- 22 Temmuz 2024
- 321
- 104
- 18
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Haklısınız ama ne yapacağımı bilemiyorum akrabalr vs çok kafamı karistiyor herkes bir yandanŞiddet varsa hemen bitirin .
Şuan kabullendım bana istediğin şiddeti uygulayabilirsin diyorsunuz yanında kaldıgınız süre zarfında .
Ya bazen hakaret eder gibi konuşuluyor bazı konu sahiplerinde görüyorum.Neden kırıcı konuşalım ki?
Yürütemiyorsanız boşanın.
Psikolojinizi bozunca akrabaları tanımayacaksınızHaklısınız ama ne yapacağımı bilemiyorum akrabalr vs çok kafamı karistiyor herkes bir yandan
Hep düzeliriz diye sustum çok zor çok zoruma gidiyor herşey. Heleki aile evine geri dönmek insan yük gibi hissediyor kendiniPsikolojinizi bozunca akrabaları tanımayacaksınız
En güzeli hazır okulunuz devam ederken psikolojiyi yitirmeden hayatınızı kurtarın
Akrabalar sizinle şiddet görmüyo. Hem onlar en fazla bi sene konuşur sonra susar siz bir ömür böyle nasıl yaşayacaksınız. Hazır çocuk da yokmuş hiç düşünmeyin.Haklısınız ama ne yapacağımı bilemiyorum akrabalr vs çok kafamı karistiyor herkes bir yandan
Evet hemde çok zor olucakBosanin bence zor olucak ama yol bu
Valla bacım karşında sana hem psikolojik hem fiziki şiddet uygulayan biri olduğunu söylüyorsun .Hep düzeliriz diye sustum çok zor çok zoruma gidiyor herşey. Heleki aile evine geri dönmek insan yük gibi hissediyor kendini
Öyle demiyorlar işte ona kalırsa hep o çabalıyor hep o düzelmeye çalışıyorAkrabalar bilmiyor senin ne çektiğini boşanma cesareti olmayıp boşanmayanlarda var. Zaten aile apartmanı da hata. Esiniz de yanaşmıyorsa yuvasını topmaya siz ne yapabilirsiniz. Önce Yuvaya erkek sahip çıkmalı.
Haklısınız ama süreç çok korkutuyor beni evimi dağıtmak aile evine yerleşmekAkrabalar sizinle şiddet görmüyo. Hem onlar en fazla bi sene konuşur sonra susar siz bir ömür böyle nasıl yaşayacaksınız. Hazır çocuk da yokmuş hiç düşünmeyin.
Şuan mutlu değilsin.Merhaba herkese. Üç yıllık evliliğim var ve çocuğumuz yok. Bende üniversite okuyorum açıktan.bu üç yılda çok yoruldum. Her ikimizin de hataları çok oldu. Ama ikimiz de birbirimizi anlamadığını söylüyoruz. Ve iki haftada bir illa kavge ediyoruz (kavgalar ailesi ile aynı binada olduğumuz için genelde ordan çıkıyor ama ailesi doldurma, evime karışma vs yok uzun hikaye) ve bazen şiddete varıyor bu kavgalar. Ben ona o bana. önceden böyle değildik en büyük hayal kırıklığım eşim oldu .
onunki de benimdir belki bilemiyorum. Çok hata yaptık ve bu da birbirimizi soğumamızı sağladı. Çift terapisini asla kabul etmiyor. Ve artık birbirimize çok zarar veriyoruzhem fiziki hem psikolojik. Boşanmayı her defasında düşünüyorum ama sonuçları ne olucak hata mı yapicam. Sonuçlarını kaldırabilecek miyim. Bir defa yine boşanma derecesine geldik ve annemlerde kaldığım zamanlar annemlerden değil ama çevreden çok kırıcı şeyler duydum insanlar çok kötü. Akrabalar çevre vs. Kaldırabilecek miyim diye düşünüyorum ama böyle de devam etmez eder ama bu şekilde de ben çok yıpranırım. İyiyken dünyanın en iyi çifti bizi ama söz konusu tartışma olunca gözümüz birşey görmüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmaktan korkuyorum açıkçası Bu süreci yaşayanlar bana yardımcı olur musunuz?
Lütfen kırıcı konuşmadan dikkatli yazalım gerçekten artık çok yoruldum.
Dururlar ama ben yük hissederim her zamanValla bacım karşında sana hem psikolojik hem fiziki şiddet uygulayan biri olduğunu söylüyorsun .
Ailen arkanda durmaz mı ?
Yaşını bilmiyorum yarın birgün hamile kalirsan ayrilman daha zor olucak boşanıp okulunu bitirip iş yap bak karşına seni seven değer veren biri çıkar emin olEvet hemde çok zor olucak
Aile apartmanıymış adamı gönderemezsiniz mecbur siz çıkacaksınızDururlar ama ben yük hissederim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?