- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Hı hiBir sonraki planınız başka bir keriz bulup düğün gecesi altınları alıp kaçmak mı hanfendi?
Başkaları ara yapmaya çalışıyorGörüşüyor veya mesajlaşıyor musunuz şu an ?
Mahkeme masraflarıni davalı yani bana olacak şekilde dilekçe yazmış buna sinirlendimKızlar gerçekten mağdur erkekler de çok nafaka bölümünü aşamıyorum inşallah o sizden nafaka talep eder! Şimdi erkekler de talep edebiliyor sonuçta :))
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu kadar olaydan sonra sağlıklı bir evlilik olur mu ?Başkaları ara yapmaya çalışıyor
Beyefendi pismanmis duyduğuma göre dilekçe hazırlamış bana tam adres ver falan yaptı teyze anne kızkardeşi telefonda bana satasti dayı yenge enişte baristirmaya çalıştı sizce mahkeme hangi tarafı haklı görür.Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu kadar olaydan sonra sağlıklı bir evlilik olur mu ?
Bu söz bana mı size de anlatayım isterseniz nafaka talebimi dilekçe ile tehdit edildim ve sinirlendim akşam iyi olan adam gündüz delirdiAllah tüm sevdiklerimizi başta da evlatlarımızı böyle onursuzluk, gurursuzluklardan ve kötü niyetli sömürücülerden korusun. Başka diyecek söz bulamadım.
Bu kadar para odaklı olmayın. Sinirlenince aklınıza gelen ilk şey de para olmasın. Yoksa hayatınız ellerinizden kayıp gider. Cebinizdekini harcayamayacak hale gelirsiniz.Bu söz bana mı size de anlatayım isterseniz nafaka talebimi dilekçe ile tehdit edildim ve sinirlendim akşam iyi olan adam gündüz delirdi
Aç boşanalım deseydin. Ama ilk aklına para gelmiş. Adam boşanmak istemekle haklı zaten.Mahkemeyi karşı taraf istedi daha acmadi