- 23 Mart 2015
- 5.681
- 11.943
Keisnlikle başka şehir çok çok iyi gelir. Umarım tayininiz çıkar çünkü sürekli görmek olumsuz etkiler sizi. Sevmeseniz de olumsuz etkiler sinirinizi bozar gerek yok yani.Evet yapmaya çalışıyorum bişiler bende.
Tayin istedim çıkarsa gitçem bu şehirden eski kocayı görüyorum burda çünki.herşeye tmm da onu çok sevdiğim için bitürlü atamıom kalbimden.
Buda sadece beni üzüyor
Pişman mıyım değilim çünkü evliliğin içinde de mutlu değildimki sayesinde
Ben sevgime yenik düşüyorum sadece onuda törpüleyebilirsem daha iyi olurum herhalde nasip
Keşke sevmiyom diyebilsemKeisnlikle başka şehir çok çok iyi gelir. Umarım tayininiz çıkar çünkü sürekli görmek olumsuz etkiler sizi. Sevmeseniz de olumsuz etkiler sinirinizi bozar gerek yok yani.
Hersey gönlünüzce olsun güçlü kadınlar iyi ki varlar güzel örneksinizBen
Ve çok travmatikti benim için. 3 yıllık sevgilimle severek evlendik. Son 1 yıl neredeyse beraber yaşıyorduk.. Beni ikna etmişti evlenmeye resmen. Uzun süre uğraştı. Ne mi oldu 1 ay sonra boşandık. O da ailesi ile ortak almış kararı, beni evliliğe uygun bulmadıklarına karar vermişler, gerek giyimim, gerek alkol sigara içiyor olmam, gerek yemek ve temizlikteki kabiliyetim dolayısı ile. İki opsiyon sundular nikahtan 1 ay sonra, ya o zaman ki eşim, şehir dışına göreve tek gidecek beni götürmeyecek ve ben o oradayken kv ler de kalacağım, kv nasıl ev hanımı olunur onu öğretecek ya da boşanma davası açacaklar. O zaman ki aklımla boşanmaktan korkup bi süre sonra kabul etmiştim bu dediklerini. Ama en başta kabul etmediğim ve kavga gürültü kopardığım için evlerine adım attığım gün olay çıktı zaten ve sonra boşanma davası ardından.
Ben çok zor atlatmıştım. Çok travmatik olmuştu. 1 yıl psikolojik tedavi falan da görmüştüm. Tamamen sosyallikten kopmuştum ve ruhsal olarak çok hastaydım. Hemde çok üzgündüm.. 1 yıl çok uzun bir süre. Ne yap et benim gibi olma. En güzel yaşlarımdı, bu başıma geldi ama bi süre ağlayıp üzülüp atlatmalıydım 1-2 ay sonra normal hayata dönebilmeliydim. Benzer şekilde boşananlar, nişandan dönenler vs. duymuştum sonrasında ve imrendim resmen keşke bende o kadar güçlü olsaydım. O pislikler için 1 yılımı ziyan ettim dedim..
Şimdi üzerinden 6 yıl geçti. Tabbiiii ki çok iyi durumdayım. Herşeyde bir hayır var belki de. O olaydan sonra şehir değiştirmiştim, orda sonradan girdiğim işte çok başarılı oldum. Orda çalışırken para biriktirdim 2-3 yıl. Sonra o paramı nasıl değerlendirsem diye düşünürken, yurtdışında mastera gittim. Hala da buradayım. Şimdi herşey tıkırında. Evlenmedim ama ilişkilerim oluyor. İstesem evlenirimde belki. Ama şimdi değil, hayattan çok keyif alıyorum şu an bu şekilde çünkü.
Ben
Ve çok travmatikti benim için. 3 yıllık sevgilimle severek evlendik. Son 1 yıl neredeyse beraber yaşıyorduk.. Beni ikna etmişti evlenmeye resmen. Uzun süre uğraştı. Ne mi oldu 1 ay sonra boşandık. O da ailesi ile ortak almış kararı, beni evliliğe uygun bulmadıklarına karar vermişler, gerek giyimim, gerek alkol sigara içiyor olmam, gerek yemek ve temizlikteki kabiliyetim dolayısı ile. İki opsiyon sundular nikahtan 1 ay sonra, ya o zaman ki eşim, şehir dışına göreve tek gidecek beni götürmeyecek ve ben o oradayken kv ler de kalacağım, kv nasıl ev hanımı olunur onu öğretecek ya da boşanma davası açacaklar. O zaman ki aklımla boşanmaktan korkup bi süre sonra kabul etmiştim bu dediklerini. Ama en başta kabul etmediğim ve kavga gürültü kopardığım için evlerine adım attığım gün olay çıktı zaten ve sonra boşanma davası ardından.
