- 2 Nisan 2017
- 424
- 443
- 18
- Konu Sahibi Orkideeeee
Kimse yok mu ????Merhaba Arkadaslar
Iki gundur konu açmak icin ugraştim ama sifreyi bir turlu girmedim.neyse ben anlatmaya nerden nasil başlayacagim hiç bilmiyorum.
Hikayem cok uzun derdim cok..
Soyleki;ben esimle 5 sene evli kaldim bu beş yilin nerdeyse her gunu siddet gordum..daha sonra birbir mucadeleyle bosandik.. ardan 2 sene gecti bu aradi yok soyle degistim falan filan..
Hic inanmadim neyse araya bir araci girdi yok soyle degismis yok iki sene evlenmemis beni seviyormus falan..
Neyse bu bir gram akli olmayan arkadasiniz bu adama aileninde eykisiyle bir sans dha verdim denemek icin..
Amma gel gelelim bu adamda bir gram degisme bir milim yol katedme dahi gormedimsimdi bana diyorki;defol git seni istemiyorum cocugu ver defol diyor ailem birdaha gelme dedi annem..
O kadr seyler yapiuor ki eziyetlerin hakaretlerin hangi birini yazayim..
Bugun sabah kalkamadim erkenden kahvalti hazirlayamadim oda limonlu su istedi onu yaptim giderken yavrumu optu yavrum annemide op dedi oda yanima geldi yuzume tukurdu..
Bu adamdan nefret ediyorim bana zerre kadr saygisi yok iki yilin intikamink acisini benden kat kat cikariyor..
Gecenlerdede tableti koluma vurdu iki gun kolum sizladi oynatamadim..
Hergun kafama vuruyor sonrada diyorki ben bisey yapmadim..(illa agzimdan burnumdan kan gelecek eskiden oldugu gibi) o an beni dovmus olacak ..
Bana kopek diyor cocuguma annen kopek onla muhatap olma..
Itin covugu serefsiz azina n egelirse defol git diyor..
Bende tr ye kesinlikle gitmek istemiyorum..yurt disindayim burda is bulup calismak istiyorum ama kimsem yok burda bir arkdaslarim var zengin yardim ederse o arkadasim yardim edecek ama buna da es musveddesi adam musade eder mi o arkafaslara yalan yanlis beni anlatip burda kalmama mani olur mu??
Arjdadslar yirt disinda kalmam icin ne yapmam lazim ..
Restoranda calismak istiyorum..
Bana hergun yediklerin ictiklerin bogazinda kalsin geber diyor..
O beni tr ye gindermek istiyor..
Ama ben gitmrk istemiyorum.
Burda calismaknistiyorum..
Buranin dilini azda olsa biliyorum ama ingilizce ogrenmem lazim bunu nasil yaparim??
Etrafimda beni anlayacak bir tane dahi kimse yok bosanmak icin illa adamin beni sakat birakmasi lazim ..
Abim bile ne var aranizda diyor adam her firsatta benim yuzume tukurup defol git diyor..
Sebebide flm izliyormusum evi temizlemiyormusum..
Halbuki haftanin iki gunu flm izlerim..
Cok sey var yazack hangi birini yazayim..
Cocugumu benden sogutmak icin eljnden geleni yapiyor..
Okuz mal diyor cocukda aynisini bana soyluyor..
Gecen opbeni dedim. bana dediki;ben kopekleri opmuyorum dedi!!!
Bana diyorki seni kullniyorum diyor..
Sen bu evde cocugumun bakicisi olarak kaliyorsun diyor..
Bana neler neler diyor..
Ama ailem gel gelelim sabret soyle boyel ..psikolojim bozuldu..ne bir anlayanim var ne de elimden tutanim..tek istegim is bulup bu adamdan kurtulmak bunu nasil yapabilirim??
SIZDEN RICAM nasil is bulup calisirim??
Konsolosluk yardim eder mi??
Onlarda esimi taniyorlar .sanmiyorum bana yardim edeceklerini..
Ne yapmam lazimm..
Cok sey var anlatamadim..
Aklima hicbirsey gelmiyor sikintidan..
Arkadaslarrrr