- 22 Temmuz 2024
- 321
- 104
- 18
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Haklısınız rabbim güç versinŞuan mutlu değilsin.
Ama boşanınca en fazla 1 yıl mutsuz olursun oda dava sürecinde falan. Sonra geçecek.
Seni aşağılayan,şiddet uygulayan,küfür eden biri olmayacak artık hayatında.
Herkes kendini savunur tabi ama senin gördüğünde gerçektir. Tabi kendini savunacak yeri gelir ftira dahi atanlar var, bunlara hazırlıklı ol kimin ne dediğine göre yaşarsan ömründen gidiyor bunu boşanmis biri olarak söylüyorum.Öyle demiyorlar işte ona kalırsa hep o çabalıyor hep o düzelmeye çalışıyor
İnşallah çok teşekkür ederimYaşını bilmiyorum yarın birgün hamile kalirsan ayrilman daha zor olucak boşanıp okulunu bitirip iş yap bak karşına seni seven değer veren biri çıkar emin ol
Sen kararlı ol Rabbim güç verir inşallahHaklısınız rabbim güç versin
Evet öyle malesefAile apartmanıymış adamı gönderemezsiniz mecbur siz çıkacaksınız
Süreç nasıl geçti nasıl dayandı izHerkes kendini savunur tabi ama senin gördüğünde gerçektir. Tabi kendini savunacak yeri gelir ftira dahi atanlar var, bunlara hazırlıklı ol kimin ne dediğine göre yaşarsan ömründen gidiyor bunu boşanmis biri olarak söylüyorum.
Ya herkesin fikri kendine. Ekranı kapatınca herkes kendi yoluna bakıyor.Ya bazen hakaret eder gibi konuşuluyor bazı konu sahiplerinde görüyorum.
Boşanma sürecinden korkuyorum evimi o kadar düzenledim herşeyi tek tek bozmak zoruma gidiyor ve sebepsiz ve erken evlilik yaptım onun pişmanlığı da var üzerimde
İnsanın evladı yük olmaz. Aileniz de arkanızdaymış zaten.Dururlar ama ben yük hissederim her zaman
Kolay değil elbet çok zor ama bir saatten sonra artık yeter çekemeyceğim diyorsunuz kendinize saygınız varsa. Çok zorlandığım nefes alamadığım zamanlar oldu tam bir yıl oldu ama şimdi çok daha iyiyim cnku her şey geçiyor. Bu da geçecek.Süreç nasıl geçti nasıl dayandı iz
Çok teşekkür ederim inşallah geçer bugünlerKolay değil elbet çok zor ama bir saatten sonra artık yeter çekemeyceğim diyorsunuz kendinize saygınız varsa. Çok zorlandığım nefes alamadığım zamanlar oldu tam bir yıl oldu ama şimdi çok daha iyiyim cnku her şey geçiyor. Bu da geçecek.
Çok teşekkür ederimAkrabaların sınavıda siz olursunuz nolacak. Benim akrabalarımda arkamdan vah tüh ettiler. Sonra kendi kızları ve oğullarıda boşandı. Bende vah tüh ettim. Benim artım çocuğum olmamasıydı ve hayatımı yeniden kurabildim.
Sizinde yaşınız genç yeni bir hayat kurmak çok daha kolay olur. Bu evlilik sağlıklı değil. Kesin atın.
Evini düzenlesen, saraya çevirsen ne olur soru sahibi o evde huzur olmadıktan sonra?Ya bazen hakaret eder gibi konuşuluyor bazı konu sahiplerinde görüyorum.
Boşanma sürecinden korkuyorum evimi o kadar düzenledim herşeyi tek tek bozmak zoruma gidiyor ve sebepsiz ve erken evlilik yaptım onun pişmanlığı da var üzerimde
Gerçekten öyle. Üzüldüğüm nokta ne hayallerle ne umutlarla düzdüm tek tek emek verdim hem ona hem evime. Onu herkesden başka zannettim bebek gibi bakardı hala sevimce güzel sever ama böyle tartışmalarda asla alttan almaz taniyamiyorum tartışıncaEvini düzenlesen, saraya çevirsen ne olur soru sahibi o evde huzur olmadıktan sonra?
İnsanlar kavga anında gerçek yüzünü gösterir. Seni anlıyorum ikili davranarak seni çok yormuş ama ömür boyu çekmeye değer mi bu adamı? Ne güzel çocukta yokmuş, yol yakınken bitir gitsin.Gerçekten öyle. Üzüldüğüm nokta ne hayallerle ne umutlarla düzdüm tek tek emek verdim hem ona hem evime. Onu herkesden başka zannettim bebek gibi bakardı hala sevimce güzel sever ama böyle tartışmalarda asla alttan almaz taniyamiyorum tartışınca
İnşallah kolay biterİnsanlar kavga anında gerçek yüzünü gösterir. Seni anlıyorum ikili davranarak seni çok yormuş ama ömür boyu çekmeye değer mi bu adamı? Ne güzel çocukta yokmuş, yol yakınken bitir gitsin.
Bu süreci yaşayıp boşanamamıştım ve geçen yıl 7 yaşında olan evladımıza rağmen boşandım. Kim ne derse desin ,sen ne istiyorsun buna hazır mısın, acabaların olacak mı boşansan. Ben her kapı kapanınca boşandım ve artık huzurluyum.Merhaba herkese. Üç yıllık evliliğim var ve çocuğumuz yok. Bende üniversite okuyorum açıktan.bu üç yılda çok yoruldum. Her ikimizin de hataları çok oldu. Ama ikimiz de birbirimizi anlamadığını söylüyoruz. Ve iki haftada bir illa kavge ediyoruz (kavgalar ailesi ile aynı binada olduğumuz için genelde ordan çıkıyor ama ailesi doldurma, evime karışma vs yok uzun hikaye) ve bazen şiddete varıyor bu kavgalar. Ben ona o bana. önceden böyle değildik en büyük hayal kırıklığım eşim oldu .
onunki de benimdir belki bilemiyorum. Çok hata yaptık ve bu da birbirimizi soğumamızı sağladı. Çift terapisini asla kabul etmiyor. Ve artık birbirimize çok zarar veriyoruzhem fiziki hem psikolojik. Boşanmayı her defasında düşünüyorum ama sonuçları ne olucak hata mı yapicam. Sonuçlarını kaldırabilecek miyim. Bir defa yine boşanma derecesine geldik ve annemlerde kaldığım zamanlar annemlerden değil ama çevreden çok kırıcı şeyler duydum insanlar çok kötü. Akrabalar çevre vs. Kaldırabilecek miyim diye düşünüyorum ama böyle de devam etmez eder ama bu şekilde de ben çok yıpranırım. İyiyken dünyanın en iyi çifti bizi ama söz konusu tartışma olunca gözümüz birşey görmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmaktan korkuyorum açıkçası Bu süreci yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz?
Lütfen kırıcı konuşmadan dikkatli yazalım gerçekten artık çok yoruldum.
dürüst konuşacamGerçekten öyle. Üzüldüğüm nokta ne hayallerle ne umutlarla düzdüm tek tek emek verdim hem ona hem evime. Onu herkesden başka zannettim bebek gibi bakardı hala sevimce güzel sever ama böyle tartışmalarda asla alttan almaz taniyamiyorum tartışınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?