Boşanma sonrası dahada mutlu olanların hikayeleri???

Ben 7 ay önce 7 yıllık evliliğimi bitirdim çocuğum yok ama gerçekten çok zor bir süreç hatta bu süreçte eski eşimlede konuşmayı kesmedik ama en son yaptıkları canımı çok yaktı hala benimle uğraşıyor çok üzülüyordum ama artık ondan kurtulduğuma şükür ediyorum. Zaman herşeyin ilacı zamanla düzelecek sana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış bir tatile mutlaka çık bi hobi edin düzelecek inşallah

Ben 7 ay önce 7 yıllık evliliğimi bitirdim çocuğum yok ama gerçekten çok zor bir süreç hatta bu süreçte eski eşimlede konuşmayı kesmedik ama en son yaptıkları canımı çok yaktı hala benimle uğraşıyor çok üzülüyordum ama artık ondan kurtulduğuma şükür ediyorum. Zaman herşeyin ilacı zamanla düzelecek sana iyi gelecek şeyler yapmaya çalış bir tatile mutlaka çık bi hobi edin düzelecek inşallah
Siz neden ayrıldınız yaş kaç
Çalışıyormusunuz
Nasıl toparladınız neler yaptınız?

Siz neden ayrıldınız yaş kaç
Çalışıyormusunuz
Nasıl toparladınız neler yaptınız?
27 yaşındayım aşırı aşırı aşırı sorumsuz ve sorunları olan biriydi dayanamadım en son raddeye geldi artık. Çalışıyorum evet. İlk başlarda biraz sapıtmadım desem yalan olur çivi çiviyi söker moduna girip birileriyle konuştum mesajlaşma tarzı felan ama ondanda fayda yok. Kendime bi hedef koydum şimdi üniversiteye gitmek için sınava hazırlanıyorum He bu süreçte bir sürü şey denedim güzellik merkezleri aktif olayım diye bi İngilizce kursuna yazıldım. Sonra sınava hazırlancam diye kursu dondurdum sonra pandemi girdi zaten. Bi uğraş bulmak şart birde gerekirse psikolojik tedavi görün ben bir süre ilaç kullandım onunda faydasını gördüm

27 yaşındayım aşırı aşırı aşırı sorumsuz ve sorunları olan biriydi dayanamadım en son raddeye geldi artık. Çalışıyorum evet. İlk başlarda biraz sapıtmadım desem yalan olur çivi çiviyi söker moduna girip birileriyle konuştum mesajlaşma tarzı felan ama ondanda fayda yok. Kendime bi hedef koydum şimdi üniversiteye gitmek için sınava hazırlanıyorum He bu süreçte bir sürü şey denedim güzellik merkezleri aktif olayım diye bi İngilizce kursuna yazıldım. Sonra sınava hazırlancam diye kursu dondurdum sonra pandemi girdi zaten. Bi uğraş bulmak şart birde gerekirse psikolojik tedavi görün ben bir süre ilaç kullandım onunda faydasını gördüm
İlaç tedavisi düşünmüyorum ama psikologla görüşüyoruö zaten
Neden hala sizle uğraşıyor eski eşiniz
Madem niye boşanmış?

İlaç tedavisi düşünmüyorum ama psikologla görüşüyoruö zaten
Neden hala sizle uğraşıyor eski eşiniz
Madem niye boşanmış?
Ruh hastası çünkü benide hasta etmeye uğraşıyor mahkeme günü beni hakimin karşısında konuşturmadı bile evet boşanmak istiyoruz ikimizde istiyoruz bilmem ne diye sonrasında pişman oldu dönmek istedi çok özlediğini söyledi zaten zar zor kurtulmuşum gerçi hala kurtulamadım pislik yapmaya devam ediyorda Allah’a havale ettim

Boşanmak istiyorum.bosanmaliyim da.ama hiç cesaretim yok.nerden başlarım nasıl yaparim hiç bilmiyorum....

Neden boşanmak istiyorsunuz
Bu şekilde yaşamak zorunda kalmak sizi daha çok yipratmıyor mu?
Yipratmazmi hem de nasıl.esim çok sorunlu bir insan.psikolojik sorunları var. eskiden bir şekilde çekiyordum.katlaniyordum.yani onun sevgisiyle ilgisiyle bir şekilde unutup devam ediyordum. Artık bunlar kalmadı.bana eziyet ettiğini düşünüyorum.
Neden bosanamadigima gelince.korkuyorum açıkçası tek başıma hayat mücadelesinden.ikiz bebeklerim var.henuz 15 aylıklar.kamuya yeni atandım.ekonomik çok olmasa da manevi yönden çok zorlanacagim.ailemden uzak faklı bir şehirdeyim.pek kimsem de yok burda.bunlari dusunup.ya sabır çekiyorum.
Ve de yapi olarak çekingen bir insanım.tek basima iki çocukla nasıl başarırım bilmiyorum. Ha bide aile ve toplum baskısı da var tabi

