• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma sürecim... esim ve ben...

Arkadaslar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Haklisiniz ben kendimden cok verdim resmen ezik durumuna düstüm. O hep benden daha fazlasini istedi. Bi gün telde konusurkeb bana diyoki, cogu kiz kocaya kaciyo sevgisini belli ediyo. Sen benim icin ne yaparsin diyo. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis sen daha neyin pesindesin. Alti ay evli kaldik ama sanki yillarin monotonlasmis evliligi gibiydi ne bir hediye ne bir sürpriz nede deger vermek. Ben kendimi ucuza sattim resmen. Takilarimin hepsini ona verdim insan bir tesekkür eder demi. Hic birsey demedi.
Arkadaslar ben kendime dört dörtlügüm demiyorum degilimde ama inabin bu evlilik icib elimden geleni yaptim.
Ya yeni evli olan erkek karisina sen ayrilamazsin korkarsin dermi? Simdide bizi suclu görüyo biz yikmisiz yuvamizi. Zaten hep beni sucladi durdu her zaman. Zulüm gördük ailecek kendisinden ve annesinden. Güya ikiside ailenin en dindarlari. Kendi kendime ettim ben arkadaslar. Nisanlilik döneminden bu yana beni ayrilikla tehdit eden biriyle evlendim, ve herseyi kabullendim en büyük sucumda buydu.
Rabbimdrn dilerim en kisa zamanda hatalarini anlar ve görür bana nasil zulmettigini. Allah var gam yok.
Zor arkadaslar cok zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar.
Selametle!!!

ya acaba sen benımkıylemı evlıydın bukadarmı benzer bukadarmı..sankı sen onla zorla evlenmıssın gıbı tavırlar.sen bı hata yapsan yüzüne vurmalar..ama o dörtdörtlük.hıc pısman deıl herseyı yapmıştır cunku..ınsan hakkaten dusunuo nası ya sevmıomu benı hıcmı aklına gelmıorum yok bacım yok erkekler bızım gıbı deılmıs onu anladım..boşan gıtsın..ınsana basta tuhaf gelıo nası ya daha 6 aylık evlıyım bıttı fılann dıye ama ınan tek deılsın..erkekler evlenince bencıllesıo herseyı senden beklıo nısanlılıkta olanları tum olumsuzlukları ısıtıp ısıtıp sana sunuyo..yok anan bunu dedı yok baban soyle soyledı...ee napıyım benmı soyledım..olmuş yasanmıs bıtmıs gıtmıs sen önüne baksana deılmı...yanı anlayamadım bende ıntıkammı alıolar..bıde gururları yokmu o gururları..ya evlılıkte gurur olurmu hıc ya..kendı sankı bulunmaz hınt kuması ya o hep doğruyu söyler hayatta tek ınanclı ınsanda odur..teşekkür etmeyıde bılmez bu tıp ınsanlar yaptığın fedakarlıkları görmez..cunku sen onu zaten yapmak zorundasındır.gorevındır....nıye...o senın kocan ya...erkek ya...en ıyısını o bılırr...daha dur tatlım hele bı davan olsun neler neler çıkar hırsızda yaparlar arsızda....gerçekten bu tıplere mahkemede hakım gülmüyorsa neyım...benım bıldıgım aldatma namuzsuzluk olurda kadın dedıgın boşanır...aman boswer hayatına bak gez ye ıc flortet..hemende evlenme...yasın daha genç...gordun az cok evlılıgın ne olduğunu....kusura bakma uzun yazdım ama yardımcı olmak ıcın ve aynı seylerı yasadım ya ıcımı doktum...kolaylıklar dılerım.davan olunca haberdar et bakalım mahkemede ne yapıcak

Acaba hepimiz aynı adamla mı evlenmisiz :)) söylediklerinizin aynısını ben de yasadım. Boşanıyorum ama inanın çok merak ediyorum bu erkeklerin mantığı nedir yani nedir?

