Boşanma Eşiğine Geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu kadar olaydan sonra sağlıklı bir evlilik olur mu ?
Beyefendi pismanmis duyduğuma göre dilekçe hazırlamış bana tam adres ver falan yaptı teyze anne kızkardeşi telefonda bana satasti dayı yenge enişte baristirmaya çalıştı sizce mahkeme hangi tarafı haklı görür.

Allah tüm sevdiklerimizi başta da evlatlarımızı böyle onursuzluk, gurursuzluklardan ve kötü niyetli sömürücülerden korusun. Başka diyecek söz bulamadım.
Bu söz bana mı size de anlatayım isterseniz nafaka talebimi dilekçe ile tehdit edildim ve sinirlendim akşam iyi olan adam gündüz delirdi

Bu söz bana mı size de anlatayım isterseniz nafaka talebimi dilekçe ile tehdit edildim ve sinirlendim akşam iyi olan adam gündüz delirdi
Bu kadar para odaklı olmayın. Sinirlenince aklınıza gelen ilk şey de para olmasın. Yoksa hayatınız ellerinizden kayıp gider. Cebinizdekini harcayamayacak hale gelirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…