- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
Benim de endişem sadece çocuk kısmı aslında , herkes kötü etkileniyor vs dese de ben mutlu güçlü bir anne mutlu güçlü bir çocuk yetiştirir diye inanıyorum elbette ailece bir arada yaşamamış olmanın bir eksikliği olacaktır ama bunu o çocuğun hayatını güzel şeylerle doldurarak minimuma indirebiliriz ...yani en azından ben hiç kötü olacak diye kendime olumsuz şeyler telkin etmiyorum ki bunun uzuntusuyle yaşamayayim , güzel olacak evladimla güzel şeyler yapacağız onu en güzel şekilde yetiştireceğiz diye hayaller kuruyorum...tam tersi de olabilir ama ben olmayacak diye kodluyorum beynimdeYani konuya çocuklarla ilgili de yorum yapan olursa çok sevinirim
Bana da eşim cocuklar perişan olacak yazık değil mi onlara vs tarzında sürekli beni vazgeçirmeye korkutmaya çalışıyor. sen ben yokuz onlar var diyor. Sizin de iki çocuğunuz varmış o yüzden merak ettim biraz onlar açısından anlatır mısınız nasıl karşıladılar şuan ne durumdalar vs?İnsan boşandığı ilk günlerde tabiii hayallerinin emeklerinin karşılığını alamadığını düşünerek çok üzülüp yıkım yaşıyor o an farkedemiyorsun ki bundan sonraki hayatının güzelliklerini ..Eşinin kişiliği otursaydı ailesinin kararıyla böyle bir şey düşünmezdi sana tek söyleyeceğim karşına hayat sana yeni süprizler sunduğunu farkettiğin an iyiki demelerinin arkası kesilmiyor3 yıl oldu boşanalı hayatıma kimseyi almadım henüz çünkü farkettim ki bana iyi gelen şuan bu, iki çocuğumla mutlu mesut yaşıyorum ve hergün boşandığım günüme şükür ediyorum çalışıyorum mutluyum huzurluyum sende öyle olacaksın merak etme hep geçtik o yollardan
Eşyalarımı toplarken her kutuya bidünya gözyaşımıda koydum hiç kolay değildiEvet elbette , sizi ben çok iyi anlıyorum benim de aklıma hayalime gelmezdi boşanmak o kelimeyi kullanmaya bile korkardım sonra eşim kendisi istedi boşanmayı üstelik ne kadar ağladım üzüldüm yalvardım neler yaşadım...o yüzden kolay bir durum değil asla, zor geliyor tabiki uzuluyorsunuz ama geçecek inşallah
Eşyalarımı toplarken her kutuya bidünya gözyaşımıda koydum hiç kolay değildi
Hele evden eşyaların çıkışı ne hayallerle kurmuştum diye içim parçalandı.
Bende 2 kere konuştum ama olmuyor dedi kararlıyım dedi bende tmm artık dedim sonra evden gitmedi 1 ay küs girdik çıktık eve
En sonunda ne yapmaya çalışıyorsun sen beni daha ne kadar üzeceksin dedim tartıştık bi dünya kovdum evden sonra süreç başladı işte.hiçmi içi acımadı evi dağılırken bilmiomki
Benimki de burnunun surtmesi lazım senin deyip hicbir şey vemem diyor bende çekişmeli acicam o zaman diyince bu şehirden gidersin o zaman seninle aynı havayı bile solumak istemiyorum diyor. Pes ettirmek için elinden geleni yapıyorBen neden ayrılıyorum :) ayrılmayı ben istemedim (aslında istemem için sebepler vardı ama ben önemsemedim esimdir olur böyle şeyler vs dedim normal karşıladım bazı şeyleri yani klasik türk erkeği idi yardım etmez ama sürekli ağır şekilde elslestirir neyse...) Ailesinin sözünden pek çıkmayan bir tipti bir yaşadığımız olay sonrası ailesinin lafi ile boşanmak istediğini söyledi yalvar yakar herşeyi yaptım ama yok ...sonra hasta oldum ben bu süreçte de yanımda olmayinca benim aklım başıma geldi bi anda ...şimdi ben istiyorum boşanmayı bikac güne yeni bir avukat buldum onla konuscam bakalımanlaşmalı istemiyor bu arada hiç bişey de vermeyecekmis :)
Çocuk ta var 3 yasinda
Solumak istemiyorsa kendi gitsin o zaman, yıllardır bu söylemler bitmedi gerçekten "babanın evine git" " defol git " bilmem ne ! Artık yeter kendileri çeksin gitsin biz biyere gitmiyoruz , nasıl sinirleniyorum ya ...sizin çocuk var mıBenimki de burnunun surtmesi lazım senin deyip hicbir şey vemem diyor bende çekişmeli acicam o zaman diyince bu şehirden gidersin o zaman seninle aynı havayı bile solumak istemiyorum diyor. Pes ettirmek için elinden geleni yapıyor
Biri 6 biri 3 yaşında Rabbim bağışlasınSolumak istemiyorsa kendi gitsin o zaman, yıllardır bu söylemler bitmedi gerçekten "babanın evine git" " defol git " bilmem ne ! Artık yeter kendileri çeksin gitsin biz biyere gitmiyoruz , nasıl sinirleniyorum ya ...sizin çocuk var mı
Amin Allah bağışlasın...çok şükür ki şu hayatta en büyük servet evlat , ve evlilikten tek kazanç bence, inanın kadına bişey olmaz evlatları yanindaysa ama o adam yollarda sürünür düzen yok çoluk çocuk yanında değil ..bir gün gelir üzülür pisman bile olabilir ,ha tam tersi olur mutlu da olursa hiç takmamak lazım bizden uzak ne halt yerlerde yesinler :/Biri 6 biri 3 yaşında Rabbim bağışlasın
Merhaba ben de boşanalı 2 ay olduKk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??