merhaba arkadaslar bende yeni katilanlardanim. icimdekileri anlatip rahatlamak istiyorum bunaldim hemde cok. keske bende sertap erenerin sarkisi gibi umrumda degil iyiki bitti omuzlarimdan koca bi yük gitti desem, diyebilsem... evet bosanma sürecini yasiyorum kötüyüm hemde cok. Üc ay oldu hemen hemen babamin evine geleli ama ben hala bosanmak istemiyorum bir ay sonra bosanma davam var. bastan anlatayim. esimle tanisarak evlendik cok israr etti neler yapti neler evet deyim diye... inandim tamam dedim ne derse tamam... dedim bundan iyisini bulamam hem seviyorum hemde cok saygili görgülü... ama degilmis... annesi zaten bastan beri istemiyordu evliligimizi, nisanlilik dönemince ne geldi ne gitti... esimde sagolsun hic gelip gitmezdi bende yeterki bozulmasin diye disarda görüstüm hep. nazlanarak bize geliyordu. o beni seven oglan gitmis yerine bambaska birisi gelmisti. olsun dedim ailesi ne nisanla ne dügünle ugrastilar sinirleri yipranmistir evlenince düzelir dedim... ne dediyse tamam yapalim nasil istersen dedim. ama ben böyle yaptikca o tepeme cikti. anneside nazlana nazlana bindebir gelirdi bize bizim zorumuzla. öyle bi duruma gelmistiki sanki ben hic istenilmeyen bir insanim esim benim icin veli nimet gibiydi. cok isteyenlerim oldu tanismak isteyen benim icin kalbine bile dövme yaptiranlar. neyse kina günü geldi catti kiz kardesi sagolsun benimle güzelce kavga etti, hemde kinanin basinda herkes gördü tam bir rezillikti zaten kinada onlarin tarafindan kimse yoktu hep bizimkilerdi herkes bi sogukluk oldugunu anladi esimse kinamizi hic umursamadi sanki kendisinin kinasi degilmis gibi hep su kina bitsinde artik eve gidelim dedi durdu ve kina sonrasi aldi yüzügü elime zorla verdi kabul etmedim... utandim... bunaldim... ben yine küsmedim konustum esimle dügünden bir gün önce esim sadicimiz olmasin dedi o kadar bunalmisimki burnum kanadi durmadan. onada tamam dedim. dügün günümüzde tam bi cenaze evi gibiydi herkes birbirine bakiyodu saskinliktan. esimin annesi kimseye hosgeldiniz bile demedi. evlendik aileme gidip gelmedi annem bize gelse hic hosgeldin demezdi ablam ikinci gelmesinde ablamla tartisti. ama ona sorsan o hep hakli o hep dogru. babamin evine geldim beni eve götürmek istedi gitmek icin can attim ama eve sen kendin gel ben seni alamam ailenin elini öpüp özür dileyip bide ben haksiz degilim suclu sensin dedi babamda göndermedi bundan sana koca olmaz dedi. ve nitekim bir bucuk ay sonra durusmamiz var ben cok bunaliyorum ayrilmak istemiyorum... kizlar sizce ne yapmaliyim bosansammi iyi yoksa savassammi evliligim icin...simdiden hepinize cok tesekkür ederim...

siz hala bu evliliği yürüteyimmi diyebizemi soruyorsunuz....
bencede çaba göster bukadar birbirini seven seni kızları gibi seven bir aile.seni gözünden bile sakınna bir eş.ve bukadar güzel yürüyen bir evlilik bırakılırmı canım sizde abartıyorsunuz.....siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz yaaaaa....senin bu evlik başta olmamışki sen neyin savasındasın.hala ayrılmak istemiyorum demisin ayrılma ozaman çek bu zindan hayatı.....

dava açıldı ancak red oldu...şimdi o açamıyor ben de bekliyorum açarım be elmayra yazı var kışı var:) dava yeni bitti zaten...

