Boşanma sonrası hayata uyum sürecinde kardeş evliligi

Oy ne tatlı bir yorum :)
Eleştirmeden kıskançlıkla fesatlıkla suçlamadan
Sizi bu platformdan tanıyorum ikinci baharınızı cok güzel bir şekilde yaşıyorsunuz ne diyeyim darısı basıma olsun 😊
Kardeşim adına da teşekkür ederim
Yaşamadan yorum yapmak kolay oluyor diye düşünüyorum. ❤️
İnşallah darısı başınıza diyeyim ve benimki daim olsun inşallah. Çok teşekkür ediyorum

Maasallah size ne güzel yürütmüşsünüz sürecinizi
Elimden geleni yapacağım
Kimseyi suçlamıyorum ayrıca bu tamamen ex eşimin yarattığı geçimsizlikten biten bir evlilikti
Kardeşimin dügünü geçince de üzülmek istemiyorum ben kendime ayrıca
Damarlarımızda Türk kanıyla birlikte dram da pompalanıyor 😁 bizler dramı seviyoruz başımıza gelenlere uzun uzun üzülmeyi. Yaşadıklarımıza ihanet gibi geliyor unutmak acımızı hafife almak gibi. O yüzden bende unutmuyorum yaşadıklarımı ama artık eskisi gibi üzülmüyorum. Siz de üzülmek istemiyorsanız kardeşinizin mutlu anlarına ortak olun acınızı böyle hafifletmeye çalışın. Yaşadıklarım çok ağırdı benim de ama kardeşimin mutluluğundan önemli değildi. Sonra tenhada üzülür ağlarım kendime. Bir de yakın çevremde de evlilik sürecinde en mutlu olması gereken zamanlarda ailesi yüzünden sorun yaşayan kişiler vardı bu gerçekten çok üzücü oluyor.

Çocuğunuz var mı ? Yoksa insan gerçekten öyle oluyor bir arkadaşımda çocuksuz bosandı yeni bir aşk icin ici kıpır kıpır benim kızım var korkularımdan henüz bir aşk düşünmeye fırsatım olmadı 😊
Çocuğum yok.. Elbette çocuk olunca bin kere düşünmek gerek ancak aynı eve sokmayacaksınız flört etmek takılmak yemeğe çıkmak bunlar cok hos duygular kendinizi de düşünmelisiniz siz sadece birinin annesi değilsiniz bireysel de birisiniz

Çocuğum yok.. Elbette çocuk olunca bin kere düşünmek gerek ancak aynı eve sokmayacaksınız flört etmek takılmak yemeğe çıkmak bunlar cok hos duygular kendinizi de düşünmelisiniz siz sadece birinin annesi değilsiniz bireysel de birisiniz
Evet ben de bu düşüncedeyim aslında ben hem anneyim hem de genç bir kadınım duygularım var sevgi saygı ihtiyacım var bunun önüne geçebilmem pek mümkün degil
Sadece toplum olarak boşanan kadına artık evinde çocuğunla otur gözüyle bakıyoruz ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeden
Topluma cok takılı kalmamaya çalışıyorum ama baskı heryerde gelip buluyor
Hayırlısı olsun diyorum artık nasipse gelir bulur :)

Damarlarımızda Türk kanıyla birlikte dram da pompalanıyor 😁 bizler dramı seviyoruz başımıza gelenlere uzun uzun üzülmeyi. Yaşadıklarımıza ihanet gibi geliyor unutmak acımızı hafife almak gibi. O yüzden bende unutmuyorum yaşadıklarımı ama artık eskisi gibi üzülmüyorum. Siz de üzülmek istemiyorsanız kardeşinizin mutlu anlarına ortak olun acınızı böyle hafifletmeye çalışın. Yaşadıklarım çok ağırdı benim de ama kardeşimin mutluluğundan önemli değildi. Sonra tenhada üzülür ağlarım kendime. Bir de yakın çevremde de evlilik sürecinde en mutlu olması gereken zamanlarda ailesi yüzünden sorun yaşayan kişiler vardı bu gerçekten çok üzücü oluyor.
Yaşanılanlar cok acı ama insana kocaman bir tecrübe artı koskocaman bir olgunluk getiriyor akabinde
Ben dügünden nisandan sonra da üzülmek ağlamak istemiyorum kendime yaşandı bitti artık kabullendim hayatımda olsa hergün ağlayacaktım bu zamanlarıma şükür 🙏🏻
Kardeşim icin en iyisi güzeli neyse o olsun istiyorum ama ben de eşimle çocuğumla bu süreçte daha da yanında olup mutlu olmak isterdim demek istediğim bu

X