• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Ramazana kadr sabredip ramszandn sonra burdaki is imkanlarina bakacam ..
Bulamazssam son care tr ye donecemm...
Yasadigim sehirden neferet ediyorum insanlarin bakis acisindan ..
Heeseyden ..
Burda olene kadr kalmak istiyorum...
Başka şehirde tanıdığın yok mu tr de orda yeni bi hayata başlasan?? Ailenin yanında o gözler altında olmaktansa madem istemiyorlar başka şehir daha mantıklı

Peki sen bundan onceki bosanmanda da yurt disindaymisin vatandaslik olmadan orda nasil kaldinki ?? Ve bu kadar zamanda neden dil ogrenmedin canim
Dillerini az cok biliyorum ..
Ingilizceyi bilmiyorumm..iki tane umudum var is konusunda o tanidigim arkadasim zengin eger o halimi anlrsa o yardim eder hem cocugima hem bana..
O turke de soyledim oda alacak..
Simdi kendim azcikda olsa 3 5 para biriktiriyorum..

Ramazana kadr sabredip ramszandn sonra burdaki is imkanlarina bakacam ..
Bulamazssam son care tr ye donecemm...
Yasadigim sehirden neferet ediyorum insanlarin bakis acisindan ..
Heeseyden ..
Burda olene kadr kalmak istiyorum...
Hangi şehirde yaşıyorsun o elalem sen öldüğü n zaman da sabretseydi olmezdi mi der acaba elaleme niye bakiyonuz ki bu senin hayatın eli bırak canım istediğin gibi hareket et

Başka şehirde tanıdığın yok mu tr de orda yeni bi hayata başlasan?? Ailenin yanında o gözler altında olmaktansa madem istemiyorlar başka şehir daha mantıklı
Baska sehirde arkadasim varda bana yardimci olacak yok..

Dillerini az cok biliyorum ..
Ingilizceyi bilmiyorumm..iki tane umudum var is konusunda o tanidigim arkadasim zengin eger o halimi anlrsa o yardim eder hem cocugima hem bana..
O turke de soyledim oda alacak..
Simdi kendim azcikda olsa 3 5 para biriktiriyorum..
Allah kolaylik versin cikis yolu gostersin

Baska sehirde arkadasim varda bana yardimci olacak yok..

Gerçekten yaşadıklarınız zor Allah yardımcınız olsun ama boşanıp orda kalmak TR dönmemek riskli gibi eğer orda kimseniz bir yakınınız yoksa boşandıktan sonra da bu piskopat ruhlu adam rahat vermez size hatta daha da hırçınlaşıp daha çok hırpalayabilir sizi TR dönüp kendinize burda ailenizden biraz uzak Yeni bir hayat kurma şansınız Yok mu ailenizden destek göremeyeceğiniz belli ama belki bi arkadaş bi akraba bi tanıdık onlar size iş bulmanızda yeni hayat kurmanızda yardımcı olurlar insanlık ölmedi Ya Allah yardımcınız olsun inşAllah

Amiiin
Ramazani serif ins umut ediyorum hayirla berektle gelecek..
Benim biraz birikmisim var birazda kazanip belki kucuk dukkan acsam ya da ne bileyim Allah buyuk elbet..
Ama bana huzur yok tr de bunu biliyorum..

Ona bir sans verdim..
Bu yuzden dilerim Allahdan beni onun elinden alsin bir omur boyu beni mum gibi arasin..

Amiiin
Ramazani serif ins umut ediyorum hayirla berektle gelecek..
Benim biraz birikmisim var birazda kazanip belki kucuk dukkan acsam ya da ne bileyim Allah buyuk elbet..
Ama bana huzur yok tr de bunu biliyorum..
Bence türkiyede daha huzurlu olursun o adamdan uzak dur memleketine dön

Bu adam bana burad hicbirsey yapamaz..
Polisi var burda..
Ama tr de is bulmak calismak cok zor hele de bosanmis olman..
Kucuk sehirde cok zor..
Hakkında hayırlısı olsun canım hangi ulkedesin Allah karşına güzel insanlar cikarsin

İlk dönüşün nasıl oldu trye ordamı bosanıp döndün cocuk nasıl sende kaldı mahkememi verdi babası mı razı oldu

Polise o zamn gitmedim..
Yurt disindaydim
Böyle bir durum yaşadınmı hemen polisi ara. Onlar eşine gereken cezayı emin olki fazlasıyla verirler. Ayrıca devlet sana herkolaylığıda sağlar aslında ama hangi ülkedesin bilemiyoruz ki!!!
Sosyala gidip durumunu anlatsan onlar sana kursda, işte, kira yardımıda vss... herşey sağlarlar.

Back