ahahahaha otobüs bozuldu yan yattı çamura battı diyosun :D

Ac davanı bosan, hayatına bak demiştik iki yıl gecmiş üstünden:D

ahahahaha otobüs bozuldu yan yattı çamura battı diyosun :D

Ac davanı bosan, hayatına bak demiştik iki yıl gecmiş üstünden:D

elmayra canım..valla davadan alnımın akıyla çıktım...biliyorsun aynı iş yerindeydik ve kulagıma bir sürü lafı geldi...boşayacagım abetayı deyip duruyormuş..boşayamadı:)..sunduğu bütün sebepleri çürüttüm..ve davayı kazandım...şimdi sıra bende beklesin bakalım açacağım davayı...boşama nasıl olurmuş görsün...avukatı arayıp duruyor ne kadar istiyorsunuz diye...gözüm parada değil ki benim...gençliğimi hayallerimi almış..hangi para telafi eder ki...boşayıpta hemen evleneceğimde yok zaten..böyle hayatım pek gıcırında...bu arada buradan da söyleyeyim merak edenlere:
1) 1 yılı aşmayan evliliklerde boşanma davası açılır ..ancak çekişmeli olur...çekişmeli boşanma davası da en az 1 yıl sürer..gücünüz varsa kalkışın...çok zor bir süreç
2) takıları öyle zırt diye vermiyor mahkeme...ziynet eşyası davam hala devam ediyor neredeyse 2 yıl olacak..

elmayra bu arada seni de takip ediyorum ben...hepimizin hayatı daha da güzel olacak..

öpüyorum..

elmayra canım..valla davadan alnımın akıyla çıktım...biliyorsun aynı iş yerindeydik ve kulagıma bir sürü lafı geldi...boşayacagım abetayı deyip duruyormuş..boşayamadı:)..sunduğu bütün sebepleri çürüttüm..ve davayı kazandım...şimdi sıra bende beklesin bakalım açacağım davayı...boşama nasıl olurmuş görsün...avukatı arayıp duruyor ne kadar istiyorsunuz diye...gözüm parada değil ki benim...gençliğimi hayallerimi almış..hangi para telafi eder ki...boşayıpta hemen evleneceğimde yok zaten..böyle hayatım pek gıcırında...bu arada buradan da söyleyeyim merak edenlere:
1) 1 yılı aşmayan evliliklerde boşanma davası açılır ..ancak çekişmeli olur...çekişmeli boşanma davası da en az 1 yıl sürer..gücünüz varsa kalkışın...çok zor bir süreç
2) takıları öyle zırt diye vermiyor mahkeme...ziynet eşyası davam hala devam ediyor neredeyse 2 yıl olacak..

elmayra bu arada seni de takip ediyorum ben...hepimizin hayatı daha da güzel olacak..

öpüyorum..

Zamanında kızsak da, küssek de hepimiz aynı amaç etrafında toplanıyoruz. Derdimize derman bulmak....

Allah hayırlı yazılar yazsın alnına.

İlgine de teşekkür ederim, ben de öpüyorum.

siz hala bu evliliği yürüteyimmi diyebizemi soruyorsunuz....
bencede çaba göster bukadar birbirini seven seni kızları gibi seven bir aile.seni gözünden bile sakınna bir eş.ve bukadar güzel yürüyen bir evlilik bırakılırmı canım sizde abartıyorsunuz.....siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz yaaaaa....senin bu evlik başta olmamışki sen neyin savasındasın.hala ayrılmak istemiyorum demisin ayrılma ozaman çek bu zindan hayatı.....

