Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Yorumları okurken sabrediyorum ,birşey yazmayayım diyorum ama sabır taşı bile hükümsüz bu konuda .. bir kere o aileni sil ! Hiçbir şekilde sana ulasmalarina izin verme . Sokakta mı buldun canını ? Neden bu kadar gözden çıkarmışlar seni ? Eşinle de zorunlu haller dışında iletişim kurma . Hemen bir iş bul . Ben Türkiye ye donmen taraftarıyım. Burda kimse açlıktan ölmüyor. Dilini de bilirsin insanını da .. ailene uzak ,seni kimsenin tanımadığı bir şehirde huzurla yaşarsın. Bide kim ne demiş ne komuş bunlara takılma .öyle hayat yaşanmaz. .seni senden başkası ilgilendirmez. Cesaretini topla ve harakete geç ..hicbirsey için geç değil .o ortamda çocuk büyümez. Potansiyel bir suçlu yetistiriyorsunuz. .hicbirsey yapmasa yarın karısına babası gibi işkence eden bir adam (!) Olur çıkar . Allah yardımcın olsun. .

şaşkınlıkla okudum nasıl aileniz var siz orda dayak yerken onların içi gayet rahat demek sus otur ne demek nasıl bir annelik, babalık Allah yardımcınız olsun

öncelikle sanırım destek olmayıp köstek olan aileyi hayatımdan çıkarırdım sen başkaları ne söyler diye düşünme insanlar konuşurlar sürekli boşvericen kendi hayatına bakacaksın ağaç yaşken eğilir diye laf var çocuğunuzu o manyak babadan kurtarın yoksa ilerde sıkıntı yaşarsınız

Denedim ama yapamiyorum surekli bakiyor..
Oyle birsey yaparsam telf alir elimden..
O çocukla oynarken yada yatarken falan cebine açıp koysan 2dk çocuğa bişey götürme bahanesiyle yanlarına gitsen olmuyomu o arada telefonunu ver demek aklına gelmez heralde.cebimde belli olur diyosan sütyene sıkıştır tam ortaya bol bişey olsun üzerindede adama fazla yanaşma çok eğilme ki düşmesin.
Çok zor değil sadece azıcık cesaret et sonra al kaydı çocuğu git avukata polise bi yere. Sizi bi yere yerleştirirler çocuğunuzu bi pedagoga yönlendirirler.
Sadece korkup dinleyerek olmaz malesef

Ben sizin hikayeyi tam idrak edemedim. Ingilizce dediginize gore ingiltere'desiniz su an. Yani sasirtmak icin ingilizce ogrenmeliyim dediyseniz bilemem. Yasadigim ulkede 50 turk yoktur diyorsunuz nasil yani? Bu pek mumkun olabilecek birsey degil. İngiltere olsa turk'le dolu. Cevremdeki kadinlarda siddet goruyorlar ama birsey yapamiyorlar diyorsunuz. Nasil yani? Polis yok mu yaşadığınız ulkede? Hicbir avrupa ulkesi böyle bir dayakci kocayi tolere etmez. Aksine kadınlarda dayakci kocalara boyun egmezler. Avrupada yasayan kadinlar kendi ayaklarinin uzerinde durabilecek guctedirler. Kimse sabret dayagini ye otur demez. Ben hollanda'dayim cogu tr den gelen kadin akrabalarim tahsilli olmamalarina ragmen su an isin ucundan tutmus durumdalar.

Sizin yaziniz bastan sona celiskili. Yaşadığınız ulkenin dilini niye ogrenmeye caba gostermediniz 5 yil boyunca? O ulkenin pasaportunu taşımıyor musunuz da geri gonderilmekten korkuyorsunuz? Kocaniz sanki ulkede diktatorlugunu ikan etmis. Ne demek konsolosluktada taniyorlaer bana yardim etmezler. Kim oluyor kocaniz ya? Aga babasi mi? Soker mi avrupada? Gidin polise poliste tercumanlar var derdini turkce bile anlatirsin. Yoksa polisi de mi kocaniz yönetiyor?

ordaki arkadaşından yardım isteyeceksin. belki oralardada kadınlar için sığınma evi tarzı yada bu durumda ki kadınlara kol kanat geren kuruluşlar vardır . arkadaşin bunları araştırabilir. oralarda iş bulman geçimini sağlaman daha kolay olacaktır. bir an önce boşanıp hayatını kurmam lazım. cesaretini bir toplasan gerisi gelecek.

Bosandim diyorsunuz nasil cocugu size verdi de siz tr ye geldiniz. Simdi cocugumu benden alir diyorsunuz o zaman nasil razi geldi.

