• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Hata en başından yapılmış..
Ne güzel boşanmssn kurtulmuşsn o insandan neden geri döndün ki ?
keşke yapmasaydn öyle bir hata ama olan olmuş yaşanan yaşanmış
Böyle bir insanla aynı çatı altında asla kalınmaz
Yavruna yazık nasılda etkileniyordur ..
Şimdi aklı ermiyor ama ilerisi için cok kötü bir zemin hazırlıyor
Tr de snaa yardm edecek oranın kurallarına göre yol gosterecek hiç mi kimsen yok ?
türkiyeye neden dönmek istemiyorsn peki ? böyle bir adamı cekmektense
Madem orda kalman bayagı zor türkiye daha mantıklı gibi geldi.
Al cocugunuda hiç durma gel türkiyeye bence.. orda bir ton bunlarla ugraşmaktansa
ailenede herşeyi anlat herşeyi ama eminim anlıcaklardır seni.
Anlamiyorlar..
Ben siddet gordugumde bile bosanmama karsi ciktilar..
Tr de huzurum olmayacak cunki hergun carsiya ciksan bir tanidik bir kucumseyen goz..
Tahammul edemiyorum burda kalirsam en azindan kafam rahat olacak..
Ailem anlamiyor beni..
Ne getirse ye getirmezsse sus otur bisey soyleme ne derse desin diyorlar..
Iki aydir eve bir elektrikli suprge aldiramadim.
Parasina kiyipta almiyor neymis gerek yokmus..
Normal el supurgesiyle supuruyom aileme anlattigimda almiyorsa onla supur bisey deme diyor..
Ya bu adam fakir degilki niye beni imkan varken darlim icinde rezil sefil gibi yasatsin ki??
Markete gideriz bir tl lik cikolata alirim onu biraktirir.
Ne bir kirus harclik verir ne de bir gram saygi s3vgi..
Ailem hala sus ne derse he de diyor..
Benim akil sagligim bozuldu..
Dun yavrumla yatiyordu odaya giridm oglum bagiriryor cik disari git diye..
Babasi doldururyor oyuncak alip gozunu boyuyor oda haliyle benden soguyor..
Bunlara tahammulum kalmadi..
Kizdiginda cocugim esek mal kopek diyor babasi azini acipta o senin annen deme demiyor..
Aksine senin annen degil o kopek hayvan ..
Daha neler demiyor..
Ama benim ailem bunlari anlamiyor anlamak istemiyor

Canım yaptıklarını kayıt alma şansında mi yok. Aç telefon kamerasını zaten evde her an hakaret vs altındasin belli ki illaki 3 5 birşey kayıt edecektir telefon.. kanıt olur ışte..
Denedim ama yapamiyorum surekli bakiyor..
Oyle birsey yaparsam telf alir elimden..

Orda kalmakta ısrar neden
Tr de 2 senen cok zormu gecti oyuzdenmi orda kimin kimsen tutunacak dalın yok işe girsen cocuga kim bakcak girmesen nasıl ayakta kalcan ailen niye dönme diyoki

Canım yaptıklarını kayıt alma şansında mi yok. Aç telefon kamerasını zaten evde her an hakaret vs altındasin belli ki illaki 3 5 birşey kayıt edecektir telefon.. kanıt olur ışte..
İnan aynı şey geçti aklımdan. Ses kaydetme özelliği falan vardır mutlaka. Çocuğa bi kere bile senin annen şöyle dese yeter çocuğu asla babaya vermezler. O da çocuğu alıcam diye havlayıp dursun pislik herif

Yeniden evlendinmiydi yoksa oyle beraber mi yasıyosunuz 2 sene onceki bosanma nasıl oldu yani o mu dedi cocuguda al tr ye git diye

Orda kalmakta ısrar neden
Tr de 2 senen cok zormu gecti oyuzdenmi orda kimin kimsen tutunacak dalın yok işe girsen cocuga kim bakcak girmesen nasıl ayakta kalcan ailen niye dönme diyoki
Ailemin rahati kacacak..
Cok zor gecti..
Tabi ailemden bir kurus harclik destek gormedim..
Annem ustume cok geldi..
Cok sey var..

Canım benim neyine sabredicen bu denyonun insan değil bu hayvan da diyemem hayvanlara hakaret olur orda kimsen yoksa niye orda kalacaksın ki turkiyeye dön ve evladını da o pislikten kurtar o kafayla o çocuğu nasıl yetiştirir düşünemiyorum ailen nasıl sabret diyo ya ne mantıkla anlamadım mmm

Kardeş okurken dikkat psikolojik etki yapar diye uyarı koysaydın git polise şikayet et dil kolay nette bile bulabilirsin al çocuk yardımını ver çocuğunu kreşe işe başla bu adam nasıl bir manyak

Anlamiyorlar..
Ben siddet gordugumde bile bosanmama karsi ciktilar..
Tr de huzurum olmayacak cunki hergun carsiya ciksan bir tanidik bir kucumseyen goz..
Tahammul edemiyorum burda kalirsam en azindan kafam rahat olacak..
Ailem anlamiyor beni..
Ne getirse ye getirmezsse sus otur bisey soyleme ne derse desin diyorlar..
Iki aydir eve bir elektrikli suprge aldiramadim.
Parasina kiyipta almiyor neymis gerek yokmus..
Normal el supurgesiyle supuruyom aileme anlattigimda almiyorsa onla supur bisey deme diyor..
Ya bu adam fakir degilki niye beni imkan varken darlim icinde rezil sefil gibi yasatsin ki??
Markete gideriz bir tl lik cikolata alirim onu biraktirir.
Ne bir kirus harclik verir ne de bir gram saygi s3vgi..
Ailem hala sus ne derse he de diyor..
Benim akil sagligim bozuldu..
Dun yavrumla yatiyordu odaya giridm oglum bagiriryor cik disari git diye..
Babasi doldururyor oyuncak alip gozunu boyuyor oda haliyle benden soguyor..
Bunlara tahammulum kalmadi..
Kizdiginda cocugim esek mal kopek diyor babasi azini acipta o senin annen deme demiyor..
Aksine senin annen degil o kopek hayvan ..
Daha neler demiyor..
Ama benim ailem bunlari anlamiyor anlamak istemiyor
hadi annen anlamıyor baban damı anlamıyor kardeşin demi anlamıyor kimsemi anlamıyor nasıl insanlar böyle bunlar
nasıl annelık nasıl babalıktir bu yahu yuh artk pes. !

Gitmek istiyorum zaten..
Bu adama tahammulum yok..
Zaten ayri yatiyoruz bir haftadir..
Bana deli ozurlu diyor..
Neler demiyorki..
Sanki iki sene benden intikam almak icin beklemis..
Etrafimda o kadar cok kadin var ki;esinden kopek muamelesi gorup hala sabreden isi olmayan ailesi sahip cikmayan..
Ne saniyo bunlar kendilerini ya Allah a havale et bu toprağın üstü varsa altıda varr

Canım benim neyine sabredicen bu denyonun insan değil bu hayvan da diyemem hayvanlara hakaret olur orda kimsen yoksa niye orda kalacaksın ki turkiyeye dön ve evladını da o pislikten kurtar o kafayla o çocuğu nasıl yetiştirir düşünemiyorum ailen nasıl sabret diyo ya ne mantıkla anlamadım mmm
Ramazana kadr sabredip ramszandn sonra burdaki is imkanlarina bakacam ..
Bulamazssam son care tr ye donecemm...
Yasadigim sehirden neferet ediyorum insanlarin bakis acisindan ..
Heeseyden ..
Burda olene kadr kalmak istiyorum...

Back