Valla haklisin arkadasim. Ne desen haklisin. Ama sana sunu söyleyeyim o aile kimseyle anlasamaz.
Kimle akraba oldularsa kokmuslar herkesle resmen. Nedeni ise kendilerini kaf daginda görmeleri.
Bilmiyorum belkide intikam almak istiyorum bu kadar cekmisim hersey bosunamiydi diyorum.
Diyceksin Allah'a havale et. Ama olmuyor iste. Her sabah bunun skntisi ile uyanmak nede zormus.
Esimin anneside muskaciymis duyduguma göre ne kadar sogru ne kadar yanlis bilemem. Ama bana kalirsa ben
O kadindan herseyi beklerim. Hemde her pisligi. Bilsemki beni babam gidip geldigimde tekrar kabul edicek
Hayati onlara zindan eder geri gelirdim. Resmen oyuncak gibi oldum. Beni annesinin kabul edip etmedigi umrumda
Degil ama esimin yaptiklari kahrediyor beni. Diger erkek kardesinin dügününe bile gitmemisler. Ellerinden gelse
Oglanida bosandirir bunlar. Ama o oglan eviyle ilgileniyo ailesini pek gidip gelmez. En iyisinide yapiyor helal olsun.
Ama benimkisi annesinin eteginin altindan cikamiyor demekki orasi daha rahat geliyor.
Keske gelse barisal dese ve ben gitsem bu seferde ben ona zindan etsem hayati.
Annem ablam telefom acinca bile odayi degistirirdi. Basta zannettim tesadüf ama sonradan baktimki bilerek yapiyor.
Annem saolsun köftemi yufkami vs yapar dolabima koyardi. O gün annemim getirdiklerini yapsam asla yemezdi ben tokum derdi.
Galiba annesi diyodu okurlar yeme diye. Ama biz öyle seyler yapicak insan degiliz sükür. Yapsam ben yapardim sonucta hergün yemegini
Ben hazirliyordum. Anneme yaptigi terbiyesizlikleri bi yazsam nisanlilik döneminden bu yana dersiniz sen tam bi aptalmissin evlenmekle
Ne büyük hata yapmissin. Bi gün telde konusuyoruz bana diyoki senin baban anneni sevmiyo. Manyak ya tam sanane benim babamin
Annemi sevip sevmediginden. Kaldiki öyle birsey yok. Babam annemi annem babami cok severler. Asil onun babasi annesini hic sevmiyordu.
Adam hakli sevilicek gibi degil o kadinda. Kaderine küsmüs kimseyle konusmuyordu evde.
Amaaannn valla basim catliycak düsünmekten. Hayatimiza bir girdiler. Evimizin huzurunu mahfettiler.

peki ben ne yapayim bu durumda hic kimse esimle barismami istemezken o tarafta benimle ilgilenmezken ben yuvami nasil kurtarabilirim tekrar ooff valla bazen ölüm cok tatli geliyo bana bi kac kerede girisimlerim oldu ama beceremedim :'(

yapma sakın böyle bişey!! daha neler! değer mi kalınkafalının teki için. daha önünde uzun yıllar vra, ne kadar gençsin. ben de kocamla sorun yaşıyorum ve boşanmayı düşünüyorum. ama böyle bişeyi hiç düşünmedim. sakın sakın yapma bunu. kendine yazık edersin, o napıcak iki gün ağlar, üçüncü gün evlenir başkasıyla.

yapma sakın böyle bişey!! daha neler! değer mi kalınkafalının teki için. daha önünde uzun yıllar vra, ne kadar gençsin. ben de kocamla sorun yaşıyorum ve boşanmayı düşünüyorum. ama böyle bişeyi hiç düşünmedim. sakın sakın yapma bunu. kendine yazık edersin, o napıcak iki gün ağlar, üçüncü gün evlenir başkasıyla.

Sizdeki sorun neydi aceba eger özel olmassa. Cocugunuz varmi. Yasiniz kac???