Ben çok zor atlatmıştım. Çok travmatik olmuştu. 1 yıl psikolojik tedavi falan da görmüştüm. Tamamen sosyallikten kopmuştum ve ruhsal olarak çok hastaydım. Hemde çok üzgündüm.. 1 yıl çok uzun bir süre. Ne yap et benim gibi olma. En güzel yaşlarımdı, bu başıma geldi ama bi süre ağlayıp üzülüp atlatmalıydım 1-2 ay sonra normal hayata dönebilmeliydim. Benzer şekilde boşananlar, nişandan dönenler vs. duymuştum sonrasında ve imrendim resmen keşke bende o kadar güçlü olsaydım. O pislikler için 1 yılımı ziyan ettim dedim..
Şimdi üzerinden 6 yıl geçti. Tabbiiii ki çok iyi durumdayım. Herşeyde bir hayır var belki de. O olaydan sonra şehir değiştirmiştim, orda sonradan girdiğim işte çok başarılı oldum. Orda çalışırken para biriktirdim 2-3 yıl. Sonra o paramı nasıl değerlendirsem diye düşünürken, yurtdışında mastera gittim. Hala da buradayım. Şimdi herşey tıkırında. Evlenmedim ama ilişkilerim oluyor. İstesem evlenirimde belki. Ama şimdi değil, hayattan çok keyif alıyorum şu an bu şekilde çünkü.
Harika bir hikaye oldu buçok çok mutlu adım sizin adınıza inşallah önce hayırlısıyla boşanıp sonra da dimdik çıkacağım bu işten.
Ben
Ben
Elbette öyleHarika bir hikaye oldu buçok çok mutlu adım sizin adınıza inşallah önce hayırlısıyla boşanıp sonra da dimdik çıkacağım bu işten.
Hiç bir şeyden soyutlamıyorum kendimi aksine çok daha aktifim eskiye göre. Ama sadece çekişmeli sürüyor dava, karşı taraf anlaşmalı boşanılacak biri değil. Keşke olsa ben de çok isterim. Dava kısmını unutup yoluma bakmaya çalışıyorum sanki bitmiş gibi..Elbette öyle
Bide boşanma aşamasını en kısa tutabildiğiniz şekilde yapmanızı öneririm. Anlaşmalı boşanma ve en yakın tarih. İnan bana hiçbir eşya hiçbir madde senin ruh sağlığından ve senin hayatından daha önemli değil. kesinlikle kimseye çekişmeli boşanmayı tavsiye etmiyorum. Hemen soyadından kurtul, aile evine dönme, yeni bir şey yap, yeni bir şehir yada iş yada kurs ama yeni birşey. Hiç olmadı tarzını değiştir, saçını boyat, bişey ama :) Ve hiç içine atma ağla üzül ama dediğim gibi 1-2 aydan fazla bu modunun sürmesine izin verme. İnsanlardan uzaklaşma. Herkesle daha çok görüş eskisinden. Sosyalliğini kaybetme. Bunlar işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Ben o kadar seviyordum ki buna rağmen iyiki bitti yarabbi çok şükür. sizde böyle diyeceksiniz aradan zaman geçince ne olursa olsun. :) Benim tek pişmanlığım çekişmeli boşanma davası ve 1 yıl boyunca sosyal hayattan herşeyden kendimi soyutlamam geri dönüp baktığımda..
Tayin şansınız varsa gidin.ben ayrıldım onun olduğu şehirden böle çok daha iyiyim elhHiç bir şeyden soyutlamıyorum kendimi aksine çok daha aktifim eskiye göre. Ama sadece çekişmeli sürüyor dava, karşı taraf anlaşmalı boşanılacak biri değil. Keşke olsa ben de çok isterim. Dava kısmını unutup yoluma bakmaya çalışıyorum sanki bitmiş gibi..
Soran oldu mu bilmiyorum ama maviş sarışın kuzeninizin cocuklarina ne oldu?Ben değil ama 3 tane sevdiğim kadından bahsedicem ayrıldıktan sonraki hikayelerini.
1. Halam
3 çocuklu kadın. Severek kaçarak evlenmişti.
Yakışıklı ama çapkın bir kocasi vardı.
Ben çocuktum o zamanlar ağlayarak gelirdi babam abisi olduğu için ona sığınırdi.
Babam nefret ederdi o enistesinden. Çünkü kiz kardeşine zulmeden ihanet eden şiddet alkol hepsi var. Babam kiz kardeşine gitme geri desede adam çiçeklerle kapıdan alır götürürdü bir daha yapmam sözleriyle .
Halam 40 yaşında 3 çocukla bu sefer kesin kararlı tek celsede boşandı.
