• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Merhaba Arkadaslar
Iki gundur konu açmak icin ugraştim ama sifreyi bir turlu girmedim.neyse ben anlatmaya nerden nasil başlayacagim hiç bilmiyorum.
Hikayem cok uzun derdim cok..
Soyleki;ben esimle 5 sene evli kaldim bu beş yilin nerdeyse her gunu siddet gordum..daha sonra birbir mucadeleyle bosandik.. ardan 2 sene gecti bu aradi yok soyle degistim falan filan..
Hic inanmadim neyse araya bir araci girdi yok soyle degismis yok iki sene evlenmemis beni seviyormus falan..
Neyse bu bir gram akli olmayan arkadasiniz bu adama aileninde eykisiyle bir sans dha verdim denemek icin..
Amma gel gelelim bu adamda bir gram degisme bir milim yol katedme dahi gormedimsimdi bana diyorki;defol git seni istemiyorum cocugu ver defol diyor ailem birdaha gelme dedi annem..
O kadr seyler yapiuor ki eziyetlerin hakaretlerin hangi birini yazayim..
Bugun sabah kalkamadim erkenden kahvalti hazirlayamadim oda limonlu su istedi onu yaptim giderken yavrumu optu yavrum annemide op dedi oda yanima geldi yuzume tukurdu..
Bu adamdan nefret ediyorim bana zerre kadr saygisi yok iki yilin intikamink acisini benden kat kat cikariyor..
Gecenlerdede tableti koluma vurdu iki gun kolum sizladi oynatamadim..
Hergun kafama vuruyor sonrada diyorki ben bisey yapmadim..(illa agzimdan burnumdan kan gelecek eskiden oldugu gibi) o an beni dovmus olacak ..
Bana kopek diyor cocuguma annen kopek onla muhatap olma..
Itin covugu serefsiz azina n egelirse defol git diyor..
Bende tr ye kesinlikle gitmek istemiyorum..yurt disindayim burda is bulup calismak istiyorum ama kimsem yok burda bir arkdaslarim var zengin yardim ederse o arkadasim yardim edecek ama buna da es musveddesi adam musade eder mi o arkafaslara yalan yanlis beni anlatip burda kalmama mani olur mu??
Arjdadslar yirt disinda kalmam icin ne yapmam lazim ..
Restoranda calismak istiyorum..
Bana hergun yediklerin ictiklerin bogazinda kalsin geber diyor..
O beni tr ye gindermek istiyor..
Ama ben gitmrk istemiyorum.
Burda calismaknistiyorum..
Buranin dilini azda olsa biliyorum ama ingilizce ogrenmem lazim bunu nasil yaparim??
Etrafimda beni anlayacak bir tane dahi kimse yok bosanmak icin illa adamin beni sakat birakmasi lazim ..
Abim bile ne var aranizda diyor adam her firsatta benim yuzume tukurup defol git diyor..
Sebebide flm izliyormusum evi temizlemiyormusum..
Halbuki haftanin iki gunu flm izlerim..
Cok sey var yazack hangi birini yazayim..
Cocugumu benden sogutmak icin eljnden geleni yapiyor..
Okuz mal diyor cocukda aynisini bana soyluyor..
Gecen opbeni dedim. bana dediki;ben kopekleri opmuyorum dedi!!!
Bana diyorki seni kullniyorum diyor..
Sen bu evde cocugumun bakicisi olarak kaliyorsun diyor..
Bana neler neler diyor..
Ama ailem gel gelelim sabret soyle boyel ..psikolojim bozuldu..ne bir anlayanim var ne de elimden tutanim..tek istegim is bulup bu adamdan kurtulmak bunu nasil yapabilirim??
SIZDEN RICAM nasil is bulup calisirim??
Konsolosluk yardim eder mi??
Onlarda esimi taniyorlar .sanmiyorum bana yardim edeceklerini..
Ne yapmam lazimm..
Cok sey var anlatamadim..
Aklima hicbirsey gelmiyor sikintidan..
Kimse yok mu ????
Arkadaslarrrr

Konu sahibi dil bilmiyor, ama yerel haberleri izleyip oranın yaşam koşullarını biliyor - hiç cinayet haberi olmadığını da biliyor (bu ilginç tabi) Asya ülkesi, ama yaşamak için ingilizce öğrenmesi lazım. Lokasyon demek ki Filipinler ya da Hindistan. Ama Filipinler daha makul.