Bizde boşanma kararından önce çocuk için bi merkeze gitmiştik ikimizdede sorun yoktu destek vitaminler verildi yollandık onları kullanıyordum çoçuğu çok istediğini söleyen bi sabah ilacımı içerken kullanma onları çocuk istemiyorum şuanda dediAmin Allah bağışlasın...çok şükür ki şu hayatta en büyük servet evlat , ve evlilikten tek kazanç bence, inanın kadına bişey olmaz evlatları yanindaysa ama o adam yollarda sürünür düzen yok çoluk çocuk yanında değil ..bir gün gelir üzülür pisman bile olabilir ,ha tam tersi olur mutlu da olursa hiç takmamak lazım bizden uzak ne halt yerlerde yesinler :/
Çocuksuz bekar gibi takılcak işteBizde boşanma kararından önce çocuk için bi merkeze gitmiştik ikimizdede sorun yoktu destek vitaminler verildi yollandık onları kullanıyordum çoçuğu çok istediğini söleyen bi sabah ilacımı içerken kullanma onları çocuk istemiyorum şuanda dedi
Su elimden yere dökülmüştü oan
Siz neden boşanıyorsunuz yaş kaç çalışıyomusunuz çoçuk var mı sizde??Böyle konuları seviyorum, E euthrox a ve onun vesilesiyle hikayesini yazan herkese teşekkür ederim çünkü ben de boşanma aşamasında bir anneyim ve kk da boşanma sonrası mutluluk hikâyelerini okumak huzur veriyor.
Benim ilk duruşma Perşembe günü olacak ve nedense çok heyecanlıyım.Hic mi hiç üzülmüyorum artık çünkü kendimi çok dinledim kendimle çok konuştum ve değerlendirme yaptım son iki ayda..Beraberken gülmeyi unutmuş biri olmuştum,sürekli moralsiz geziyordum evin içinde,azıcık gülsem haram ediyordu, yapayalnız hissediyordum.Ustelik çocuğu da tarafına çekmeye başlamıştı.Su anki durumda ben gülüşlerimi ,huzurumu geri kazandığımi hissediyorum,oğlumu da... Tekrar mutlu olma şansı verildi sanki bana,nasıl söylesem,dünyaya ikinci kez gelmek gibi bir şey bu.
Bir zamanlar evlenmeyi ve bir aile olmayı çok isteyen ben şimdi bunları düşünüyorum,çok ilginç ama hayat işte
Şimdilik bu kadarı mutlu etmeye yetiyor beni.Allah iyilerle karşılaştırsın
Şiddetli geçimsizlik adının kapsadığı her şey..Siz neden boşanıyorsunuz yaş kaç çalışıyomusunuz çoçuk var mı sizde??
Allah kolaylık versin inş
Gözlerinizin içi hep parlasın inşMerhaba ben de boşanalı 2 ay oldu
Önceleri perisan bitik bir halde günlerce ağladım ki ben siddet yüzünden boşandım darp raporum vardı cekismeli açtım davayı kendisi de memur olduğu icin korkup yanaşmak zorunda kaldı anlaşmalı boşandık
Neden ben diye çok sorguladım
Niye benim basıma geldi de başka birinin degil diye bile söylediğim günler oldu böyle düşününce utanıyorum ama insan canının acısıyla düşünüyor iste
Kızım da var benim 3 yaşında
Çocuksuz olmanız avantaj ama ben evladımdan yana iyi ki olmuş diyorum onun sayesinde çabuk toparladım
Suan ailemle kalıyoruz öğretmenim ev almanın kendi düzenimizi kurmanın hayalleriyle yaşıyorum :)
O kadar iyi geldi ki bana eşimden ayrılmak özgüvenimi geri kazandım
Sürekli eleştiren hicbirseyi beğenmeyen tek kendisi doğruları bilen bir insandı ne yazık ki ciddi anlamda öfke kontrolsüzlügü vardı bu yüzden de birçok kez siddetine maruz kaldım ve sustum aptal gibi
İlk siddetinde boşamak vardı ama olmadı iste yapamadım
Şimdi küllerimden doğdum çok iyi hissediyorum destek de almadım henüz ona rağmen çok iyiyim
Dün çok yakın bir arkadaşım dedi ki gözlerinin ici gülüyor o kadar iyi geldi ki bu laf bana
Işığımı geri kazandım iyi ki boşandım :)
Evliliklerin içi okdr boşaltıldıkiŞiddetli geçimsizlik adının kapsadığı her şey..
40 yaşındayim 2.5 yaşında bir oğlum var.
Çalışıyorum çok şükür.
Amin inşallah sizin de
Ne güzel keşke bende böle olabilsemBoşandıktan sonra yeni hayatıma çok çabuk adapte oldum. Hatta hemen ertesi günü bile diyebilirim . Çünkü biz psikolojik olarak çok önce bitirmiştik , mecburi olarak aynı evi paylaşıyorduk. Ayrıca ayrılınca tüm bağlarımızı koparamadık çocuklardan dolayı ve hala öyleyiz . Nerdeyse her gün görüşmek zorunda kalıyoruz
Karaktersiz heriflerBenimki de burnunun surtmesi lazım senin deyip hicbir şey vemem diyor bende çekişmeli acicam o zaman diyince bu şehirden gidersin o zaman seninle aynı havayı bile solumak istemiyorum diyor. Pes ettirmek için elinden geleni yapıyor