Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Rabbim buyuk elbet bu iki ayda arastiracam ..
Cok dua edecem dilerim rabbim bana burda kalmayi nasip eyler hayirlisi ile..
Bu ulke cennet bahcelerinden bir bahce gibi ayni..
Tabi bizim ulkmeiz kadr oalmaz ama..
Yinede burayi seviyorum ben..

Polise domestic violence dedinmi yardım ederler my husband hits me insults me calls me dog spits on me
de

Burda sanmiyorum boyle seylerin olacagini...kadin siginma evi olsa bile beni almazlar ..
Buranin vatandasi degilim ki...

Her kapiyi hemen kapatma. Sanmiyorum diyorsun ama once bir bak arastir. Ayrica kadin siginma evi almamazlik yapamaz. Cocugun muhtemelen oranin vatandasi, yillardir oradasin.

Ama cocuk orda dogmadımı oranın vatandası onun işi evi var devlet ona verebilir o kadar emin olma
cocuk burda dogdu ama bu ulkede oyle her burda dogana vatandaslik vermiyorlar..
Tanidik biri var kadin 20 senedir burda calisiyor ama vatandasligi yok..
Burda yasiyor iste..

cocuk burda dogdu ama bu ulkede oyle her burda dogana vatandaslik vermiyorlar..
Tanidik biri var kadin 20 senedir burda calisiyor ama vatandasligi yok..
Burda yasiyor iste..
Orası nasıl bi ulkeymiş doğum yoluyla otomatik vatandası olması gerekir cocugun

Orası nasıl bi ulkeymiş doğum yoluyla otomatik vatandası olması gerekir cocugun
Burasi avrupa ulkeleri gibi degil..
Mesela ingilterede yeni dogan cocuklara para bile veriliyor diye duydum ..
Ama burasi farkli..
Burda dogsan bile sen turk vatandasisin..ancak burdan biriyle evlenirsen vatandaslik alabirilisin yoksa zor ...

Avrupada bir ülke mi burası?
Avrupa ise Türkiyeden daha gelişmiştir insan hakları konusunda. En olmadı başka bir şehre veya aynı dili konuşan komşu bir ülkeye geçmeye çalışın ve HUKUKİ YARDIM ALIN.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşin gerçekten ruh hastası. İnşallah bir kurtuluş yolu bulursunuz.

Hala inandirici degilsiniz. Siz eger su an o ülkedeyseniz gecici ya da kalici oturum kartiniz olmali suresiz. Bir sureden sonra suresiz oluyor cunku. Pasaportunuz yoksa oturum kartiniz vardir. Bosansaniz bile siz o ulkede kalabilirsiniz. Nasil yollayacakmis türkiye'ye? Kendimi idare edecek kadar diliniz var da niye kendiniz nette surda vurda nerelere basvuracaginizi arastirmiyorsunuz? Belliki internetiniz var ki burayi bulmussunuz uye olmussunuz. Avrupanin her ulkesinde kadin koruma evleri var. Burayi bulduysaniz oralari da bulursunuz. Caba gostereceksiniz burdan ne yardimi almayi bekliyorsunuz?

Onu aciklayamam bunu soyleyemem diyorsunuz kim nasil yardim etsin size? Ulkenizi soylemiyorsunuz daha. Ne tur yorum bekliyorsunuz acaba. Hikayeniz gercekse o cocugu babaya verirler ve sizi sureniz doldugunda türkiyeye gonderirler. Orda kaldiginiz surece hic kendinize yatirim yapmamissiniz. Dilini daha iyi konuşmaya cabalamamissiniz. 5 yili bombos gecirmissiniz. Simdi birseyler yapmak istiyorsunuz cok gec kalmissiniz. Sizin su an dunyayi ayaga kaldirmaniz gerekiyor cocugunuz elinizden alinacak. Bu forumdan daha detay veremediginiz konularda yardim bekliyorsunuz. Evet sert konuşuyorum cunku hala hayalde gibisiniz.

Bunlara ve dahasina ragmen hala bana sabret diyen ailem etrafimdaki insanlar beni olduruyorlar..bir tane turk var tanidigim bana diyorki ne derse yap sus o erkek soyle boyle ..
Önce bi darp raporu al. Sonra mor catiya sigin. Orada sana hem is hemde ev bulmanda yardimci olurlar.
Hangi ülkede yasadigi yazmamissin. Eger Almanyadaysan sana yardimci olmaya calisirim

Allah yolunu acik etsin, sabir versin...