Canım bu evlilik bastan olmamış malesef , neyi düzelteceksin hangi yuvayı kurtaracaksın , esin senin arkanda durmuyor ki. Yol yakinken bitir bence ,
Ayrıca ölümü düşünüyorum filan deme ,deger mi onlar icin , hemde öyle bisey yaparsan gideceğin yer burdan bin beter olacak, en büyük günahlardan biri intihar , sen bu adamdan ayrılıp kendi yolunu çizeceksin , basta elbette zor olacak ama zaman herseyin ilacı canım yaa , yeni mutlu bi hayatın olur insallah ...
Bak insanlar sevdiklerini evlatlarını kaybediyor da hayatlarına devam ediyor , sende sana deger vermeyen bu adamı hayatından çıkarıp önüne bakacaksın , insallah cok mutlu olursun bundan sonra

Arkadaslar Allah hepinizden bin kere razi olsun. Haklisiniz ben kendimden cok verdim resmen ezik durumuna düstüm. O hep benden daha fazlasini istedi. Bi gün telde konusurkeb bana diyoki, cogu kiz kocaya kaciyo sevgisini belli ediyo. Sen benim icin ne yaparsin diyo. Ya Allah askina ailem beni gönüllü vermis sen daha neyin pesindesin. Alti ay evli kaldik ama sanki yillarin monotonlasmis evliligi gibiydi ne bir hediye ne bir sürpriz nede deger vermek. Ben kendimi ucuza sattim resmen. Takilarimin hepsini ona verdim insan bir tesekkür eder demi. Hic birsey demedi.
Arkadaslar ben kendime dört dörtlügüm demiyorum degilimde ama inabin bu evlilik icib elimden geleni yaptim.
Ya yeni evli olan erkek karisina sen ayrilamazsin korkarsin dermi? Simdide bizi suclu görüyo biz yikmisiz yuvamizi. Zaten hep beni sucladi durdu her zaman. Zulüm gördük ailecek kendisinden ve annesinden. Güya ikiside ailenin en dindarlari. Kendi kendime ettim ben arkadaslar. Nisanlilik döneminden bu yana beni ayrilikla tehdit eden biriyle evlendim, ve herseyi kabullendim en büyük sucumda buydu.
Rabbimdrn dilerim en kisa zamanda hatalarini anlar ve görür bana nasil zulmettigini. Allah var gam yok.
Zor arkadaslar cok zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Dualarinizi bekliyorum arkadaslar.
Selametle!!!

bak canım bütün konularını okudum yazmışcaktım ama dayanamadım bende eşimden ayrıldım benim eşimle pek sıkıntım yoktu fakat annesini ağzına çok bakardı kv tam bir cadıydı bir de görümcem vardı sorma gitsin 18 yaşında evlendim ve evliliğim 1,5 yıl sürdü bir kızım oldu 40 günlükken ayrıldık adam bir kere bile aramadı çocuk 3 yaşına girdi dava açmış boşanmak için bende inadına boşanmadım bu defa bana inat çocuğu almak istediğini beyan etmiş mahkemede ona da tamam dedim fakat çocuğuma aca dedirtmeye kalktı kv ve görümcem bende tırnaklarımı çıkardım etmediğimi bırakmadım etmediğim ah kalmadı onlarda hep benim ailemi suçladılar çevreyi takma kafana seni zaten bilen bilir bak eski eşim evlendi ben çok mutluyum çünkü Allahım sesimi duydu bana ve aileme attığı iftiraların aynısını yaşıyor şuan kafayı yemek üzere ne zaman beni görse peşimden dolanıyor hala ama benim umrumda bile değil ben kendime yeni bi hayat kurdum şimdi çocuğum 11 yaşında 8 yışdır çalışıyorum ailemle kalıyorum hep destek oldular emin ol ennen ve babandan başkası yalan unut ve hayatın keyfini çıkar.