Bu sitede senin duruöundakiler için iş ilanları var. http://www.pcw.gov.ph/job-opportunities

http://www.indeed.com.ph/m/jobs?q=job&l=philippines&matchtype=b&network=g&device=m&devicemodel=&creative=168030991847&keyword=+philippines++job+jobs&placement=&param1=&param2=&random=6969026995649445669&aceid=&adposition=1t1&gclid=Cj0KEQjwt6fHBRDtm9O8xPPHq4gBEiQAdxotvKdZ9z_w1G9CqevWJjMN1yG-Hs5HvWmVn_hsesedMIoaAjeh8P8HAQ
Canim ya yerel dili biliyorum..
Ama ingikizceyi bilmiyotum...
Vallahi yalanim yok ya..
Inanin bu aralar dipteyim..
Burdanda kinse destek olmuyor ..en azindan bir moral vrenim olsa keske..

Konu sahibi dil bilmiyor, ama yerel haberleri izleyip oranın yaşam koşullarını biliyor - hiç cinayet haberi olmadığını da biliyor (bu ilginç tabi) Asya ülkesi, ama yaşamak için ingilizce öğrenmesi lazım. Lokasyon demek ki Filipinler ya da Hindistan. Ama Filipinler daha makul.

Bu sitede senin duruöundakiler için iş ilanları var. http://www.pcw.gov.ph/job-opportunities

http://www.indeed.com.ph/m/jobs?q=job&l=philippines&matchtype=b&network=g&device=m&devicemodel=&creative=168030991847&keyword=+philippines++job+jobs&placement=&param1=&param2=&random=6969026995649445669&aceid=&adposition=1t1&gclid=Cj0KEQjwt6fHBRDtm9O8xPPHq4gBEiQAdxotvKdZ9z_w1G9CqevWJjMN1yG-Hs5HvWmVn_hsesedMIoaAjeh8P8HAQ
Inanin bugun az daha gozumu kaybedecrktim..
Elini gozume batirdi Allahdan gozumun kenari cizildi..
Inanin artik iyice emin oldum bu adamin akli dengesi yerinde degil ya..
Arabaya biniyodum..
Yani hic beklemedim bile biner binmez saldirdi bana ne bekliuon bin diye.neye ugradigimi sasirdim resmen.beni dovcektide ben kolumu yuzume kalkan ettim.yasadiklarima Allah sahit..
Bir hafta kaldi .artik dayanamiyorum bu adama..
Yediklerimi haram eder..
Hergun hakaret eder..
Artik bende dayanma gucu kalmadi tukendim

Inanin bugun az daha gozumu kaybedecrktim..
Elini gozume batirdi Allahdan gozumun kenari cizildi..
Inanin artik iyice emin oldum bu adamin akli dengesi yerinde degil ya..
Arabaya biniyodum..
Yani hic beklemedim bile biner binmez saldirdi bana ne bekliuon bin diye.neye ugradigimi sasirdim resmen.beni dovcektide ben kolumu yuzume kalkan ettim.yasadiklarima Allah sahit..
Bir hafta kaldi .artik dayanamiyorum bu adama..
Yediklerimi haram eder..
Hergun hakaret eder..
Artik bende dayanma gucu kalmadi tukendim