GÜÇLÜ KADINLAR, GÜÇLÜ ANNELER İSTİYORUZ!!! Kesinlikle haklısınız, öğrenilmiş bir çaresizlik var hanımefendide. Hiç bir şey yapılamazmış buna katlanmak zorundaymış ve hayat onu nereye sürüklerse oraya gidecekmiş gibi bir hali var. Ancak güçlü bir erkeğin kendilerine çeki düzen vermelerini mi bekliyorlar anlamıyorum. Madem kendinize hiç güvenmiyordunuz, nasıl oldu da Türkiyeyi bırakıp yurtdışından biriyle evlendiniz? Madem evlenip başınıza böyle bir dert aldınız, klavye başında çare aramayın gidin konuşun yetkili kimselerle. Neredesiniz siz Arabistan'da mı Hindistan'da mı ? Avrupa'da olsanız daha gözünüz açık olurdu galiba.

Burasi avrupa ulkeleri gibi degil..
Mesela ingilterede yeni dogan cocuklara para bile veriliyor diye duydum ..
Ama burasi farkli..
Burda dogsan bile sen turk vatandasisin..ancak burdan biriyle evlenirsen vatandaslik alabirilisin yoksa zor ...

hangi ulke oldugunu soylemezseniz esinizden ayrilma proseduru, cocuk ve is konusunda size kimse yardimci olamaz. Buraya icinde oldugunuz sartlardan kurtulmak icin degil, icinizi dokmek icin yazmissiniz. Aileniz size susup oturmayi empoze etmis.

Önce bi darp raporu al. Sonra mor catiya sigin. Orada sana hem is hemde ev bulmanda yardimci olurlar.
Hangi ülkede yasadigi yazmamissin. Eger Almanyadaysan sana yardimci olmaya calisirim

Allah yolunu acik etsin, sabir versin...
Cok sagol Allah razi olsun..

Care ariyorum arkadasim buraya da fikir almk ne yapabilirim onu sormak icin yazdimmm...

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Eşin gerçekten ruh hastası. İnşallah bir kurtuluş yolu bulursunuz.
Ah bide bunu kendi anlasa..
Bugun gece yanima geldi yaklasmk icin faln ben istemdm kafama vurdu ,sacimi cekti , canimi acitti cenemi sikti eliyle damagim patladi kanadi..
Ben burdaki arkadaslara durumumj anlatamadim galiba oluyorum ben ama gideck yerim yok..
Kolum agriyor tabletle vurdugunun acisi gecmedi belkide kemik incindi kirildi pasaportum onda hastaneye gidemiyom ..
Bana defol git diyor..
Cok zor durumdayim cok..

Gercekten sabahtan beri konuyu takip ediyorum ayni seyleri yazip duruyor. Ogrenilmis caresizlik evet kesinlikle bu kelime durumu ozetliyor. Yani ben hala gercek mi fake mi cikarabilmis degilim. Burasi avrupa gibi degil diyor sonra avrupada yasiyorum diyor. Cocugunu babasi elinden alacak hesap kitap yapmasi care aramasi gerekirken bu forumda yazisiyor.

Konu sahibi ulke ismi vermeden millet senin ulkeni telepatik güçleriyle mi tahmin edecek? Hala su bu gorur okur derdindesiniz. Ortada kalacaksınız sap gibi Allah askina bu nasil bir piskinliktir ya? Yasadiginiz avrupa ulkesi hic mi acmadi gozlerinizi? Burda detay vermezseniz kimse size yardim edemez. Kimsenin oyle bir gucu yok. Hayir diyorum netten aratirsaniz bile bulursunuz numaralar onlari arasaniz dersinizi anlatsaniz bile sizi yonlendirirler. Oyle yapamam, boyle gidemem pardon da ne yapilmasini bekliyorsunuz. Yok oyle armut pis agzima dus. Haril haril care aramak yerine burda piskin piskin fikir soruyorsunuz. Normal insan olayi degil bu. O yuzden kusura bakmayin inanmıyorum size.

Hala inatla polisi aramiyorsunuz. Tabletle vurdu belki kirildi eee polise nasil gidemiyorsunuz? Yok yanima geldi yanasti yok cenmi sıktı atmasyon valla.

Ne karakter yoksunu insanlar var umarım biran önce kurtulursun o pislik heriften.devletin sağladığı imkanlar yokmu o ülkede onları bi araştır önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…