- 31 Temmuz 2011
- 2.955
- 8.987
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
zibilyon tane konu açmışsın onu almadılar, bunu vermediler diye, inşallah karşı taraf sana dava açar dolandırıcılıktan.. senin gibi erkekleri damızlık inek gören tiplere ayar oluyorum. adam da az akıl sana nikah kıymazdı..İyi günler 2 ay önce resmi nikah ile evlendim.İs mahkemesiyle uğraşmayın haklarımı 2 3 sene alamam diye bu konuda eşimde destek oldu.Nikah erken olsun dedi.Ve evlendik. Düğünümüz haziranda olacaktı.Dugun masrafları konusunda kayınvalide ve babam anlaşamadı.Erkek tarafıyla sorun yaşadık.Kimin zaman anlaştık.Esimle babam yüzünden kavga ettik.Ve artık bitti deyip ertesi gün bana boşanma dilekçesi hazırladığını gosterdi.Simdi şunu merka ediyorum e devlette adıma açılan dava yok ve babam erkek tarafına düşünün kararınızı verin ve kızımda kararını versin benim bu işe gönlüm yok dedi.2 gündür konuşmuyoruz.Erkek tarafı ne aradı ne dava açtı.Simdi sormak istediğim şu ben bu kişiden çekişmeli olarak boşanmak istiyorum eğer bosanirsak ve yoksulluk nafakası almak istiyorum.Nasil bir yol önerirsiniz?
Az önce kv aradı.Mehir bahane ben biliyorum bunlar imam nikahı olsun beraber düğüne kadar beraber yaşayın diyor.
Aynen. 15 senenin ardından boşandım. Çocuğumuz yoktu. Nafaka, tazminat talep etmedim. Ne gerek var?Ben kaç senelik evliliğimi bitirdim tek kuruş nafaka talep etmedim.
Ne takılarını, ne evin eşyalarını, bir çöp bile istemedim.
Biraz onurlu dursanız daha iyi olmaz mı?
Evliliğiniz başlamamış bile. Yazdıklarınızı da çok anlamadım kim kime ne yapmış biraz karışık yazılmış.
Ama kimse sizinle nikah yaptı diye hayat boyu bunun için para ödemek zorunda değil.
Bunu talep etmeniz de çok küçük düşürücü.
Hangi vicdanla nafaka alacaksınız?İyi günler 2 ay önce resmi nikah ile evlendim.İs mahkemesiyle uğraşmayın haklarımı 2 3 sene alamam diye bu konuda eşimde destek oldu.Nikah erken olsun dedi.Ve evlendik. Düğünümüz haziranda olacaktı.Dugun masrafları konusunda kayınvalide ve babam anlaşamadı.Erkek tarafıyla sorun yaşadık.Kimin zaman anlaştık.Esimle babam yüzünden kavga ettik.Ve artık bitti deyip ertesi gün bana boşanma dilekçesi hazırladığını gosterdi.Simdi şunu merka ediyorum e devlette adıma açılan dava yok ve babam erkek tarafına düşünün kararınızı verin ve kızımda kararını versin benim bu işe gönlüm yok dedi.2 gündür konuşmuyoruz.Erkek tarafı ne aradı ne dava açtı.Simdi sormak istediğim şu ben bu kişiden çekişmeli olarak boşanmak istiyorum eğer bosanirsak ve yoksulluk nafakası almak istiyorum.Nasil bir yol önerirsiniz?
Az önce kv aradı.Mehir bahane ben biliyorum bunlar imam nikahı olsun beraber düğüne kadar beraber yaşayın diyor.
Sizin boşanma nedeniniz neydi …Aynen. 15 senenin ardından boşandım. Çocuğumuz yoktu. Nafaka, tazminat talep etmedim. Ne gerek var?
İhtiyacı olanlar tabii ki alsın ama bazıları da işi intikama döküyor.
Ben o zamanlar kayınpederim vefat ettiği için psikolojisi bozuldu sanıyordum. Meğer İsviçreli bir kadınla ilişkisi varmış. Boşandıktan 3 ay sonra onla evlendi.Sizin boşanma nedeniniz neydi …
Çok garipler yaBen o zamanlar kayınpederim vefat ettiği için psikolojisi bozuldu sanıyordum. Meğer İsviçreli bir kadınla ilişkisi varmış. Boşandıktan 3 ay sonra onla evlendi.
Evet bende buna inanıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yerÇok garipler ya
O da kendi karmasını oluşturmuş
Sen nasılsın peki
Siz gerçekten nafaka için mi evlendiniz?Neyi hakettinizde nafaka talep edeceksiniz. Ne biçim bi insanlarsınız. Mahkeme açıyorsanız masrafları göze alın. Bir de mehir çok gelmiş falan. Neler istediniz adamdan. Sizden en kısa sürede kurtulmalı eşiniz.İyi günler 2 ay önce resmi nikah ile evlendim.İs mahkemesiyle uğraşmayın haklarımı 2 3 sene alamam diye bu konuda eşimde destek oldu.Nikah erken olsun dedi.Ve evlendik. Düğünümüz haziranda olacaktı.Dugun masrafları konusunda kayınvalide ve babam anlaşamadı.Erkek tarafıyla sorun yaşadık.Kimin zaman anlaştık.Esimle babam yüzünden kavga ettik.Ve artık bitti deyip ertesi gün bana boşanma dilekçesi hazırladığını gosterdi.Simdi şunu merka ediyorum e devlette adıma açılan dava yok ve babam erkek tarafına düşünün kararınızı verin ve kızımda kararını versin benim bu işe gönlüm yok dedi.2 gündür konuşmuyoruz.Erkek tarafı ne aradı ne dava açtı.Simdi sormak istediğim şu ben bu kişiden çekişmeli olarak boşanmak istiyorum eğer bosanirsak ve yoksulluk nafakası almak istiyorum.Nasil bir yol önerirsiniz?
Öncelikle yanlış tanıttım kendimi tabiki de nafaka dinimizde haram ve ben onun parasına muhtaç değilim boşanma davası açarsa masrafları ben oducem ayrı evde yaşıyoruz diye dava açacak düğün tarihini uzattı ev tutmadı mehir çok geldiği için dava açılır mı? Ve davayı açmadı özür dileme çabasında aileleri
Bir anlık sinirleAynı evin içinde bile durmadığınız birinden gerçekten nafaka mı talep ediyorsunuz?
Mahkemeyi karşı taraf istedi daha acmadiSiz gerçekten nafaka için mi evlendiniz?Neyi hakettinizde nafaka talep edeceksiniz. Ne biçim bi insanlarsınız. Mahkeme açıyorsanız masrafları göze alın. Bir de mehir çok gelmiş falan. Neler istediniz adamdan. Sizden en kısa sürede kurtulmalı eşiniz.
Görüşüyor veya mesajlaşıyor musunuz şu an ?Mahkemeyi karşı taraf istedi daha acmadi
Dilekçeyi okursanız hak verirsiniz bir anlık sinirle nafaka aklımdan gectiaynı eve bile girmediğiniz hatta evlenirken size destek olsun diye nikahı erkene çeken birinden nafaka mı isteyeceksiniz gerçekten?