Kusura bakmayin konunuza inanmıyorum. Yaklaşık 20 yildir yurtdışındayim sizin hikayeniz utopik.

Ben etrafimdaki kadin derken burayi kasdetmedim..tr yi yasadigim sehri kasdettim yoksa burda bilmiyrum esler gayet saygili ..
Ingiltere degil ..
Yalana ne borcum var yasadigim ulke kucuk..
Neyse korkuyorum ya iste soyleyemiyorum..
Dilini ogrenmedigimi kim soyledi az cok kendimi ifade edebiliyorum..
Ama daha cok ingilizce konusuluyor burda..
Bana sindi dayak atmadi ufak defek vuruyor ama rapor alacak kadr dovmuyor..

Cesaretimi topladim bayrami bekliyorum sadece bayramdan sonra ya burda ya da tr de devam edecez hayatimiza..
Bu adamdan kurtulacam..
Suan az da olsa para biriktirmeye calisiyorum..
O kadin beni yardima cagirack ..
Ne biriktirirsem kar suanda..
Ailem yanimda degilken bes kurussuz ortada kalmak istemiyorum bu yuzdrn iki ay daha ayiya dayi diyecem baska carem yok..

Az once yine olay oldu..
Eve geldi bende cay icelimmi dedim bana dediki; cayi anan baban gondermiyor dedi cayin bile hesabini yapacak kadr serefsiz bir adam amma velakin ben bu adami ne ailme ne de etrafimdaki insanlara anlatamihorum ya .anlamiyorlar.bende demligi koydum bir bardak papatya cayi yapacaktim. Sonra geldi mutfaga demligi aldi lavobaya doktu..
Iste bu adamin insanligi bu ..
Benim ailem hala sus ne derse bisey dmee diyor..
Sadece onlar mi burdaki turk kadin bile ..
Ona anlattim beni op dedim bana kopekleri opmuyorum ben dedi diyorum anlasin diye..
Bana gelmis SENDE DESEYDIN BEN KOPEK DEGILIM INSANIM DIYE DIYOR..adamin sabrini zorluyor adam o kadr sey yapiuor hala bana adami savunacak nerdeyse..
Cok yoruldum ya..
Eger intihar etmek gunah olmasa bir dakka bile bu pislik dunyada durmam o kadr biktim ben..

Yasadigin yerde kadinlar kulubu benzeri bir site kesin vardir. Orayi bul, oranin bir derdim var benzeri forumuna yaz. Desifre olmaktan korkuyorsan Turk oldugunu yazma, yabanciyim de. Biz nasil kadin siginma evleri vs. biliyorsak onlar da ulkelerinin detayini biliyordur. Belki bir yol gosterirler

İnsanı yaşamaktan soğuturlar bunlar benim ex de elimde 2 ufak bebekle beni aldattı bildiğim 2 kez bilmediğim kaç kez bende döndüm trye

İnsanı yaşamaktan soğuturlar bunlar benim ex de elimde 2 ufak bebekle beni aldattı bildiğim 2 kez bilmediğim kaç kez bende döndüm trye
Su iki ay daha disimi sikacam ..
Burdaki imkanlara bakacam kalmam mumkunse kalacqm yoksa mecbur tr ye donecem..
Ama allah en buyuk zalimlerin oyunlarini bozucudur..
Ins benimde yuzume bakar..
Iki ay daha bekleyecm..
Ondan sonra isterse krali gelsin yinede bu adamin yaninda kimse tutamaz ..
Elim ayagim tutuyor Allahima cok sukur ..
Is bulurum ins...

Sen Allaha kendine güven gerisi gelir inş belliki senden intikam almak için getirtmiş senide suclayamıyorum kardeş ne umutlarla gittin kimbilir bizimde yuvamız düzelecek çocugum babasız kalmasın diye ama adamın niyeti bozukmuş sırf çocugu elinden almak için getirtmiş olabilir diyelim orda iş bulamadın tr ye doncen ya cocugu vermezse sana nasıl cıkarcan

Burda sanmiyorum boyle seylerin olacagini...kadin siginma evi olsa bile beni almazlar ..
Buranin vatandasi degilim ki...

Burda sanmiyorum boyle seylerin olacagini...kadin siginma evi olsa bile beni almazlar ..
Buranin vatandasi degilim ki...
Vatandaşı olmasan bile orda kalmak istiyosan şayet kalıcı oturum alman yeterli cocuk sayesinde sıgınmaya yerlestirilirsin cocuk parası da alırsın gün gelir ev bulursan kira yardımıda
Kalıcı oturum alana kadar bu ayıya katlan sonrada darp kanıtlarınla polisi çagır evden uzaklastırma alır o arada sıgınmaya koyarlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…