Ilk başlarda çok acı çekti. Sonra 1 yil geçmeden halam yeni biriyle tanıştı. Evlendi . Simdi cok mutlu. Adam güler yüzlü halama aşık ve manevi yönden kendini çok geliştirmiş biri. O adamın da 2. Evliliği. Final : halam simdi cok mutlu keske daha önce ayrilsaydim diyor.
2. Hikaye manevi ablamın.
Ah canim melek ablam, huyu suyu kendi o kadar güzel bir kadindi ki her şeyi tam 4-4 luk.
Sadece çocukları olmamıştı .
Adamdaydi sorun. Ama kadın kocasi hic bir zaman kendini kötü ve yetersiz hissetmesin diye kim sorsa kadın bende sorun derdi.
Ikiside ağzı dualı iyi insanlardı.
Ta ki melek ablamın arkadaşı evlerine sürekli gelmeye başlayana kadar.
Melek ablam gönlü bol iyi niyetli olduğundan bu 5 cocuk sahibi kadının kocasına bakışını hic farketmemisti. O kadın ne zaman gelse derdini anlatsa ona iyilikler eder destek olur mutlu hissettirirdi. Onu hep iyiliğe davet ederdi.
Bir gün o en yakin arkadaşı ve kocası kayıplara karıştı. Melek ablam sabırla boşanma dilekçesini verdi. İkisinide Allah a havale etti.
Ayrıldılar. O da tam 40 yaşındaydı ayrıldığında. Melek ablam kendini daha çok maneviyata verdi. Sonra bir gün boylu poslu yakışıklı ahlaki güzel bir polis memuruyla yeniden evlendi. Simdi misler gibi cocuklari var 8 yaşında. Final çok mutlu.
3. Hikaye kuzenimden;
Yıllarca ne cekti kocasından. İhanet, şiddet, alkol hepsi var.
O da kaçarak evlenmişti. Cok seviyorlardi birbirlerini. Ama adam bir süre sonra cok ama çok değişti. Kadını sürekli dövüyordu. Kuzenim kac defa annesine gitti anne ben mutsuzum diyerek. Annesi kabul etmedi.
Kimse arka çıkmadı. Kimse bu pislik adama ne yapıyorsun demedi.
Kadın 2 çocuğunu da arkasında bırakıp çekti gitti. Cok uzaklara kimseye haber vermedi. Kocasina boşanma dilekcesi gönderdi. Adam seni öldürürüm gibi tehditlerle yildirmaya çalışsa da kadın ven zaten öyle de ölüyüm diyerek adami boşadi.
Kadın eline meslek aldi çalıştı. Bir bayan arkadaşı ile ev tuttu. Kendine güveni geri gelmişti. Ve hic evlenmemiş bir adam kuzenime aşık oldu. Yasi da küçük adamın Kuzenim cok güzel bir kadın sarışın maviş bebek gibi. Kadın ilk başta olumlu bakmasa da adam onu ikna etti. Evlendiler. Simdi o adam kuzenimin gözünun içine bakıyor. Her aksam serenadlar...
Simdi kadın o kadar mutlu ki iyikileri sirala gidi sirala ediyor.
Ben son olarak şunu söylüyorum.
Hemcinslerim mutlu olsun. Bir kadın sonuna kadar mücadele ediyor. Erkek de biraz elini vicdanına koymali. Fedakarlığı sadece kadınlar yapmamalı.
Evlilik biz demektir. Ağam paşam kralim dediklerimiz bizi köle belledikten sonra o evlilikten hayir gelmiyor.
Erkek dediğin kendisini kral ilan edecekse karısını da kraliçe ilan edecek arkadaş.
Ben başka da bir şey demiyorum.
Kız da erkek de bir işe girdi çalışıyor babanın yanindalarSoran oldu mu bilmiyorum ama maviş sarışın kuzeninizin cocuklarina ne oldu?
Anneyle görüşüyorlar mi hususunu merak ettim. Umarim annenin bir pişmanlığı olmustur ve kendini affettirmek için çabalamıştır.Kız da erkek de bir işe girdi çalışıyor babanın yanindalar
Çocuklar annelerine hak veriyor. Bazen anne yanına gelip gidiyorlar.Anneyle görüşüyorlar mi hususunu merak ettim. Umarim annenin bir pişmanlığı olmustur ve kendini affettirmek için çabalamıştır.
ne oldu davanız merak ettımHiç bir şeyden soyutlamıyorum kendimi aksine çok daha aktifim eskiye göre. Ama sadece çekişmeli sürüyor dava, karşı taraf anlaşmalı boşanılacak biri değil. Keşke olsa ben de çok isterim. Dava kısmını unutup yoluma bakmaya çalışıyorum sanki bitmiş gibi..
suan ne durumdasınızTmm haklısınız ama sevmediği kadına niye kendini sevdirtmiş ozaman
Be de eşimi çok sevdim suç benim mi
Ben böle insanların yüzü gülemesin istiyorum haklı olarak