- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 37
- Konu Sahibi new_yorker
Cok ilginc gercekten. Ama mutlu olmaniza sevindim. Aslinda ben de esimden ayrilsam bir daha evlenemem, o da evlenemez gibi dusunuyorum. Cunku cok garip yani onun hic kimsede gozu yok, yani kimseyi sevmez benden ve bu evlilikten sonra. Aslinda cocuga o kadar duskun ki sirf cocugunun annesiyim diye doner dolasir yine beni sever, cok duskun cocuga cok, yok boyle bir baba, gormeniz lazim ya. Ben de cok yoruldum artik evlilik olayindan, ben de evlenmem herhalde. Cocuk olmasa neyse de benim cocuguma kim annelik, babalik yapar ki bizden baska? Cok zor ya cocuk bakmak, tahammul etmek, sevmek. Oyle durduk yerde aglamalar, pat diye gece yarisi uyanmalar falan, kim tahammul edebilir ki?Yaşamlarımız nedeniyle tükenmişlik sendromuna girdik.
1 çocuğumuz var.
Boşanmadan önce gözünün üstünde kaşın var diye birbirimizi yerken aile terapistine gittik.
Terapist bizden beter tükenmişlik sendromundaydı sanırım bizi harcadı.seyans ücretide çok okkalıydı.
Boşandık anlaşmalı kavgasız dövüşsüz.
Sürekli görüştük iletişimimizi kesmedik.
7 senelik evliyken boşandık.
Terapistin zerre faydası olması.
Olmadığı gibi haddinden fazla zararı oldu bize.
Bizim terapist için konuşuyorum bu arada hepsi için değil.
Şuanda nasıl mutluyuz.
Zaten hiç boşanmış gibi değildik.
Daha sakin olmayı
Üç düşünüp bir konuşmayı kendimiz yaşayarak öğrendik.Bunu keşke bize yol göstermesi için gittiğimiz terapiste anlatsa,öğretseydi.
Biz terapiste neden gittik ortak bir dilde konuşmak için gittik.
Terapist naptı
Ortak dili geç dumanla dahi iletişim sıfıra indi.
Her terapiste güvenip gitmeyin!
Dun gece mesela uyumadi once ben gittim ilgilendim, daha da uyumadi, esim gitti bakti, ilglendi, uyuttu, yaninda yatti. Yani dusundum de babasindan baska kim yapar bunlari dedim.
Sizin konu daha uzun aslinda uzun uzun yazsaniza, neden tukendiniz? Ne kadar ayri kaldiniz? Neden tekrar evlendiniz? Ve nasil tekrar mutlu oldunuz? Ayrilik surecinde ikiniz de baska kimselerle gorusmediniz mi yani?