• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma sürecim... esim ve ben...

eşinizi bu hale kvniz getirmediyses ben bu hayatta hiçbir şey bilmiyorum...

peki ben ne yapayim bu durumda hic kimse esimle barismami istemezken o tarafta benimle ilgilenmezken ben yuvami nasil kurtarabilirim tekrar ooff valla bazen ölüm cok tatli geliyo bana bi kac kerede girisimlerim oldu ama beceremedim :'(

Son düzenleme:
İnanmıyorum çok şaşırdım çok benzer seyler yasamisiz. Ben de çok az evli kaldım bizimki de herseyi ailesine aktarirdi daha neler neler. Sonuc ise boşanıyorum ben daha fazla katlanamadim. Seni bilemem ama arkadasım nereye kadar böyle çekeceksin evlilik bir ömür sürer o yüzden iyi duşun. Ailen haklı bence.

O adamdan koca olmaz! Kısa ve net... Hem anne kuzusu, hem bencil, hem de gereksiz gururlu. Can çıkar huy çıkmaz. Ne annesi değişir ne kendi.

esim basta babamin evine geldigimde babamla konusmus demis esim iyi insan yemegini yapar evini ihmal etmez namuslu ayrilmak istemiyorum diye babamda demis gel al götür diye oda yok ben o eve girmem deyince babamda bende sana kizimi vermem git dilekceni ver seninlemi ugrasicam demis. ya bizdeki sorun benim ailemin benimle ilgilenmesi onun ailesininse kilini kipirdatmamasi o yüzden esim kücük düsmemek adina benim ailemide kendi ailesinide istemiyordu güya ama annesini haftada en az bir kere ziyarete gider ve hergün telefonda uzun uzun konusurdu isteykende hep annesini arar beni hic aramazdi

diyecek bir şey yok.boşanacaksın.bu adamla bu aileyle olmaz.boşuna kürek çekersin.çocuk felan yokken boşan.

yasim 24 ve evleneli 6 ay oldu... ama esim evliligimizin ücüncü haftasi bana bu evlilik en fazla bes ay sürecek dedi... sonrada sinirle söyledim diyor. her kavgamizda ayrilalim dedi durdu beni bunaltti caresiz birakti

Evleneli 6 ay olmuş ve bunun son 3 ayı ayrısınız.
Topu topu 3 ay bir arada yaşamışsınız.

Eşiniz bu evlilik en fazla 5 ay sürecek gibi bir cümleyi nasıl kurabilir aklım almıyor.
Gerçi düğün ve kınada olanları anlatmışsınız,
en baştan gönülsüz, zorla evlenmiş gibi bir hali varmış.

Barışmak için de sen gidiyorsun, adam burnundan kıl aldırmıyor.(!)
Yazık(!)
Babanı dinle ve boşan.Hiç düşünme bile.
Bir evlilik nasıl başladıysa öyle gider....
Degişir diye beklersen daha çokkk beklersin.

Konunuzu okudum da onun annesi, sizin babanız, sizin ablanız, kınadaki akrabalar, onun tarafındakiler, sizin tarafınızdakiler...
Yok mu ailelerinizi biraz geriye çekip, 2 yetişkin birey olarak anlaşıp anlaşamadığınıza bakabileceğiniz bir imkan?

Eşiniz belki insan ilişkilerinde, aile ilişkilerinde çok başarılı değildir; bu kadar çok ailenizle muhatap olması bu anlamda belki doğru değildir... Biraz mesafe koyun herkesle aranıza ve izleyin birbirinizi bence... Ayrılmak istemiyorsanız vardır bence bir bildiğiniz, belli ki onu seviyorsunuz.

Evliliğin ilk zamanları bunlar -bu kadar kişi arada- olmadan bile zor oluyor.

Konunuzu okudum da onun annesi, sizin babanız, sizin ablanız, kınadaki akrabalar, onun tarafındakiler, sizin tarafınızdakiler...
Yok mu ailelerinizi biraz geriye çekip, 2 yetişkin birey olarak anlaşıp anlaşamadığınıza bakabileceğiniz bir imkan?

Eşiniz belki insan ilişkilerinde, aile ilişkilerinde çok başarılı değildir; bu kadar çok ailenizle muhatap olması bu anlamda belki doğru değildir... Biraz mesafe koyun herkesle aranıza ve izleyin birbirinizi bence... Ayrılmak istemiyorsanız vardır bence bir bildiğiniz, belli ki onu seviyorsunuz.

Evliliğin ilk zamanları bunlar -bu kadar kişi arada- olmadan bile zor oluyor.