gitsenize işte hastaneye rapor için
ya siz de hiçbir şey yapmıyorsunuz
ancak yakınıyorsunuz
napalım bebek avutur gibi avutalım mı
boşver arkadaş herkesin bir sınavı var seninki de bu çek mi diyelim
nasıl bir cevap istiyorsunuz
ülkeyi de söylemiyorsunuz ki belki yardım eden çıkar

gitsenize işte hastaneye rapor için
ya siz de hiçbir şey yapmıyorsunuz
ancak yakınıyorsunuz
napalım bebek avutur gibi avutalım mı
boşver arkadaş herkesin bir sınavı var seninki de bu çek mi diyelim
nasıl bir cevap istiyorsunuz
ülkeyi de söylemiyorsunuz ki belki yardım eden çıkar
Iyide burda hastaneye gidince hemn raporvermiyorlar ki .
Polisinde olmasi lazim..
Eskiden gitmistim ..
Ama maalesef polis dediki burdaki yabanvilsrin dosyasi 6 ayda tsmsmlaniyor dedi...
Yani dosya acilirsa 6 ay burdsn hicbiyere gidemezssin...
Bu yuzdn rapor alsmiyorum..
Buranin kaideleri cok xor..
Tr gibi degilll...

Sen ulkene dön o adamdan sana hayır gelmez orda da 1 cocukla dilsiz mesleksiz işsiz tutunamazsın oraya aklını kullan hemen dön

Hala inandirici degilsiniz. Siz eger su an o ülkedeyseniz gecici ya da kalici oturum kartiniz olmali suresiz. Bir sureden sonra suresiz oluyor cunku. Pasaportunuz yoksa oturum kartiniz vardir. Bosansaniz bile siz o ulkede kalabilirsiniz. Nasil yollayacakmis türkiye'ye? Kendimi idare edecek kadar diliniz var da niye kendiniz nette surda vurda nerelere basvuracaginizi arastirmiyorsunuz? Belliki internetiniz var ki burayi bulmussunuz uye olmussunuz. Avrupanin her ulkesinde kadin koruma evleri var. Burayi bulduysaniz oralari da bulursunuz. Caba gostereceksiniz burdan ne yardimi almayi bekliyorsunuz?

Onu aciklayamam bunu soyleyemem diyorsunuz kim nasil yardim etsin size? Ulkenizi soylemiyorsunuz daha. Ne tur yorum bekliyorsunuz acaba. Hikayeniz gercekse o cocugu babaya verirler ve sizi sureniz doldugunda türkiyeye gonderirler. Orda kaldiginiz surece hic kendinize yatirim yapmamissiniz. Dilini daha iyi konuşmaya cabalamamissiniz. 5 yili bombos gecirmissiniz. Simdi birseyler yapmak istiyorsunuz cok gec kalmissiniz. Sizin su an dunyayi ayaga kaldirmaniz gerekiyor cocugunuz elinizden alinacak. Bu forumdan daha detay veremediginiz konularda yardim bekliyorsunuz. Evet sert konuşuyorum cunku hala hayalde gibisiniz.
+1000
Her şeyi gectim hic mi ise gitmiyor bu adam çocuğunu kenara cekip anneye öyle söylememek gerekiyor cok ayıp falan diyemez kendi çocuğuyla oynayıp yanına cekemez miydi
Yapamam edemem söyleyemem gidemem kalamam
Tıpkı bir aylık bebegiyle dayak yiyan konu sahibinin konusu gibi
Herkesi çıldırtıyorlar
Vallahi konu sahibi sen çocuğunu da oraya birakacan tıpış tıpış da ulkeye donecen gibi
Kendine gel darp raporu al bir avukata git orada kalma şartlarını araştır
Tabii ülkenin bir avrupa ülkesi olarak düşünerek yazdim arabistansa ülke bilemiyorum tabii

