çok üzüldüm sizin için ama inanın böylesi çok çok daha iyi olmuşEşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Sonradan sonraya eş kişisi benle sık sık kavga çıkarmaya başladı
Herşeeye sitem ediyordu hiç mutlu olamıyordu
Bigün yine kavga çıktı aramızda boşanalım dedi kararı ailemle aldık dedi
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ve ben onu çok severek evlenmiştim
Bidaha kimseyi sevemem gibi
Hatta evliliğe insanlara olan inancımda köreldi malwsef
Herkes sakız çiğnermiş ama var ya Çingene kızı tadını çıkarırmış.
Boşandı
Böle değildi önceliği ailesi değil bendim.boşanmayı hiç düşünmüyordu
Birden kararlı oldu karşımda
Tabi bende gururumu çöp etmeyip kabul ettim
Sonra son bi kez konuştum eminmisin diye(pişman olmamak için)
Kararlıyım evet dedi
Bende tmm ozaman dedim
Ama hala içime sindiremedim bu boşanmayı
Hep özlü sözlerle örnekler veriyorsun nerden buluyorsun ablaHerkes sakız çiğnermiş ama var ya Çingene kızı tadını çıkarırmış.
Boşandıktan sonra beni anlatan sözüm
Evlilik iki kişilik değil mi. Ne demek kararı ailemle aldık. Kendi birey olamamış insanlar hep başkalarıyla yada onların etkisiyle karar alır.Eşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ben hayatta en aci olaylarin ölümler olduğunu düşünüyorum. Çünkü geri dönüp birseyleri toparlayamiyorsun. Keske oyle demeseydim dedigin pek cok sikinti kaliyor içinde. Onun disinda o yada bu sebeple ayrıldığımız bir hikaye de aci cekmeyi manasiz buluyorum. Çünkü taraflardan birisinin tercihi ki artık birlikte degilsiniz.Kk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??
Bence ailesinin lafıyla hareket eden birinden kurtulduğuna sevinmelisin, inşallah bundan sonra çok güzel bir hayatın olur, daha çok yeni boşanmışsın ztn ve beklemediğin bir anda olmuş, tabiki toparlanacaksın ve sana hakettiğin değer verecek insanlar çıkacak karşınaEşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Canim benimHep özlü sözlerle örnekler veriyorsun nerden buluyorsun ablayorumlarin çok hoşuma gidiyor
Belki de tablo sizin gördüğünüz kadar güzel değildi , sıkıntılar vardı ya da zaten istemiyordu. Bir anda ortada hiç bir sebep yokken birinin ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum.Böle değildi önceliği ailesi değil bendim.boşanmayı hiç düşünmüyordu
Birden kararlı oldu karşımda
Tabi bende gururumu çöp etmeyip kabul ettim
Sonra son bi kez konuştum eminmisin diye(pişman olmamak için)
Kararlıyım evet dedi
Bende tmm ozaman dedim
Ama hala içime sindiremedim bu boşanmayı
Çekiyorlar mı içiyorlar mı bilmem artık.Bu tür konuları sabote etmenin manası nedir ya, boşanan kimse mutlu olmadı olamaz ne demek ?