- 23 Mart 2015
- 5.681
- 11.943
Bulunduğum şehirden ayrılmayı düşünüyorum tayin le gitçem olursaKendinize meşguliyet bulun is haricinde okul olur kendinizi gelistirmek istediginiz konu olur. Ben boşanalı 10 ay olacak iki ayda toparlayıp çok mutlu olmustum. Arada modum düşüyordu ama o konuyu düşünmeyip yoluma baktım.
Evet yapmaya çalışıyorum bişiler bende.Biraz daha zaman lazım. Hayatınıza hobi spor gibi şeyler ekleyin derim. Ben kedi sahiplendim hayatımda yaptığım en doğru şeydi. 10 ay oldu boşanalı pişman değilim. Bazen mutsuz olduğum zamanlar oluyor olmuyor değil ama tek başına mutsuz olmayı yeğlerim açıkçası.
İnşallah hayırlısı olur hakkımda teşekkürlerKaderi Allah yazar. Bu yaşadıklarıniz size Allah'tan geldi. Bir şey olacaksa aklınız durur, eliniz bağlanır ve o olur. Keşkelerden bir şey çıkmaz.Hayir bildiğinizde şer olabilir. Şöyle yapsam nasıl olurdu diye düşünürseniz sadece canınızı sikarsiniz. Takdir Allah'ın. Kadere iman edin. Ve hayatınıza devam edin.
Oladar çok istiyorumki belalarını bulmalarınıbitmesi daha hayırlı olmuş inan onların etkileri seni sürekli hasta edecek tükeneceksin. o da ailesi de ettiğini bulacak.
İnşallah iyikide boşanmışım diceğim günler gelir banadaBen varımmm sizin bu yazdıklarımızı zamanında ben de yazmıştım şimdi 2 yıllık evli ve bebiş bekliyorum :) dua edin bol bol her şey güzel olacak
Yıllardır boşanmayı düşündüğüm, hatta karşılıklı sürekli lafın sonu boşanmaya giden tartışmalarımız olan eş kişisinden, sırf içimde biraz sevgi var diye boşanmaya cesaret edemiyorum.Bulunduğum şehirden ayrılmayı düşünüyorum tayin le gitçem olursa
Sizin durumunuzu bilemiyorum ama ben çok sevdim herşeye tmm da sevgiyi silip atamıyorum kalbimden
Eden bulur. Demek ki ilahi adalet başka yerden vuracak. Demek o adam eski eşini şimdiki eşi kadar sevmemiş, erkeğin daha çok sevdiği evlilikler daha sağlıklı oluyor.Oladar çok istiyorumki belalarını bulmalarını
Hepsine karşı okdr iyi niyetli oldumki
Herşeylerine yetişmeye çalıştım
Ama arkamdan yavaş yavaş kuyumu kazmışlar.
O değilde bugün bişi duydum kötü oldum. bi tanıdık oğlan karısını aldatıyor bi çocukları var
Ayrılıyolar karısı hala bekar çoçuğuyla adam aldattığı yeni karısı ve yeni yapmış olduğu çoçuğuyla çok mutluymuş
Yani eski karısına yamuk yapan bu adam nasıl mutlu olur dedirtti bana bu hikaye!
İlahi adalet bu tarz insanlara da mutluluk verebiliyor denekki
Bende bu tarz hikayelere çok üzülüyorum. Hiç mi vicdanı sızlamıyor o adamın. Ilk çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor. Zavallı ilk eş bir sürü sıkıntı çekiyor bütün acıyı çekiyor hem aldatiliyor hemde çocuğuyla kalakalıyor. O adam ise ilk eşine göstermediği sevgiyi ikinci kadına gösteriyor. Ne vardı ilk kadına biraz sevseydi ilgi gösterip aldatmasaydı. Belki ilk eşiyle daha mutlu olacaklardı. Of dertlendim gece gece.Oladar çok istiyorumki belalarını bulmalarını
Hepsine karşı okdr iyi niyetli oldumki
Herşeylerine yetişmeye çalıştım
Ama arkamdan yavaş yavaş kuyumu kazmışlar.
O değilde bugün bişi duydum kötü oldum. bi tanıdık oğlan karısını aldatıyor bi çocukları var
Ayrılıyolar karısı hala bekar çoçuğuyla adam aldattığı yeni karısı ve yeni yapmış olduğu çoçuğuyla çok mutluymuş
Yani eski karısına yamuk yapan bu adam nasıl mutlu olur dedirtti bana bu hikaye!
İlahi adalet bu tarz insanlara da mutluluk verebiliyor denekki
Şimdi düşünüyorum bende benim eski kocada nerde ne yaparsam sorun çıkıyor tecrübesine sahip artık eminim 2.eşine çok değer verirBende bu tarz hikayelere çok üzülüyorum. Hiç mi vicdanı sızlamıyor o adamın. Ilk çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor. Zavallı ilk eş bir sürü sıkıntı çekiyor bütün acıyı çekiyor hem aldatiliyor hemde çocuğuyla kalakalıyor. O adam ise ilk eşine göstermediği sevgiyi ikinci kadına gösteriyor. Ne vardı ilk kadına biraz sevseydi ilgi gösterip aldatmasaydı. Belki ilk eşiyle daha mutlu olacaklardı. Of dertlendim gece gece.