Merhaba Arkadaslar
Iki gundur konu açmak icin ugraştim ama sifreyi bir turlu girmedim.neyse ben anlatmaya nerden nasil başlayacagim hiç bilmiyorum.
Hikayem cok uzun derdim cok..
Soyleki;ben esimle 5 sene evli kaldim bu beş yilin nerdeyse her gunu siddet gordum..daha sonra birbir mucadeleyle bosandik.. ardan 2 sene gecti bu aradi yok soyle degistim falan filan..
Hic inanmadim neyse araya bir araci girdi yok soyle degismis yok iki sene evlenmemis beni seviyormus falan..
Neyse bu bir gram akli olmayan arkadasiniz bu adama aileninde eykisiyle bir sans dha verdim denemek icin..
Amma gel gelelim bu adamda bir gram degisme bir milim yol katedme dahi gormedimsimdi bana diyorki;defol git seni istemiyorum cocugu ver defol diyor ailem birdaha gelme dedi annem..
O kadr seyler yapiuor ki eziyetlerin hakaretlerin hangi birini yazayim..
Bugun sabah kalkamadim erkenden kahvalti hazirlayamadim oda limonlu su istedi onu yaptim giderken yavrumu optu yavrum annemide op dedi oda yanima geldi yuzume tukurdu..
Bu adamdan nefret ediyorim bana zerre kadr saygisi yok iki yilin intikamink acisini benden kat kat cikariyor..
Gecenlerdede tableti koluma vurdu iki gun kolum sizladi oynatamadim..
Hergun kafama vuruyor sonrada diyorki ben bisey yapmadim..(illa agzimdan burnumdan kan gelecek eskiden oldugu gibi) o an beni dovmus olacak ..
Bana kopek diyor cocuguma annen kopek onla muhatap olma..
Itin covugu serefsiz azina n egelirse defol git diyor..
Bende tr ye kesinlikle gitmek istemiyorum..yurt disindayim burda is bulup calismak istiyorum ama kimsem yok burda bir arkdaslarim var zengin yardim ederse o arkadasim yardim edecek ama buna da es musveddesi adam musade eder mi o arkafaslara yalan yanlis beni anlatip burda kalmama mani olur mu??
Arjdadslar yirt disinda kalmam icin ne yapmam lazim ..
Restoranda calismak istiyorum..
Bana hergun yediklerin ictiklerin bogazinda kalsin geber diyor..
O beni tr ye gindermek istiyor..
Ama ben gitmrk istemiyorum.
Burda calismaknistiyorum..
Buranin dilini azda olsa biliyorum ama ingilizce ogrenmem lazim bunu nasil yaparim??
Etrafimda beni anlayacak bir tane dahi kimse yok bosanmak icin illa adamin beni sakat birakmasi lazim ..
Abim bile ne var aranizda diyor adam her firsatta benim yuzume tukurup defol git diyor..
Sebebide flm izliyormusum evi temizlemiyormusum..
Halbuki haftanin iki gunu flm izlerim..
Cok sey var yazack hangi birini yazayim..
Cocugumu benden sogutmak icin eljnden geleni yapiyor..
Okuz mal diyor cocukda aynisini bana soyluyor..
Gecen opbeni dedim. bana dediki;ben kopekleri opmuyorum dedi!!!
Bana diyorki seni kullniyorum diyor..
Sen bu evde cocugumun bakicisi olarak kaliyorsun diyor..
Bana neler neler diyor..
Ama ailem gel gelelim sabret soyle boyel ..psikolojim bozuldu..ne bir anlayanim var ne de elimden tutanim..tek istegim is bulup bu adamdan kurtulmak bunu nasil yapabilirim??
SIZDEN RICAM nasil is bulup calisirim??
Konsolosluk yardim eder mi??
Onlarda esimi taniyorlar .sanmiyorum bana yardim edeceklerini..
Ne yapmam lazimm..
Cok sey var anlatamadim..
Aklima hicbirsey gelmiyor sikintidan..
Gerekirse Türkiye'ye dön yani ne var bunda. Türkiye'ye döneceğime bunu çekerim diyosan onu bilemem ama çekilecek dert değil gibi görünüyor burdan.

Back