- Konu Sahibi benderdimihangidaga
Arkadaslar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Haklisiniz ben kendimden cok verdim resmen ezik durumuna düstüm. O hep benden daha fazlasini istedi. Bi gün telde konusurkeb bana diyoki, cogu kiz kocaya kaciyo sevgisini belli ediyo. Sen benim icin ne yaparsin diyo. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis sen daha neyin pesindesin. Alti ay evli kaldik ama sanki yillarin monotonlasmis evliligi gibiydi ne bir hediye ne bir sürpriz nede deger vermek. Ben kendimi ucuza sattim resmen. Takilarimin hepsini ona verdim insan bir tesekkür eder demi. Hic birsey demedi.
Arkadaslar ben kendime dört dörtlügüm demiyorum degilimde ama inabin bu evlilik icib elimden geleni yaptim.
Ya yeni evli olan erkek karisina sen ayrilamazsin korkarsin dermi? Simdide bizi suclu görüyo biz yikmisiz yuvamizi. Zaten hep beni sucladi durdu her zaman. Zulüm gördük ailecek kendisinden ve annesinden. Güya ikiside ailenin en dindarlari. Kendi kendime ettim ben arkadaslar. Nisanlilik döneminden bu yana beni ayrilikla tehdit eden biriyle evlendim, ve herseyi kabullendim en büyük sucumda buydu.
Rabbimdrn dilerim en kisa zamanda hatalarini anlar ve görür bana nasil zulmettigini. Allah var gam yok.
Zor arkadaslar cok zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar.
Selametle!!!
ya acaba sen benımkıylemı evlıydın bukadarmı benzer bukadarmı..sankı sen onla zorla evlenmıssın gıbı tavırlar.sen bı hata yapsan yüzüne vurmalar..ama o dörtdörtlük.hıc pısman deıl herseyı yapmıştır cunku..ınsan hakkaten dusunuo nası ya sevmıomu benı hıcmı aklına gelmıorum yok bacım yok erkekler bızım gıbı deılmıs onu anladım..boşan gıtsın..ınsana basta tuhaf gelıo nası ya daha 6 aylık evlıyım bıttı fılann dıye ama ınan tek deılsın..erkekler evlenince bencıllesıo herseyı senden beklıo nısanlılıkta olanları tum olumsuzlukları ısıtıp ısıtıp sana sunuyo..yok anan bunu dedı yok baban soyle soyledı...ee napıyım benmı soyledım..olmuş yasanmıs bıtmıs gıtmıs sen önüne baksana deılmı...yanı anlayamadım bende ıntıkammı alıolar..bıde gururları yokmu o gururları..ya evlılıkte gurur olurmu hıc ya..kendı sankı bulunmaz hınt kuması ya o hep doğruyu söyler hayatta tek ınanclı ınsanda odur..teşekkür etmeyıde bılmez bu tıp ınsanlar yaptığın fedakarlıkları görmez..cunku sen onu zaten yapmak zorundasındır.gorevındır....nıye...o senın kocan ya...erkek ya...en ıyısını o bılırr...daha dur tatlım hele bı davan olsun neler neler çıkar hırsızda yaparlar arsızda....gerçekten bu tıplere mahkemede hakım gülmüyorsa neyım...benım bıldıgım aldatma namuzsuzluk olurda kadın dedıgın boşanır...aman boswer hayatına bak gez ye ıc flortet..hemende evlenme...yasın daha genç...gordun az cok evlılıgın ne olduğunu....kusura bakma uzun yazdım ama yardımcı olmak ıcın ve aynı seylerı yasadım ya ıcımı doktum...kolaylıklar dılerım.davan olunca haberdar et bakalım mahkemede ne yapıcak