- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Nafaka yi cebime atmicam yanlış anlaşılmasın dagiticam sırf ona huzur vermemek içinEvlenip boşanmadan dolayı yıpranma oluyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nafaka yi cebime atmicam yanlış anlaşılmasın dagiticam sırf ona huzur vermemek içinEvlenip boşanmadan dolayı yıpranma oluyor galiba
Neden1 yıldan önce anlaşmalı boşanma yok zaten çekişmeli olarak açmanız gerekiyor davayı ama nafaka falan alamazsın talep de etmeyin rezil olduğunuzla kalırsınız.
Bilmiyorum derdim para değil adamı yıldırmakBu kadar kısa süren bir evliliğe nafaka bağlanıyor mu ya? Ne kadar ayıp
Dava açılmadı acsaydi isi yokuşa sürmek için yapacaktım bunu2 aylık nikahta nafaka talep ediyorsunuz, sonra erkekler evlenmek istemiyor böhüü diye zırlıyorsunuz, bu yaptığınız erkeğe şiddet, umarım nafaka alamazsınız
Bilmiyorum derdim para değil adamı yıldırmak
Neden sizinle evlenmek suç mu ?Dava açılmadı acsaydi isi yokuşa sürmek için yapacaktım bunu
Siz fiilen evli de sayılmıyorsunuz bildiğim kadarıyla henüz aynı evi paylaşmadığınız için. Yani aile birliği kurulmamış oluyor. Bu durumda hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama sanırım evliliğin iptali davası açabiliyorsunuz. Bir araştırın derim. Nafaka olayına gelince; şaka heralde?İyi günler 2 ay önce resmi nikah ile evlendim.İs mahkemesiyle uğraşmayın haklarımı 2 3 sene alamam diye bu konuda eşimde destek oldu.Nikah erken olsun dedi.Ve evlendik. Düğünümüz haziranda olacaktı.Dugun masrafları konusunda kayınvalide ve babam anlaşamadı.Erkek tarafıyla sorun yaşadık.Kimin zaman anlaştık.Esimle babam yüzünden kavga ettik.Ve artık bitti deyip ertesi gün bana boşanma dilekçesi hazırladığını gosterdi.Simdi şunu merka ediyorum e devlette adıma açılan dava yok ve babam erkek tarafına düşünün kararınızı verin ve kızımda kararını versin benim bu işe gönlüm yok dedi.2 gündür konuşmuyoruz.Erkek tarafı ne aradı ne dava açtı.Simdi sormak istediğim şu ben bu kişiden çekişmeli olarak boşanmak istiyorum eğer bosanirsak ve yoksulluk nafakası almak istiyorum.Nasil bir yol önerirsiniz?
Az önce kv aradı.Mehir bahane ben biliyorum bunlar imam nikahı olsun beraber düğüne kadar beraber yaşayın diyor.
Kanun o şekilde çünkü. Ayrıca burada çocuğu olduğu halde 700-800 TL nafaka alan kaç kişi yazdı başka konulara. Daha aynı eve bile girmediğiniz, ortak çocuğunuz olmayan bir adamdan gerçekten nafaka alabileceğinize inanıyor musunuz?
Nafaka yi cebime atmicam yanlış anlaşılmasın dagiticam sırf ona huzur vermemek için
Yeni nesil Robin Hood musunuz ?
Yılmış olabilir belki de…Bilmiyorum derdim para değil adamı yıldırmak