• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

hanımefendi
hangi ülkedensiniz

yardımcı olan birileri olur belki
yardım yol yordam gösteren olur

canım muhakkak birşeyler yapıolardır yaşadığın yerde bu gibi adam! müsveddelerine, iyice bir araştırıp sonra çaresine bakmalısın hemen
Adamin soyle bir huyu var oyle guzel iki yuzlu rol yapiyorki herkes ona saygi gosteriyor..
He4kese karsi cok nazik ..
Bu yuzden insanalar ona daha cok inanir..
Burda bir turk var onlarin isyeri var kadina soyledim beni oraya temizlikci ne olarak alinirsa alir misiniz dedim bi konusayim esimle dedi ama pek bisey cika cagini sanmiyorum..
Bir umut Allahdan ins buralarda is bulurum ..
Buralarda restorana girip turk kurabiyesi kek falan satmak istiyorum...

hanımefendi
hangi ülkedensiniz

yardımcı olan birileri olur belki
yardım yol yordam gösteren olur
Ulkemi soylemek istemiyorum soylersem desifre olurum..
Malum her yerde akbabalarla dolu..
Tuzakda avini bekleyen korkuyorum ben..

Ulkemi soylemek istemiyorum soylersem desifre olurum..
Malum her yerde akbabalarla dolu..
Tuzakda avini bekleyen korkuyorum ben..

açık adres verin demedim ki ?

belki ülkenize göre yardım etmeleri kolaylaşır

ben TR deyim size yardım edemem ama belki sizin yaşadığınız ülkede yaşayan birileri size yol gösterir diye söylüyorum

hakkında kısmından bilgilerinizi yalan yanlış yazın bence gelin buraya ülkenizi yazın onlarca insan var boşanmış
ayrıca utanacak ne yapıyorsunuz ki ? tanısalar ne olacak
he şunu yapabilirsiniz yeni kullanıcı adıyla konuyu hiç boşanmamış gibi açıp sorabilirsiniz
siz bilirsiniz

Boşanmak için niye sakat kalman gerek?
İngilizce konuşulan bir ülkede böyle bir şart mı var?
Pes valla...
Darp raporu alırsan işin kolaylaşır
Sana böyle hakaret eden biriyle nasıl yaşarsın?
Bitir.
Oyle darp raporu alacak kadr yapmiyor ki siddeti beni icten ice olduruyor..
Cocuga senin annen kotu..
Mutfakta bir havliyor falan ..
Daha neler neler..

açık adres verin demedim ki ?

belki ülkenize göre yardım etmeleri kolaylaşır

ben TR deyim size yardım edemem ama belki sizin yaşadığınız ülkede yaşayan birileri size yol gösterir diye söylüyorum

hakkında kısmından bilgilerinizi yalan yanlış yazın bence gelin buraya ülkenizi yazın onlarca insan var boşanmış
ayrıca utanacak ne yapıyorsunuz ki ? tanısalar ne olacak
he şunu yapabilirsiniz yeni kullanıcı adıyla konuyu hiç boşanmamış gibi açıp sorabilirsiniz
siz bilirsiniz
Benim yasadigim ulkede toplasan en fazla 50 tane turk vardir

Adamin soyle bir huyu var oyle guzel iki yuzlu rol yapiyorki herkes ona saygi gosteriyor..
He4kese karsi cok nazik ..
Bu yuzden insanalar ona daha cok inanir..
Burda bir turk var onlarin isyeri var kadina soyledim beni oraya temizlikci ne olarak alinirsa alir misiniz dedim bi konusayim esimle dedi ama pek bisey cika cagini sanmiyorum..
Bir umut Allahdan ins buralarda is bulurum ..
Buralarda restorana girip turk kurabiyesi kek falan satmak istiyorum...
inşaAllah bulabilrsn canım da benim anlayamadığım neden Türkiyeye göndermek istiyor seni bu... tövbe Yarabbi yaa neyse :sinirli:

Çocuğu da al Türkiye ye gel. Ailen kapına gitsen seni almayacak mı içeri? Çocukla ailen ilgilenir. Sen de çalışır eve para getirirsen fazla sesleri çıkmaz. Hiç olmazsa yüzüne tükürmüyordur ailen o ... gibi (ne yazsam ban yerim o yüzden boş geçiyorum)

Hata en başından yapılmış..
Ne güzel boşanmssn kurtulmuşsn o insandan neden geri döndün ki ?
keşke yapmasaydn öyle bir hata ama olan olmuş yaşanan yaşanmış
Böyle bir insanla aynı çatı altında asla kalınmaz
Yavruna yazık nasılda etkileniyordur ..
Şimdi aklı ermiyor ama ilerisi için cok kötü bir zemin hazırlıyor
Tr de snaa yardm edecek oranın kurallarına göre yol gosterecek hiç mi kimsen yok ?
türkiyeye neden dönmek istemiyorsn peki ? böyle bir adamı cekmektense
Madem orda kalman bayagı zor türkiye daha mantıklı gibi geldi.
Al cocugunuda hiç durma gel türkiyeye bence.. orda bir ton bunlarla ugraşmaktansa
ailenede herşeyi anlat herşeyi ama eminim anlıcaklardır seni.

Canım yaptıklarını kayıt alma şansında mi yok. Aç telefon kamerasını zaten evde her an hakaret vs altındasin belli ki illaki 3 5 birşey kayıt edecektir telefon.. kanıt olur ışte..

Çocuğu da al Türkiye ye gel. Ailen kapına gitsen seni almayacak mı içeri? Çocukla ailen ilgilenir. Sen de çalışır eve para getirirsen fazla sesleri çıkmaz. Hiç olmazsa yüzüne tükürmüyordur ailen o ... gibi (ne yazsam ban yerim o yüzden boş geçiyorum)
bencede türkiyeye gitsn hiç yapamıyorsa öyle bir adam ıcekmektense alırım cocugumu türkiyeye giderm :KK62:

Beni gonderip cocugumla mutlu mesut yasayacakmis..
Belkide evlenir aklinda biri var..
:KK57::KK57::KK57: yuuh yaa pes dogrusu.. :KK57: adamdaki zihniyete bak agzım acık kaldı..
birazda yazarsam ban yiyecegim:sinirli::sinirli::sinirli:
hiç durmaa topla eşyalarını al cocugunuda:KK62: bırak tr felan dön türkiyeye madem öyle hiç kimse yoksa yol gösterecek

Back