Boşanma Eşiğine Geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O nikahıda tazminat almak için yaptınız gibi geliyor banaBakın benim bi komşumuz kızı da nişanlıydı,nikah yaptı erkenden işyerinden tazminatını aldı,normalde düğünü temmuzda idi düğüne 1 hafta kala düğün iptal oldu dicem bu.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hani şu ekşi sözlükte nafaka vermek istemiyoruz diye olay yokken olay çıkaran kadın düşmanları var ya, tam onların bahsettiği kötü kadın tipisiniz konu sahibi

Boşan gitsin ya ne nafakası? Zaten alamazsınızda bir yaşam, çocuk yok. Valla hiç düşünmeden boşanırım zira devam etsenizde merak etmeyin eşiniz ve ailesi size ileride kan kustururdu aileler maalesef çok önemli evlilikte çünkü erkekler ana kuzusu. Değiştirirdim numaramı ne ailesi arayabilirdi beni ne eş olacak kişi avukatıma devrederdim her şeyi kafaya takmaya bile değmez.

Nafaka iste, verirlerse al da sonra evlenemedim, “vah vah çok yalnızım” deme. Çünkü bu konuda iyi gıybet döner, sana yaklaşmak isteyen erkekler bu yönünü öğrenmiş olur.

Fakir fukaraya dağıtacağın paraların reklamını sosyal medyada yaparsan o ayrı mesele…

Nafaka yi cebime atmicam yanlış anlaşılmasın dagiticam sırf ona huzur vermemek için
Tabii tabii kesin öyledir, zerre inanmıyorum bu dediğinize. Yok o alınmadı, yok bohça yok taki diye para peşine düşen, sırf tazminat almak için nikah kıyıp işyerini dolandıran biri nafakayı dağıtacakmış. Bu yaptıklarınız, nitelikli bir suç var hukuk dilinde, resmen o. Bana göreyse son derece bayağı bir davranış. Ban yememek nasıl kelime seçeceğimi şaşırdım. Umarım eşiniz sizden kolayca boşanıp kurtulur ve sizden tazminat alır. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmanızı canı gönülden diliyorum.

Umarım kocası bu duruma uyanır, ne pişkin, paragöz insanlar var yaaa

Nafaka yi cebime atmicam yanlış anlaşılmasın dagiticam sırf ona huzur vermemek için
Nafaka, tazminat hiçbişey alamazsınız. Bunları kendinizde hak görüyorsanız onun da sizden tazminat isteme hakkı var. İnsanlara huzur vermemek diyorsunuz ya önce kendi huzurunuzu sağlayın sonra başkaları ile uğraşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…