Harika bir hikaye oldu bu
çok çok mutlu adım sizin adınıza
inşallah önce hayırlısıyla boşanıp sonra da dimdik çıkacağım bu işten.
Ben
Ve çok travmatikti benim için. 3 yıllık sevgilimle severek evlendik. Son 1 yıl neredeyse beraber yaşıyorduk.. Beni ikna etmişti evlenmeye resmen. Uzun süre uğraştı. Ne mi oldu 1 ay sonra boşandık. O da ailesi ile ortak almış kararı, beni evliliğe uygun bulmadıklarına karar vermişler, gerek giyimim, gerek alkol sigara içiyor olmam, gerek yemek ve temizlikteki kabiliyetim dolayısı ile. İki opsiyon sundular nikahtan 1 ay sonra, ya o zaman ki eşim, şehir dışına göreve tek gidecek beni götürmeyecek ve ben o oradayken kv ler de kalacağım, kv nasıl ev hanımı olunur onu öğretecek ya da boşanma davası açacaklar. O zaman ki aklımla boşanmaktan korkup bi süre sonra kabul etmiştim bu dediklerini. Ama en başta kabul etmediğim ve kavga gürültü kopardığım için evlerine adım attığım gün olay çıktı zaten ve sonra boşanma davası ardından.
Ben çok zor atlatmıştım. Çok travmatik olmuştu. 1 yıl psikolojik tedavi falan da görmüştüm. Tamamen sosyallikten kopmuştum ve ruhsal olarak çok hastaydım. Hemde çok üzgündüm.. 1 yıl çok uzun bir süre. Ne yap et benim gibi olma. En güzel yaşlarımdı, bu başıma geldi ama bi süre ağlayıp üzülüp atlatmalıydım 1-2 ay sonra normal hayata dönebilmeliydim. Benzer şekilde boşananlar, nişandan dönenler vs. duymuştum sonrasında ve imrendim resmen keşke bende o kadar güçlü olsaydım. O pislikler için 1 yılımı ziyan ettim dedim..
Şimdi üzerinden 6 yıl geçti. Tabbiiii ki çok iyi durumdayım. Herşeyde bir hayır var belki de. O olaydan sonra şehir değiştirmiştim, orda sonradan girdiğim işte çok başarılı oldum. Orda çalışırken para biriktirdim 2-3 yıl. Sonra o paramı nasıl değerlendirsem diye düşünürken, yurtdışında mastera gittim. Hala da buradayım. Şimdi herşey tıkırında. Evlenmedim ama ilişkilerim oluyor. İstesem evlenirimde belki. Ama şimdi değil, hayattan çok keyif alıyorum şu an bu şekilde çünkü.