Arkadaslarrrr uzun bir zaman sonra yine ben geldim :-)
Iyisinizdir insAllah.
Ben Rabbim'e bin sükür olsun cok iyiyim. Bu konunun altina yazmak istedim. Cünki bundan bir kac ay öncesine kadar caresiz, bedbaht bir insan vardi. Simdi ise cok mutlu, umutlu.
Hic aklima gelmezdi iyikide bosanmisim diyecegim.
Cok mutluyum, cünki beni tinlamayan, umursamayan birisiyle birlikte degilim. Ailemden, arkadaslarimdan Allah razi olsun. Beni hic yanliz birakmadilar.
Simdi nemi yapiyorum (=
Yarim kalan üniversite hayatimi tamamliyorum. Az kaldi insAllah. Geziyorum, egleniyorum. Aileme, arkadaslarime, kisacasi elimde olan herseye deger veriyorum. Icimdeki huzuru anlatamam sizlere. Allah cc haklinin yanindadir her zaman (=
Eski esime gelicek olursak onu bosandiktan sonra hic görmedim. Arkadasimla ayni is yerinde calisiyolar. Benle evliyken kilo almisti, simdi zayiflamis. Umrumda bile degil.
Bana yaptiklari aklima gelince tiksiniyorum ondan.
Hayat cok güzel, hele göüldeki rahatlik bambaska birsey.
Hepinize mutlu günler diliyorummmmmmmmmmmm (=

ben de yakın zamanda anlaşmalı boşandım. çok merak ediyorum eski kocam başkasıyla evlenince ne yapacak kayınvalide. o aileyi çekecek biri var mı bu hayatta :)

bu devirde mert erkek yokkk , kalmamış bacılarım yaaaa, evlilik kurumu da yok olacak böle böle.

kimse için zaten üzülmeye değmez. Allahından bulsun hepsi.

ILAHI ADALET!!!!!!!!!!
Sevgili arkadaslar
5 Temmuz 2013 senesinde actigim konuya tekrar yorum yapacagim hic aklima gelmezdi. Arkadaslar konumdada göreceginiz üzere "eski esim" bana olmadik haksizlik yapip, beni bosamisti. Bunun nihayetinde cok büyük bir travma atlatmak zorunda kalmistim. O öyle bi sürectiki, simdi bile aklima gelince basim agriyor, ruhum daraliyor. Aradan yillar gecti. Hamdolsun düzeldim. Hatta cok iyiyim. Bosandiktan sonra o zor sürecte kendimi yarim kalan üniversite hayatima verdim. Ve hamdolsun mezun oldum. Suan güzel bir iste calisiyorum. Isimden, calisma ekibimden memnunum. Yeni cevreler edindim. Eve kendimi kapatip acimla basbasa kalmamak icin gezdim, gönüllü olarak stklarda calistim. Gel gelelim eski esime ve ailesine. Eski esimin kiz kardesi ikinci evliligini bitirmis. Bir kiz cocugu var. Ve eski esimde tekrar evlenip kisa sürede yine bosanmis. Esi üc aylik hamileyken, eski esim bankadaki bütün parayi cekip, evden kacmis. Yanlis anlamayin, kadin degil parayi alip kacan. Benim eski esim. Normalde ortak cevremiz yok. Ben hep diyodum, bisey olsada onlarla ilgili ben duyamam. Bizim isimiz ahirete kaldi diye. Ama Allah cc o kadar büyükki, ben eski esimin bosanma haberini Facebookta gezinirken, tevafuken kadinin avukatina sayfasinda okudum. Hatta öyle sacma yapan bi olay yüzünden televizyonada cikmislar. Neden bosandiklarini detaylica kadar ögrendim. Kisa kesiyorum. Yoksa konu derin. Rabbime hamd ediyor, sükrediyorum. Iyikide o piskopatla evli kalmamis, iyikide cocuk yapmamisim. Eger sizede haksiz muamele yapanlar olduysa Allah'a havale edin. Ahiniz kimsede kalmiyor. Kendinize cok iyi bakin.

Peşinden koşan bir insan sonra nasıl böylf oldu anlamadım.
Sen başta çok gönüllü değilmişsin, aşık değilmişsin şimdi bu adamın neyinden vazgeçemiyosun onuda anlamadım.
Nişanlıyken de kına günüde herşey apacık ortadaymış ben olsam o kadar insana rezil olmaya katlanamam o an bitirirdim.
Babana da helal olsun sen ne kadar ezik duruyorsan oda o kadar arkanda güçlü durmuş.
Senin için en hayırlısı boşanmak.

