- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Başka şehirde tanıdığın yok mu tr de orda yeni bi hayata başlasan?? Ailenin yanında o gözler altında olmaktansa madem istemiyorlar başka şehir daha mantıklıRamazana kadr sabredip ramszandn sonra burdaki is imkanlarina bakacam ..
Bulamazssam son care tr ye donecemm...
Yasadigim sehirden neferet ediyorum insanlarin bakis acisindan ..
Heeseyden ..
Burda olene kadr kalmak istiyorum...
Dillerini az cok biliyorum ..Peki sen bundan onceki bosanmanda da yurt disindaymisin vatandaslik olmadan orda nasil kaldinki ?? Ve bu kadar zamanda neden dil ogrenmedin canim
Hangi şehirde yaşıyorsun o elalem sen öldüğü n zaman da sabretseydi olmezdi mi der acaba elaleme niye bakiyonuz ki bu senin hayatın eli bırak canım istediğin gibi hareket etRamazana kadr sabredip ramszandn sonra burdaki is imkanlarina bakacam ..
Bulamazssam son care tr ye donecemm...
Yasadigim sehirden neferet ediyorum insanlarin bakis acisindan ..
Heeseyden ..
Burda olene kadr kalmak istiyorum...
Baska sehirde arkadasim varda bana yardimci olacak yok..Başka şehirde tanıdığın yok mu tr de orda yeni bi hayata başlasan?? Ailenin yanında o gözler altında olmaktansa madem istemiyorlar başka şehir daha mantıklı
Allah kolaylik versin cikis yolu gostersinDillerini az cok biliyorum ..
Ingilizceyi bilmiyorumm..iki tane umudum var is konusunda o tanidigim arkadasim zengin eger o halimi anlrsa o yardim eder hem cocugima hem bana..
O turke de soyledim oda alacak..
Simdi kendim azcikda olsa 3 5 para biriktiriyorum..
Baska sehirde arkadasim varda bana yardimci olacak yok..Başka şehirde tanıdığın yok mu tr de orda yeni bi hayata başlasan?? Ailenin yanında o gözler altında olmaktansa madem istemiyorlar başka şehir daha mantıklı
Amiiin ins...Allah kolaylik versin cikis yolu gostersin
Bence türkiyede daha huzurlu olursun o adamdan uzak dur memleketine dönAmiiin
Ramazani serif ins umut ediyorum hayirla berektle gelecek..
Benim biraz birikmisim var birazda kazanip belki kucuk dukkan acsam ya da ne bileyim Allah buyuk elbet..
Ama bana huzur yok tr de bunu biliyorum..
Bu adam bana burad hicbirsey yapamaz..Bence türkiyede daha huzurlu olursun o adamdan uzak dur memleketine dön
Hakkında hayırlısı olsun canım hangi ulkedesin Allah karşına güzel insanlar cikarsinBu adam bana burad hicbirsey yapamaz..
Polisi var burda..
Ama tr de is bulmak calismak cok zor hele de bosanmis olman..
Kucuk sehirde cok zor..
Ağzından burnundan kan gelirken polis nerede idiBu adam bana burad hicbirsey yapamaz..
Polisi var burda..
Ama tr de is bulmak calismak cok zor hele de bosanmis olman..
Kucuk sehirde cok zor..
Polise o zamn gitmedim..Ağzından burnundan kan gelirken polis nerede idi
Böyle bir durum yaşadınmı hemen polisi ara. Onlar eşine gereken cezayı emin olki fazlasıyla verirler. Ayrıca devlet sana herkolaylığıda sağlar aslında ama hangi ülkedesin bilemiyoruz ki!!!Polise o zamn gitmedim..
Yurt disindaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?