Boşanma Eşiğine Geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer hem sen, hem nişanlın çalışıyorsa neden ailelerinizi bu kadar yüz göz ediyorsunuz maddi konularda? En kötü kredi çekersiniz, karı koca evlenirsiniz, huzurunuzu korurdunuz. Ondan sonra böyle aileler birbirine giriyor, aileler sizin gibi evliliklerde maddi destekte bulunduğu için söz sahibi oluyor. Düğün masraflarını konuşması gereken iki kişi var sen ve nişanlın aileler değil.

Nafaka da verilmez bu durumda.

Kâğıt uzerinde yapilan bir evlilik bir imza.. ayni evde henuz bir yasanmislik yok..herhangi bir iyi gun kotu gun paylaşımı yok ve siz nafaka pesindesiniz? Gercekten bunu dusunecek kadar gururunuzu hice nasil sayiyorsunuz yada nasıl bir vicdana sahipsiniz cok sasirdim dogrusuvalla esinizin yerinde olsam benle para icin evleniyo diye karsi dava acar sizden tazminat talep etmesini isterdim. Sizin dediginiz talebiniz düpedüz para arayisi baska bisey degil

Evliliği oyuncak etmişsiniz, sessiz sedasız boşanın işte...

Adam nikahlanarak buyuk hata yapmiş ama erken farketmiş, kurtulur umarim. Evlilik hayati bile yaşamadiginiz insandan ne yoksullugu parasi istiyorsunuz anlamadim ki umarim para mara bağlanmaz haksizlik bu.

İşyerinden kıdem tazminatı alabilmek için formalite nikahı yapmanın da yaptırımı mevcut diye hatırlıyorum.

Adam davada: "benimle tazminatını almak için evlenmiş, şimdi de gerçekleşmeyen evliliğimizi sonlandırarak benden nafaka ve tazminat almaya çalışıyor vb" dediğinde çıkacak kararı haberlerde izler ve okuruz.

Bilgim yoktu. Adam da bilmiyorsa umarim yonlendiren olur.

Bilgim yoktu. Adam da bilmiyorsa umarim yonlendiren olur.

Hakkı yenen kadınlar olduğu gibi , hakkı yenen erkekler de mevcut.

Erkekler de kendi aralarında konuşuyorlar. Adam bu durumu bir yerde anlatınca kadın - erkek uyaran olur herhalde. Avukat uyarır en kötü.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…