Pardon konu sahibi ben son yorumunu görmemiştim.
Allah yine ana babandan razı olsun seni o adamın kapısına bırakmamışlar yeniden hayata dönmüşsün. Kendine bir düzen kurmuşsun.
Ben bu pislik eski kocanın karısınada çok üzüldüm onun ne günahı vardı da çocukla ortada kalmış.
Eski eşin olacak adam da evlilik yürütemeyip ısrarla yine evleniyor.
Bir daha kimseye sebep olamadın ettiğini bulsun.

ILAHI ADALET!!!!!!!!!!
Sevgili arkadaslar
5 Temmuz 2013 senesinde actigim konuya tekrar yorum yapacagim hic aklima gelmezdi. Arkadaslar konumdada göreceginiz üzere "eski esim" bana olmadik haksizlik yapip, beni bosamisti. Bunun nihayetinde cok büyük bir travma atlatmak zorunda kalmistim. O öyle bi sürectiki, simdi bile aklima gelince basim agriyor, ruhum daraliyor. Aradan yillar gecti. Hamdolsun düzeldim. Hatta cok iyiyim. Bosandiktan sonra o zor sürecte kendimi yarim kalan üniversite hayatima verdim. Ve hamdolsun mezun oldum. Suan güzel bir iste calisiyorum. Isimden, calisma ekibimden memnunum. Yeni cevreler edindim. Eve kendimi kapatip acimla basbasa kalmamak icin gezdim, gönüllü olarak stklarda calistim. Gel gelelim eski esime ve ailesine. Eski esimin kiz kardesi ikinci evliligini bitirmis. Bir kiz cocugu var. Ve eski esimde tekrar evlenip kisa sürede yine bosanmis. Esi üc aylik hamileyken, eski esim bankadaki bütün parayi cekip, evden kacmis. Yanlis anlamayin, kadin degil parayi alip kacan. Benim eski esim. Normalde ortak cevremiz yok. Ben hep diyodum, bisey olsada onlarla ilgili ben duyamam. Bizim isimiz ahirete kaldi diye. Ama Allah cc o kadar büyükki, ben eski esimin bosanma haberini Facebookta gezinirken, tevafuken kadinin avukatina sayfasinda okudum. Hatta öyle sacma yapan bi olay yüzünden televizyonada cikmislar. Neden bosandiklarini detaylica kadar ögrendim. Kisa kesiyorum. Yoksa konu derin. Rabbime hamd ediyor, sükrediyorum. Iyikide o piskopatla evli kalmamis, iyikide cocuk yapmamisim. Eger sizede haksiz muamele yapanlar olduysa Allah'a havale edin. Ahiniz kimsede kalmiyor. Kendinize cok iyi bakin.

Güncelleme yapan üyelere bayılıyorum. İnsan merak ediyor vallahi.

Eski eşiniz zaten sorunluymus.Mutlu olmanıza çok sevindim.dolu dolu yasamissiniz ne güzel.cok mutlu olmanız dileğiyle

Pardon konu sahibi ben son yorumunu görmemiştim.
Allah yine ana babandan razı olsun seni o adamın kapısına bırakmamışlar yeniden hayata dönmüşsün. Kendine bir düzen kurmuşsun.
Ben bu pislik eski kocanın karısınada çok üzüldüm onun ne günahı vardı da çocukla ortada kalmış.
Eski eşin olacak adam da evlilik yürütemeyip ısrarla yine evleniyor.
Bir daha kimseye sebep olamadın ettiğini bulsun.
Getirisi oldugu gibi, götürüsüde cok benden bu kötü tecrübebin. Evet iyikide ailem yanimda durdular. Ki benim babam cevrede birisi bosansa bile cok üzülürdü. Ama benim hep arkamda durdular hem annem hemde babam. Ikisindende Rabbim razi olsun.

Back