• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Ailem mesela gecen abim aramis ..
O adamla konusmus sorun ney bilmem ne diye??
O bana hakaret ediyodu aileme falan onlari soylemis abim ..
Oda ben onu demek istemdim x carpitiyo demis benden icin adam resmen iki yuzluluk oynuyo..
Simdi abimde kalmis diyomus ki ikisini yuzlesturecem hangisi suclu ben mi yoksa o adammi ??
Benim ailem bu jadr cahil anlayissiz iste ..
Adam yuUme tukuruyo defol git diyo..
Onlar hala sorun ne suc kimde diyorlar..
Ben iste bu yuzden tr ye gitmek istemiyorhm..
Gerekirse rabbim canimi burda alsin..ama ben tr ye gitmeyim..
Annem ben tr de kalirken senin yuzunden olecem hasta ediyosun beni falan filan..
Ben bosandim diye kadin hasta oluyor..
Gerekirse oluuum annemin umrunda degil..
Hala bana cekeceksin o cileyi diyo..
Iste bu yuzden geri dondum eski ese duzelmistir diye..
Anneme kirginim bu yuzden tr ye gitmk istemiyorum..
Keske burda bir bulabilsem..

Anneye kirginlik sebebiyle her gun hakaret ve siddete mi boyun egiyorsunuz?
Her gun dayak yediginizi bilip hala niye bosandin hasta olucam diyorsa birakin hasta da olsun. Siz kendinizi korumayi bilmiyorsunuz. Ikinci plana kendinizi almayi seviyorsunuz.

Bana kalırsa sen Türkiye'ye don ve başka bir şehre yerleş. Orada çalışmaya nadla. Dilini bile doğru dürüst bilmediğin bi yerde ne kadar ayakta kalacaksın.
Yani aslında benimde düşüncem bu dil yok meslek yok iş yok adama bağımlısın üstelik 1 de çocuk
Senin orda ayakta kalman zor en basiti diyelim iş buldun ama akşam garsonluk veya haftasonu
Cocugu nereye bırakacan kreş bile açık değil haftasonları
Ancak masabaşı işin olcak ta kreş saatine uygun iş bul
Dil yok meslek yok öyle bi işi de kimse sana vermez
En iyisi dön tr ye kulağını tıka burda bi iş bul çalış cocugada annen baksın orda yasam savası daha zor bunun kirası var faturaları yeme içme çocugun ihtiyaçları kreşi yarın birgun okulu gezmesi iş bulsan da düşükse maaaşın bunlara zor yetişirsin yinede

geçmiş olsun. Allah sabır versin.
yakınlarınıza sosyal danışmanlık hizmetleri yokmu? yoksa güvendiğiniz dili olan birisi? size yardımcı olabilir. derhal ayrılın o canavardan lütfen kimseyi de dinlemeyin! nasıl bir aile? gerekirse ailenize de size neler çektirdiğini anlatın. hala destek çıkmıyorlarsa da bilemiyorum.

Bu adamın ailesi nerde ordaysa onlardan yardım alsan ? Ailen bi tuhaf nasıl sana değil de ona inanıyolar ? Oyleyse kosullarını zorla orda kalmaya bak herşeyin yolu iş para düzenli bir iş bulursan kaderin değişebilir
Ins. Bu adamin ailesi ondan 100 kat daha beterler..kaynana olacak kadin bizi bosatmak istiyordu..

Yani aslında benimde düşüncem bu dil yok meslek yok iş yok adama bağımlısın üstelik 1 de çocuk
Senin orda ayakta kalman zor en basiti diyelim iş buldun ama akşam garsonluk veya haftasonu
Cocugu nereye bırakacan kreş bile açık değil haftasonları
Ancak masabaşı işin olcak ta kreş saatine uygun iş bul
Dil yok meslek yok öyle bi işi de kimse sana vermez
En iyisi dön tr ye kulağını tıka burda bi iş bul çalış cocugada annen baksın orda yasam savası daha zor bunun kirası var faturaları yeme içme çocugun ihtiyaçları kreşi yarın birgun okulu gezmesi iş bulsan da düşükse maaaşın bunlara zor yetişirsin yinede
Annem bakmaz cocuga..
Bir gun bile biraksam bana hemn soyle yaramazlik yapti boyle yapti diye sikayetco oluyor..
Ama burda hayat daha kolay sanki kiş derdi yok dogalgaz faln tek kira ..
Ama tr de kisin dogalgazi odemek cok zorluyor adami..

Anlatiyorim ama nafile ..
Es olacak adam diyormus ki benden icin surekli tv izliyo ..
Evi temizlemiyor yemek yapmiyor..
Halbuki haftada iki tane dizim var onlari izliyom bu da suc mu??
Evimi isimide yapiyorum..
Beni suclamak icin sacma sapan seyler uyduruyor ailemde inaniyor..
Cok zor ya..

