• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma sürecim... esim ve ben...

Allah razi olsun. Yasim kücük degil 29 oldum. Eski günler geride kaldi. Bende artik sevip, sevilecegim, mutlu bir yuvam olsun, cocuklarim olsun cok istiyorum.
İnşallah tüm duaların kabul olur güzel bir yuva kurarsin yaşın genc hayatının baharindasin hem genç hemde yaşadıklarından dolayı daha olgunsun eminim Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Ay canim.cok sevindim.bende 24 yasindayim 6 aylik evliydim.bosnma surevlerimiz var. Cok mutlu oldum senin adina insallah birgun bende bu huzuru bulurum

Resmen kendi ellerinizle bile bile mezarinizi kazmissiniz. Neyse ki kurtuluşmusunuz. Ama ilahi adaletlik bir şey göremedim kusura bakmayın. Eski eşiniz pislikmis başka birinin daha kanına girmis yine yapacağını yapmış olan o kadına olmuş yazık. Adam hiçbir şey olmamış gibi geziyordur Allah bilir. En azından siz daha güçlü ayağa kalkmissiniz umarım hep mutlu olursunuz.

Ay canim.cok sevindim.bende 24 yasindayim 6 aylik evliydim.bosnma surevlerimiz var. Cok mutlu oldum senin adina insallah birgun bende bu huzuru bulurum
Aynen bende 24 yasindaydim ve evliligini 7 ay sürdü. Rabbim yardimcin olsun. Inan geciyor. Bu sürecte hata yapmamaya gayret göster. Kisiliginden taviz verme. Ben cok duygusal davrandim, kendimi baya bi yiprattim. Simdi o kendimi ve ailemi yiprattigim zamalara üzülüyorum.

Resmen kendi ellerinizle bile bile mezarinizi kazmissiniz. Neyse ki kurtuluşmusunuz. Ama ilahi adaletlik bir şey göremedim kusura bakmayın. Eski eşiniz pislikmis başka birinin daha kanına girmis yine yapacağını yapmış olan o kadına olmuş yazık. Adam hiçbir şey olmamış gibi geziyordur Allah bilir. En azından siz daha güçlü ayağa kalkmissiniz umarım hep mutlu olursunuz.
Ne güzel analiz etmissiniz. Dediginiz gibi kendim ettim, kendim buldum. O da tam tarif ettiginiz gibi, kendisinde asla suc bulmaz. Hep karsi taraf sucludur onun icin. Inanin kadin hakkinda hicbir zaman kötü düsünmedim.

Back