- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
- Konu Sahibi Orkideeeee
hanımefendi
hangi ülkedensiniz
yardımcı olan birileri olur belki
yardım yol yordam gösteren olur
hangi ülkedensiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamin soyle bir huyu var oyle guzel iki yuzlu rol yapiyorki herkes ona saygi gosteriyor..canım muhakkak birşeyler yapıolardır yaşadığın yerde bu gibi adam! müsveddelerine, iyice bir araştırıp sonra çaresine bakmalısın hemen
Ulkemi soylemek istemiyorum soylersem desifre olurum..hanımefendi
hangi ülkedensiniz
Onuda almaknistoyorum ama vermrm diyor sen defol git diyor..Peki ya cocuk ne olacak
5 yasinda..Cocukla nasıl calıscan kac yasında bakcak biri varmı
Bırakcanmı ona cocugu napcan cocukla oyle her işte çalısılmıyoda bakan lazım kres lazım oda para yani napcan5 yasinda..
Ulkemi soylemek istemiyorum soylersem desifre olurum..
Malum her yerde akbabalarla dolu..
Tuzakda avini bekleyen korkuyorum ben..
Oyle darp raporu alacak kadr yapmiyor ki siddeti beni icten ice olduruyor..Boşanmak için niye sakat kalman gerek?
İngilizce konuşulan bir ülkede böyle bir şart mı var?
Pes valla...
Darp raporu alırsan işin kolaylaşır
Sana böyle hakaret eden biriyle nasıl yaşarsın?
Bitir.
Benim yasadigim ulkede toplasan en fazla 50 tane turk vardiraçık adres verin demedim ki ?
belki ülkenize göre yardım etmeleri kolaylaşır
ben TR deyim size yardım edemem ama belki sizin yaşadığınız ülkede yaşayan birileri size yol gösterir diye söylüyorum
hakkında kısmından bilgilerinizi yalan yanlış yazın bence gelin buraya ülkenizi yazın onlarca insan var boşanmış
ayrıca utanacak ne yapıyorsunuz ki ? tanısalar ne olacak
he şunu yapabilirsiniz yeni kullanıcı adıyla konuyu hiç boşanmamış gibi açıp sorabilirsiniz
siz bilirsiniz
inşaAllah bulabilrsn canım da benim anlayamadığım neden Türkiyeye göndermek istiyor seni bu... tövbe Yarabbi yaa neyseAdamin soyle bir huyu var oyle guzel iki yuzlu rol yapiyorki herkes ona saygi gosteriyor..
He4kese karsi cok nazik ..
Bu yuzden insanalar ona daha cok inanir..
Burda bir turk var onlarin isyeri var kadina soyledim beni oraya temizlikci ne olarak alinirsa alir misiniz dedim bi konusayim esimle dedi ama pek bisey cika cagini sanmiyorum..
Bir umut Allahdan ins buralarda is bulurum ..
Buralarda restorana girip turk kurabiyesi kek falan satmak istiyorum...
Oy bile kullanamiyorsun burda komsu ulkelere gilidiliyorBenim yasadigim ulkede toplasan en fazla 50 tane turk vardir
Beni gonderip cocugumla mutlu mesut yasayacakmis..inşaAllah bulabilrsn canım da benim anlayamadığım neden Türkiyeye göndermek istiyor seni bu... tövbe Yarabbi yaa neyse
bencede türkiyeye gitsn hiç yapamıyorsa öyle bir adam ıcekmektense alırım cocugumu türkiyeye gidermÇocuğu da al Türkiye ye gel. Ailen kapına gitsen seni almayacak mı içeri? Çocukla ailen ilgilenir. Sen de çalışır eve para getirirsen fazla sesleri çıkmaz. Hiç olmazsa yüzüne tükürmüyordur ailen o ... gibi (ne yazsam ban yerim o yüzden boş geçiyorum)
yuuh yaa pes dogrusu.. adamdaki zihniyete bak agzım acık kaldı..Beni gonderip cocugumla mutlu mesut yasayacakmis..
Belkide evlenir aklinda biri var..
umarım Azrailin aklında senin herif vardırBeni gonderip cocugumla mutlu mesut yasayacakmis..
Belkide evlenir aklinda biri var..