "başlarında baba yok" diye yeğenlerine nafaka ödedi adamlar yıllarca. kadınlara suç bulamıyorum pek.
o yüzden nafaka isteyin, kimse mağdur olmasın. elinizde mahkeme kararı olsun.
İşleri ve gelirleri bir aralarinda senin paran benim param meselesi yok.yani birimiz alisverise giderken birbirimize sorardik bi sey alincak mi diye yada biri alisverise gittiginde banada bu lazim alirmisin derdik normaldede zaten kiyafet olsun okul masrafi olsun hep birlik olarak yapiliyodu.elektrik su parasi bunlarda beraber ödeniyo.pazara kaynim gidip herkesin ihtiyacini alip gelirdi.bu yüzden amcalari karşılar.
benim kuzenim var birlikte büyüdük evli iki çocuğu var gel benim olduğum şehire taşın çocuklarinada sanada bakarim dedi.kabul etmedim ayni sizin dediginiz gibi onun çocuklarının rızkını yiyemem

Ayy bu ne yaa..sana tecavuz mu etti bu .neden evlendin ya.sendegaripsin.ailen mi zorladi...bu devirde bu yasanti...ne enteresan...

Görümce ve elti yanina gelcez konuşmaya dedi.bende gelmeyin konuşcak bi şey yok dedim.neyse geldiler tedavi olcak hatalarini kabul ediyo ne istersen yapcak ayri ev tutcak dediler cocuklarini düşün falan dediler.şu saatten sonra ayri ev degil altından saray yapsa ben onla ayni evde duramam dedim.eltime sana kocandan başka bi erkek dokunsa ne düşünürsün? Işte o bana dokundumu öyle hissediyorum dedim.görümce bizde böyle olmasini istemiyoz bizede eziyet ediyo sabahlara kadar ölüyom fenayım dayanamicam diyo hiç birimizi uyutmuyo 2 gündürdür hastanede sabahliyoz bizde biktik,abim akşam işten gelince davayi actilar mi hemen boşansinlar diyo dedi.herkes kabul etti ama bunla baş edemiyoz dedi.anlaşmaya varsa gidelim protokolü imzalayalim yoksada tek ceselsede boşanma sebebim var zaten benim dedim.
akşam bütün eşyalarimi toplamişlar abimi cagirdilar gitti.eve bi girdim kvden agit yakiyo agliyodu diger gelinler kayinpeder hepsi ağliyomuş abim başka odaya gitmiş sonra eşyalari kamyona yüklemeye başlamışlar.ufak tartismalar olmuş.Allah büyük bizim dükkandaki kiracı yeni çıktı daha kiraya vermemiştik oraya koydular.
yarin annemin doktor işi erken biterse soluğu avukatta alicam Allah nasip ederse.

Çok korkuyordun , çok çekimserdin , ne oldu da bir anda herkes kabullendi , merak ettim .
Hakkında hayırlısı olsun .

Çok korkuyordun , çok çekimserdin , ne oldu da bir anda herkes kabullendi , merak ettim .
Hakkında hayırlısı olsun .
Geçen yılda sorun oldu. ben annemin evine geldim cocuklarimla.cocuklari istediler verdim.annemle başka bi şehire gittik ameliyat oldu.biz ordayken kaynim aradi sen nasil gidersin bizde böyle şeyler olmaz burnunu keserim kezzap dokerim öldürürüm dedi.sen kendi karina yap bunlari sonra gel bana konuş dedim.
bu seferkinde tehdit olmadi ben endişeleniyodum ya olursa ya cocuklarimi alirlarsa diye.ama hep düzgün konusuldu arada atişmalar oldu o kadar

Şuda bi gerçek ki burda bana nasil evli kaldin o adamla nasil cocuk dogurdun denmesi beni daha çok cesaretlendirdi.
İnsan yaşadıgı olaylara objektif bakamiyo,diger bakiş acilari gözümü acti

Back