Ah canım bi kirayla bitermi geçim derdi elektrik su gaz tlfn internet giysi okul masrafı yeme içme bana sunu soyle orda kalınca kim bakcak cocuga ailesi ordamı bu adamın tr demi

Kardeş ben olsam yürkıyeye başka şehre dönerdim kimseye demezdim başvuru yapardım başka yerlere . Gurbet cok zor bende dışardayım ama dönmek istiyorum

Kardeş ben olsam yürkıyeye başka şehre dönerdim kimseye demezdim başvuru yapardım başka yerlere . Gurbet cok zor bende dışardayım ama dönmek istiyorum
Gurbet zor ama..
Bilmedigim sehirde kimin kapisini calacm..
Insanlar kendilerine kullanmsya enayi ariyorlar..
Allah korusun ya kotu insanlarin eline dusersem kim kurtarir beni sonra..

yurt dışında da aynısı olabilir?
Ayriyeten hergun buranin haberlerini izliyorum daha bugune kadr bir tane bile adam kacirma ya da cinayet haberi cikmadi..
Peki ya tr de hergun copten ordan burdan ceset topluyirlar..
Bu sebepden burasi bana daha guvenli geliyor..
Tecavyz olaylarini saymiyorum bile..

Ayriyeten hergun buranin haberlerini izliyorum daha bugune kadr bir tane bile adam kacirma ya da cinayet haberi cikmadi..
Peki ya tr de hergun copten ordan burdan ceset topluyirlar..
Bu sebepden burasi bana daha guvenli geliyor..
Tecavyz olaylarini saymiyorum bile..
Çünkü yurtdışında oyle haberleri haber yapmazlar canım sanmaki orda kotu olay hiç yok habere koymuyolar cogunu o kadar bu seni yanıltmasın
Madem ora diye ölüyosun arkadasından yardım al yada polise şiddet uyguluyo diye sığın seni sığınmaya yerlestirirler 2 yolun var birini seç

Çünkü yurtdışında oyle haberleri haber yapmazlar canım sanmaki orda kotu olay hiç yok habere koymuyolar cogunu o kadar bu seni yanıltmasın
Madem ora diye ölüyosun arkadasından yardım al yada polise şiddet uyguluyo diye sığın seni sığınmaya yerlestirirler 2 yolun var birini seç
Dedigim gibi sececem az kaldiii...

Ilk avrupada yasiyordunuz simdi asya da oyle mi? Hmmm yakinda kuzey kutbu dersiniz. Cografyanizin masallahi var. Dönderin lafi bakalim. Belkide gerçekten Hindistan'da yasiyorsunuz. Asya ulkesi malum.

Ilk avrupada yasiyordunuz simdi asya da oyle mi? Hmmm yakinda kuzey kutbu dersiniz. Cografyanizin masallahi var. Dönderin lafi bakalim. Belkide gerçekten Hindistan'da yasiyorsunuz. Asya ulkesi malum.
Valla cok komiksin ya..:KK70:
Ben hic avrupada yasaddigim soyledigimi hatirlamiyorum.
Nerden cikariyorsun..
Hem benim derdim ne ..
Sen neyle ugrasiyon..
Nerde yasadigimin ne onemi var..

Gurbet zor ama..
Bilmedigim sehirde kimin kapisini calacm..
Insanlar kendilerine kullanmsya enayi ariyorlar..
Allah korusun ya kotu insanlarin eline dusersem kim kurtarir beni sonra..
O zaman darp edildiğinizde polis çağırın,neyi bekliyorsunuz anlamadım.
Sizi biryerlerinizi morartacak kadar hırpalıyor adam,dahada kötüsü,yetmezmiş gibi çocuğunuzu dolduruyor,sizde geri dönmek istemiyorsunuz ,orada boşanmaktan başka çareniz var mı?
Polis cağırın ,darp raporu alın,açın davanızı.

O zaman darp edildiğinizde polis çağırın,neyi bekliyorsunuz anlamadım.
Sizi biryerlerinizi morartacak kadar hırpalıyor adam,dahada kötüsü,yetmezmiş gibi çocuğunuzu dolduruyor,sizde geri dönmek istemiyorsunuz ,orada boşanmaktan başka çareniz var mı?
Polis cağırın ,darp raporu alın,açın davanızı.
Polis cagirsam suan isbat edecem morluk yokki..
Neyi gostereem adamlara

Ee siz değilmisiniz hergün kafama vuruyor,şöyle yapıyor,böyle yapıyor diyen? Şayet bahsettiğiniz gibiyse yoksa bile morluk,en yakın zamanda olacak demektir.
Heegun kafama vuruyor ..
O dogru iste morluk yok..
Basim agridan catliyor suanda..
Dilerim ona belasini Allahdan bulsun tez vakittr..
Bu aralar sikintidan aklimi kaciracam nerdeyse..
Dees te calisamiyorum bir baslasam.

Back