Gerçekten öyle. Üzüldüğüm nokta ne hayallerle ne umutlarla düzdüm tek tek emek verdim hem ona hem evime. Onu herkesden başka zannettim bebek gibi bakardı hala sevimce güzel sever ama böyle tartışmalarda asla alttan almaz taniyamiyorum tartışınca
dürüst konuşacam
daha okul okuyorum diyorsunuz
boşansam aile evine dönecem diyorsunuz
yani anladığım evlenmeden önce kendinize ait bir eviniz düzeniniz yokmuş, mesleğiniz de yok muhtemelen (2. okul okumuyorsanız) ayrıca işe yarar mesleğiniz olsa kendinize ev tutardınız herhalde neden aile evine dönesiniz....
yani
bu koşullarda evlenen kişilerin ben zaten hiçbirinin eşlerini iyi tanıdıklarını düşünmüyorum, tanıyarak evlenmiyorlar, umarak evleniyorlar bence.
ha sever, anlaşır, eşi de iyi biri çıkar şanslıdır ohh ne güzel
ama "tanıyamamışım" lafının hiç gereği yok, zira tanıyamazsın tabi ki o koşullarda nasıl tanıyacaksın ki? hayata atılmamışsın, sorumluluk almamışsın, bişey bilmiyorsun, kendini tanıyor musun ki elin adamını tanıyacaksın?
ya bir de yine böyle denilince çok kızıyolar ama
eve eşyaya tek tek emek vermek, bunu anmak ne ya?
sene 1800 mü ? eşya dediğiniz nedir? yapmayın Allah aşkına.
ha ama şunun için çok teşekkür ederim
böyle konularda hep "emek verdim" deniyor burada 35767 kere sormuşumdur "gözünüzü seveyim bu emek nedir?" diye, kimse cevap vermedi şimdiye kadar, herhalde koltuk örtüsü, orta sehpa üstüne biblo vs. seçmekmiş onu anlıyorum şimdi....
ben emeğe büyük saygı duyan biriyim de bu konuda duyarlılığım biraz ondan...bu tanıma lafı gibi emek lafının da içi boşaldı gibime geliyor
neyse.
muhtemelen yaşınız genç, daha hayatınızı 40 kere yıkıp yeniden kurabilirsiniz, korkmayın bu kadar.
şu anda son takacğaınız şey de akrabalar ne der, olmalı. önünüze bakın. başarılar dilerim.