Tmm haklısınız ama sevmediği kadına niye kendini sevdirtmiş ozamanEden bulur. Demek ki ilahi adalet başka yerden vuracak. Demek o adam eski eşini şimdiki eşi kadar sevmemiş, erkeğin daha çok sevdiği evlilikler daha sağlıklı oluyor.
İlahi adalet unuttuğunuz gün size görünecek. Onu beklemek ile vaktinizi tüketmeyin, önünüze bakın.Tmm haklısınız ama sevmediği kadına niye kendini sevdirtmiş ozaman
Be de eşimi çok sevdim suç benim mi
Ben böle insanların yüzü gülemesin istiyorum haklı olarak
Sizin kininizi öfkenizi ve nefretinizi anlıyorum. Sevdiğiniz kadar sevilmediniz bunun için çok incindiniz değil mi? Boşanırken bile birşeylerin değişmesini beklediniz değil mi ? Ama değişmedi. Söylemesi kolay olan yapması zor olan birşey söylemek istiyorum size. Sadece kendinize bakın kendinizi önemseyin. Boşverin eski eş kişisini umursamayın. Bu konuyu da yalniz olmadığınızı anlamak için açtınız. Burdaki boşanan erkeklerin pişman olduğunu duymak istediniz. Belki eşinizde pişman olur diye . Ama bence beklemeyin. Bırakın. Belki ilerde size değer veren biriyle tanışırsınız mutlu olursunuz . Birilerinin pişman olması önemli değil sadece kendi hissettiğiniz duygular önemli. Acınızı doyasıya ağlayarak çekin. Sonra zaten yenilenirsiniz.Tmm haklısınız ama sevmediği kadına niye kendini sevdirtmiş ozaman
Be de eşimi çok sevdim suç benim mi
Ben böle insanların yüzü gülemesin istiyorum haklı olarak
Keşke bende bişiler duysamda içim soğusaBen de boşanma için dava açtım, öncesinde ne olsa çocuklar için sabrediyordum hem de evliliği kurtarmak için sonradan pişman olmamak için ama kırmızı cizgim Olan aldatılmak sebebiyle davami acıyorum,adam askerde,bosanacagini pişman değilim hatta sonunda kafam rahatladı ben aylarca şüphe içinde yaşıyordum.ama şimdi herşey ortaya çıktı adam bensiz ve çocuksuz ailesiz askerlik gibi bı ortamda ortada kaldı ve sürekli hasta.bugun de havale geçirmiş.bunlar içimi soğutuyor ama zor mu zor.siz neden ayrıldınız keşke mi diyorsunuz bunlar süreci etkiler.ben de kötüyüm hala farklı olsaydı diyorum seviyordum taş değilim ya.herseyin ilacı zaman
Keşke bende bişiler duysamda içim soğusa
Biz çok iyi başlamıştık evliliğe
Zamanla ailesi ablaları bana olan ilgisini çekemedi bunun kafayı değiştirdiler sonra kavgalar sonra psikolojik şiddet sonra merhametsizlik ilgisizlik bitti işte
Aynen öle aslında koca koca değildi mlsfGeçinmeye gönlü olan, karısını canının yarısı olarak gören adamlar evliliğine sahip çıkıyor. Aileye falan bakmıyorlar yani. "Onun yüzünden, bunun yuzunden" diyoruz ama güzel kardeşim, bizim kocalar koca değil. Allah iyilerle karşılaştırsın...
Aynen öle aslında koca koca değildi mlsf
Olan benim hayallerime ümitlerime insana olan insncıma oldu!
Teşekkürler yorum içinBen sizden yaşça küçüğüm belki yorumum çok sivri gelebilir ama ciddi anlamda söylüyorum bir erkeğe ne yaşattıysa yaşattırmanız gerekli. Sonuçta onun ailesi varsa sizin de var . Çok değil 6 aya kadar yaralarınız kapanacak . En önemlisi bence ne yaşarsak yaşayalım dışarıya bunu yansıtmamak gerekir bizim için değil de eski eşiniz durumun böyle olduğunu bilmesin . Bence üzülmek yerine mutlu olmalı gülüp eğlenmelisiniz şu hayatta kişi kendinden başka kimse için tek göz yaşı dökmemesi lazım. Bu hayatta ilk boşanan siz değilsiniz sonda olmayacaksınız . Hem çiçekler sevgi gördüğü yerde açar devam etse herşey daha kötü olabilirdi o yüzden vardır Allah’ın bir bildiği deyip tevekkül etmeliyiz Rabbim gönlünüz gibi yaşam versin İnşallah