- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
Adınıza cok üzüldüm umarım bundan sonra iyi olursunuz ablanızlaO kardeş olarak konuşayım mı ben?
Ablamla evliliklerimiz arasında çok kısa süre vardı ve ablam evlendi hemen boşandı. Adamın psikolojik sorunları varmış aslında nişanlılıkları da bir garipti ama nikah sonrası evde ayyuka çıkınca ayrıldı.
Onun adına çok üzüldüm hep destek oldum. Evlenirken destek oldum, boşanırken destek oldum. Eşimle yanyana bile durmadım kalbi burulmasın diye...
Annemler benim kınama düğünümde bile onu düşündüler. Ben asla umursanmadım.
Onun kalbi kaldırmıyor diye evimi yerleştirmeye yardıma gelmedi annemler aman yanında duralım dedi gelmediler. Ben balayından geldiğim hafta ablamın evini toplamaya gittim. Hiç biri kolay değildi. Gönlüm onunda çok mutlu huzurlu olmasıydı ama olmadı. Hatta evimiz de yakındı ne hayaller kurmuştuk.
Sonra o bana çok kötü davranmaya başladı. Kendi tramvalarını benim evliliğimle kıyaslamaya başladı. Annemlerin yüzünden ayrıldım demeye getirdi, kendin istedin dedim olayı anlattım. Mesafe koydu.
Sonra benim evliliğine müdahale etmeye başladı, onun sözlerinden etkilendiğimde eşimle aram bozuldu, mesafe koydum.
Sonra ben ölümlerden döndüm umrunda olmadım. İsterdim yedi kat el yardım edeceğine ablam olsaydı yanımda bin iş değil de bir iş olsaydı ama o yanımda duracak kadar sevmiş olsaydı dedim.
Abla kardeş ilişkinizde öyle çok yakın arkadaş gibiydi. Ben öyle sanmışım. Meğerse ben yanında destek olduğum sürece imiş kardeşlik.
Maalesef siz olumsuz bir deneyim yaşamışsınız.
Herkesin ki o şekilde olacak değil.
Gönül ister elbet huzurlu, mutlu yaşamak. Bazen olmuyor ama. Aşmak için kesinlikle terapi öneriyorum. Kabul, yüzleşme süreci kolay değil. Bizim yönlendirmelerimizden daha faydalı olacaktır bir uzman bakış açısı.
Buruk olmanız normal ama onun da mutlu olması normal. Bunlar ne eksiklik ne fazlalık. Elinizden gelen desteği olun ama sizde kendinizi kötü hissetmemek için terapiyi çok öok önemseyin.
Keske o süreçte aileniz daha cok destek olabilseydi sizde bizde öyle bir durum yok tam tersi sen artık iyileştin önüne bak modundalar
Kimse istemez böyle olsun ama yaşandı birkere ben ister miydim ?
Kardeşime cok daha destek olmak istiyorum ama o burukluk peşimi bırakmıyor 1.5 yıl olmasına rağmen ayrılalı