Boşanma süreci

Öyle demiyorlar işte ona kalırsa hep o çabalıyor hep o düzelmeye çalışıyor
Herkes kendini savunur tabi ama senin gördüğünde gerçektir. Tabi kendini savunacak yeri gelir ftira dahi atanlar var, bunlara hazırlıklı ol kimin ne dediğine göre yaşarsan ömründen gidiyor bunu boşanmis biri olarak söylüyorum.

Süreç nasıl geçti nasıl dayandı iz

Ya herkesin fikri kendine. Ekranı kapatınca herkes kendi yoluna bakıyor.

Bu hayatı siz yaşıyorsunuz.

Eğer devam etmek istiyorsanız tercih sizin.

Süreç nasıl geçti nasıl dayandı iz
Kolay değil elbet çok zor ama bir saatten sonra artık yeter çekemeyceğim diyorsunuz kendinize saygınız varsa. Çok zorlandığım nefes alamadığım zamanlar oldu tam bir yıl oldu ama şimdi çok daha iyiyim cnku her şey geçiyor. Bu da geçecek.

Çok teşekkür ederim inşallah geçer bugünler

Akrabaların sınavıda siz olursunuz nolacak. Benim akrabalarımda arkamdan vah tüh ettiler. Sonra kendi kızları ve oğullarıda boşandı. Bende vah tüh ettim. Benim artım çocuğum olmamasıydı ve hayatımı yeniden kurabildim.

Sizinde yaşınız genç yeni bir hayat kurmak çok daha kolay olur. Bu evlilik sağlıklı değil. Kesin atın.

Çok teşekkür ederim

Evini düzenlesen, saraya çevirsen ne olur soru sahibi o evde huzur olmadıktan sonra?

Evini düzenlesen, saraya çevirsen ne olur soru sahibi o evde huzur olmadıktan sonra?
Gerçekten öyle. Üzüldüğüm nokta ne hayallerle ne umutlarla düzdüm tek tek emek verdim hem ona hem evime. Onu herkesden başka zannettim bebek gibi bakardı hala sevimce güzel sever ama böyle tartışmalarda asla alttan almaz taniyamiyorum tartışınca

İnsanlar kavga anında gerçek yüzünü gösterir. Seni anlıyorum ikili davranarak seni çok yormuş ama ömür boyu çekmeye değer mi bu adamı? Ne güzel çocukta yokmuş, yol yakınken bitir gitsin.

Bu süreci yaşayıp boşanamamıştım ve geçen yıl 7 yaşında olan evladımıza rağmen boşandım. Kim ne derse desin ,sen ne istiyorsun buna hazır mısın, acabaların olacak mı boşansan. Ben her kapı kapanınca boşandım ve artık huzurluyum.

dürüst konuşacam

daha okul okuyorum diyorsunuz
boşansam aile evine dönecem diyorsunuz

yani anladığım evlenmeden önce kendinize ait bir eviniz düzeniniz yokmuş, mesleğiniz de yok muhtemelen (2. okul okumuyorsanız) ayrıca işe yarar mesleğiniz olsa kendinize ev tutardınız herhalde neden aile evine dönesiniz....

yani
bu koşullarda evlenen kişilerin ben zaten hiçbirinin eşlerini iyi tanıdıklarını düşünmüyorum, tanıyarak evlenmiyorlar, umarak evleniyorlar bence.
ha sever, anlaşır, eşi de iyi biri çıkar şanslıdır ohh ne güzel
ama "tanıyamamışım" lafının hiç gereği yok, zira tanıyamazsın tabi ki o koşullarda nasıl tanıyacaksın ki? hayata atılmamışsın, sorumluluk almamışsın, bişey bilmiyorsun, kendini tanıyor musun ki elin adamını tanıyacaksın?

ya bir de yine böyle denilince çok kızıyolar ama
eve eşyaya tek tek emek vermek, bunu anmak ne ya?
sene 1800 mü ? eşya dediğiniz nedir? yapmayın Allah aşkına.

ha ama şunun için çok teşekkür ederim
böyle konularda hep "emek verdim" deniyor burada 35767 kere sormuşumdur "gözünüzü seveyim bu emek nedir?" diye, kimse cevap vermedi şimdiye kadar, herhalde koltuk örtüsü, orta sehpa üstüne biblo vs. seçmekmiş onu anlıyorum şimdi....

ben emeğe büyük saygı duyan biriyim de bu konuda duyarlılığım biraz ondan...bu tanıma lafı gibi emek lafının da içi boşaldı gibime geliyor

neyse.
muhtemelen yaşınız genç, daha hayatınızı 40 kere yıkıp yeniden kurabilirsiniz, korkmayın bu kadar.
şu anda son takacğaınız şey de akrabalar ne der, olmalı. önünüze bakın. başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…