Yipratmazmi hem de nasıl.esim çok sorunlu bir insan.psikolojik sorunları var. eskiden bir şekilde çekiyordum.katlaniyordum.yani onun sevgisiyle ilgisiyle bir şekilde unutup devam ediyordum. Artık bunlar kalmadı.bana eziyet ettiğini düşünüyorum.
Neden bosanamadigima gelince.korkuyorum açıkçası tek başıma hayat mücadelesinden.ikiz bebeklerim var.henuz 15 aylıklar.kamuya yeni atandım.ekonomik çok olmasa da manevi yönden çok zorlanacagim.ailemden uzak faklı bir şehirdeyim.pek kimsem de yok burda.bunlari dusunup.ya sabır çekiyorum.
Ve de yapi olarak çekingen bir insanım.tek basima iki çocukla nasıl başarırım bilmiyorum. Ha bide aile ve toplum baskısı da var tabi
Yaa hakkınızda hayırlısı ols inş
Benim çoçuk yoktu ama malesef seviyordum
Boşanmak kimine kolay kimine zor
Bana çok zor geldi açıkcası
Ama evli kalsaydımda huzursuzluk psk baskı mutsuzluk gğvenmeme bu dıygular içinde boğuşcaktım
Yani toplum baskısını alasını yaşadım halada yaşıyorum
Boşandım diye herkes üzülüyor halime
Beni demoralize etmek için konuşuolar hep
Pandemi oldğ için daha akrabalar bilmiyor bi kısmı
Bide onların lafları bakışları dedikoduları canımı sıkacak daha?
Ne diim ki rabbim inş hayırlısı budur hakkımda diyip izliyorum geleceği

Insalla
Yaa hakkınızda hayırlısı ols inş
Benim çoçuk yoktu ama malesef seviyordum
Boşanmak kimine kolay kimine zor
Bana çok zor geldi açıkcası
Ama evli kalsaydımda huzursuzluk psk baskı mutsuzluk gğvenmeme bu dıygular içinde boğuşcaktım
Yani toplum baskısını alasını yaşadım halada yaşıyorum
Boşandım diye herkes üzülüyor halime
Beni demoralize etmek için konuşuolar hep
Pandemi oldğ için daha akrabalar bilmiyor bi kısmı
Bide onların lafları bakışları dedikoduları canımı sıkacak daha?
Ne diim ki rabbim inş hayırlısı budur hakkımda diyip izliyorum geleceği
Inşallah hakkımız da hayırlısı.. bigun biryerde bende patlayacağım ama bakalim ne zaman

Henüz boşanmadım. Yanı ailemin yanındayım 5 aydır. 6 aylık hamileyim. Zor bir süreçten geçiyorum. Tüm sülalesi arıyor yokluyor arada ama ben hiçbiriyle muhattap olmak istemiyorum engelledim hepsini. Ailesinin sözünden çıkmayan bir adama 7 senemi verdim 1,5 yıl evli kaldım. Ailemden farklı bir şehirde üstelik. Kendimi anlamak, daha iyi hissetmek ve ayağa kalkmak için umut vaadeden hikayelere benim de ihtiyacım var sevgili kadınlar 🙃

Kk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım:KK43:
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum:KK43:
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??
Ben varımmm sizin bu yazdıklarımızı zamanında ben de yazmıştım şimdi 2 yıllık evli ve bebiş bekliyorum :) dua edin bol bol her şey güzel olacak

Eşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Sonradan sonraya eş kişisi benle sık sık kavga çıkarmaya başladı
Herşeeye sitem ediyordu hiç mutlu olamıyordu
Bigün yine kavga çıktı aramızda boşanalım dedi kararı ailemle aldık dedi
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ve ben onu çok severek evlenmiştim
Bidaha kimseyi sevemem gibi
Hatta evliliğe insanlara olan inancımda köreldi malwsef:KK43:
bitmesi daha hayırlı olmuş inan onların etkileri seni sürekli hasta edecek tükeneceksin. o da ailesi de ettiğini bulacak.

Böle değildi önceliği ailesi değil bendim.boşanmayı hiç düşünmüyordu
Birden kararlı oldu karşımda
Tabi bende gururumu çöp etmeyip kabul ettim
Sonra son bi kez konuştum eminmisin diye(pişman olmamak için)
Kararlıyım evet dedi
Bende tmm ozaman dedim
Ama hala içime sindiremedim bu boşanmayı:KK43:
Kaderi Allah yazar. Bu yaşadıklarıniz size Allah'tan geldi. Bir şey olacaksa aklınız durur, eliniz bağlanır ve o olur. Keşkelerden bir şey çıkmaz.Hayir bildiğinizde şer olabilir. Şöyle yapsam nasıl olurdu diye düşünürseniz sadece canınızı sikarsiniz. Takdir Allah'ın. Kadere iman edin. Ve hayatınıza devam edin.

Kendinize meşguliyet bulun is haricinde okul olur kendinizi gelistirmek istediginiz konu olur. Ben boşanalı 10 ay olacak iki ayda toparlayıp çok mutlu olmustum. Arada modum düşüyordu ama o konuyu düşünmeyip yoluma baktım.

X