Meraba klasik olacak ama balik bastan kokar evlilik saygiyla yürür seni onemsemeyen bir esin var ben yol yakinken dön kiyma kendine derim tamam yuva yikmak kolay degl ama 2 kisilik bir kurumu tek basina yasamaya gucun varmi cocuk olursa daha zor mantikli ol senin sevgin neyi degistirio bugun pisman olursun aglar uzulursun ama yarinlar bu pismanligni alir askini degerini bilen ellere ver suanki gibi oyuncak edip ayaklar altinda ezmesinler evlilik hayat paylasimidir hani paylastiklarin bosan gitsin ablacim duzelmez

En basinda belliymis aslinda olaylar, sen sevdigin icin görmemezlikten gelmissin..
Simdi esin senin icin ne yapiyor ? Cabaliyor mu ?

Ve okuduklarimdan anladigim kadariyla
en fazla deger veren düsünen taraf sensin. Evlilik 2 kisiliktir.

Haklisiniz... Ama benin icimin acisi nasil gecicek dayanamiyorum... Brni sevmiyorduda neden o kadar pesimden kostu... Ben kendime dört dörtlük demiyorum ama elimden gelenide yaptigima inaniyorum... Üni ögrencisiyim ama onunla evlendikten sonra pasif oldum hep evde oturdum durdum... Maddi durumu iyi degildi ama hic sorun etmedim tek derdimiz bu olsun dedim... Dayak yedim sen hataliydin dedi üstüne bide ben özür diledim... Alti ay evli kaldim günlerim hep böyle gecti... Ama yinede bi tarafim ayrilma diyor cok duygusalim...

bence "hamileyim" de başka birşey deme, bekle bakalım seni almaya gene gelmeyecek mi?
ona göre kararın kesin olur.

Aradan üc ay gecti ve ben heo korunuyordum hamile olmayim diye o yüzden bu dedigime inanmaz... Kaldiki kendisi cok uyanik biri malesef tam bir samseytani...

Sacmalama lutfen hamileym diye yalanmi olur kendini ne kadar kucuk dusurursun sakin yapma arkadaslar dogru yonlendirin lutfen daha kotu yerlere gitmesin olaylar

Bir daha düşünün, iki birey olarak kalmaya çalışın demiştim de vazgeçtim. Dayak varsa, olmuşsa hiç durmayın, güzelce boşanın.

Inanin bunlarda zoruma gitmiyo. Ama durmadan ayrilalim demesi ve suan hic biseyle ilgilenmemesi. Ne bileyim bu kadar agir ne yaptimda barismak icin hic caba göstermiyor. Kendine sorsan benim icin cok fedakarlik yapmis ne olduguna gelince annesine karsi cikip benimle evlenmis. Ama benim gösterdigim fedakarliklarida göremiyor yada isine gelmiyor

Inanin bunlarda zoruma gitmiyo. Ama durmadan ayrilalim demesi ve suan hic biseyle ilgilenmemesi. Ne bileyim bu kadar agir ne yaptimda barismak icin hic caba göstermiyor. Kendine sorsan benim icin cok fedakarlik yapmis ne olduguna gelince annesine karsi cikip benimle evlenmis. Ama benim gösterdigim fedakarliklarida göremiyor yada isine gelmiyor

Nasil ya sana dayak atmasimi zoruna gitmiyor ne diyelim arkadasim o zaman ara bosanmak istemiorum de ömur boyuda pismanliklarinla kotu muamele saygisiz sevgisiz bir es ve hergun zindan olacak o evinde yasa adam evin kilidini degstirmis sen daha neyin hesabini yapiyosun

Nasil ya sana dayak atmasimi zoruna gitmiyor ne diyelim arkadasim o zaman ara bosanmak istemiorum de ömur boyuda pismanliklarinla kotu muamele saygisiz sevgisiz bir es ve hergun zindan olacak o evinde yasa adam evin kilidini degstirmis sen daha neyin hesabini yapiyosun
Haklisin ben neyin hesabini yapiyorsam daha bende anlamadim... Ayrilmaktan cok korkuyorum, ama korkunun ecele bi faydasi yok... Hayirlisi bakalim ne deyim... Biktim usandim yasamaktan... Ölsemde kurtulsam...

Haklisin ben neyin hesabini yapiyorsam daha bende anlamadim... Ayrilmaktan cok korkuyorum, ama korkunun ecele bi faydasi yok... Hayirlisi bakalim ne deyim... Biktim usandim yasamaktan... Ölsemde kurtulsam...

Bazen şer olan seyler hakkinda en hayirlisidir kimse istemez yuvasini dagitmayi ama sen nereye kadar tek tabanca mucadele edebilirsin zamana birak ilacin bu senin

Ya çok özür dilerim dayanamadım yazacağım...Hangi evliliği kurtaracaksınız? Eşiniz çekmiş, gitmiş başka diyarlarda takılıyor, sizi istemiyor, adam yerine koymuyor siz hala kurtarabilir miyim modundasınız? Baştan sona okudum acaba çocuk mu varda kurtaracak diye ama oda yok?! Allah aşkına bırakın gitsin yahu! Ne halleri varsa görsünler...

Back