Boşanma Eşiğine Geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak hangi konularda anlaşamadınız ?
Taze nikah kıyılmış, böyle sonlar beni üzüyor. Maddi kaygılar herkeste elbet olur ama çok zorlaştırmamak gerek.

Siz fiilen evli de sayılmıyorsunuz bildiğim kadarıyla henüz aynı evi paylaşmadığınız için. Yani aile birliği kurulmamış oluyor. Bu durumda hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım evliliğin iptali davası açabiliyorsunuz. Bir araştırın derim. Nafaka olayına gelince; şaka heralde?

az kocanın suyuna git mal mülk yalan. ömürlük birbirinizle yaşayacaksınız

Bu adamla olmayacağı başından belliydi. Ailesine kendinizi sevdirmek için her saygısızlıklarına sustunuz. Anakuzusu erkek ve uzantılarıyla evlenince uğraşırım sandınız ama ı ıh.
Hep derim; "alkolik düzelir, kumarbaz düzelir hatta aldatan adam bile bir süre sonra durulur ama anakuzusu asla düzelmez" diye.
2 ayda aynı evin içine girmediğiniz adamdan nafaka alamazsınız, tazminat alamazsınız. Anlaşmalı da boşanamazsınız çünkü 1 sene dolmamış. Adam bu taleplerinizi kullanıp, dava açıp manevi tazminat kazanabilir ama. Ava giderken avlanmayın.
Kendi eşyalarınızı alın, nikah iptali talep edin ve kendi yolunuzu çizin derim.

Ne koparirsam kar diyorsun. Bu nasil bir acizlik ya bu nasil bir ac gozluluk. Neyin kafasini yasiyorsun. Insallah oglan seni bosar aman agzimin tadi bozulmasin deyipte dugun yapmaz sana Insallah. Yoksa vay garibin haline sen cok yolarsin onu daha.

Ne saçma bir düşünce. Birine zarar verip o parayla hayır dağıtmak
Peki adam da evlilik müessesi kurulmadı,davet ettim aynı eve bile girmedi diyebilir. bu durumda nafaka falan bağlanmaz.
ama bu olayı duyan bilen herkes sizin ne kadar paragöz olduğunuzu konuşur gerçekten kendinizi bu duruma düşürmek mi istiyorsunuz.
En güzeli evliliğin iptalini siz isteyin niye bekliyorsunuz boşanma davası açmasını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…