- Konu Sahibi elifnurbeyza
Evlenip boşanmadan dolayı yıpranma oluyor galiba
Masraf anlasmazligi yipranma payi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlenip boşanmadan dolayı yıpranma oluyor galiba
Başka mantıklı bir açıklama gelmedi aklıma kağıt masrafı, yol parası, fotoğraf vb giderler talep edilebilir mi acabaMasraf anlasmazligi yipranma payi
Eğer hem sen, hem nişanlın çalışıyorsa neden ailelerinizi bu kadar yüz göz ediyorsunuz maddi konularda? En kötü kredi çekersiniz, karı koca evlenirsiniz, huzurunuzu korurdunuz. Ondan sonra böyle aileler birbirine giriyor, aileler sizin gibi evliliklerde maddi destekte bulunduğu için söz sahibi oluyor. Düğün masraflarını konuşması gereken iki kişi var sen ve nişanlın aileler değil.İyi günler 2 ay önce resmi nikah ile evlendim.İs mahkemesiyle uğraşmayın haklarımı 2 3 sene alamam diye bu konuda eşimde destek oldu.Nikah erken olsun dedi.Ve evlendik. Düğünümüz haziranda olacaktı.Dugun masrafları konusunda kayınvalide ve babam anlaşamadı.Erkek tarafıyla sorun yaşadık.Kimin zaman anlaştık.Esimle babam yüzünden kavga ettik.Ve artık bitti deyip ertesi gün bana boşanma dilekçesi hazırladığını gosterdi.Simdi şunu merka ediyorum e devlette adıma açılan dava yok ve babam erkek tarafına düşünün kararınızı verin ve kızımda kararını versin benim bu işe gönlüm yok dedi.2 gündür konuşmuyoruz.Erkek tarafı ne aradı ne dava açtı.Simdi sormak istediğim şu ben bu kişiden çekişmeli olarak boşanmak istiyorum eğer bosanirsak ve yoksulluk nafakası almak istiyorum.Nasil bir yol önerirsiniz?
Nasıl bir yıpranma oluyor acep?Evlenip boşanmadan dolayı yıpranma oluyor galiba
E imza attı yoruldu simdi dava dilekcesi yazcak felan yorulur yıpranır yazik aaaa sizde hic anlamiyorsunuzNasıl bir yıpranma oluyor acep?
Evliliği oyuncak etmişsiniz, sessiz sedasız boşanın işte...İyi günler 2 ay önce resmi nikah ile evlendim.İs mahkemesiyle uğraşmayın haklarımı 2 3 sene alamam diye bu konuda eşimde destek oldu.Nikah erken olsun dedi.Ve evlendik. Düğünümüz haziranda olacaktı.Dugun masrafları konusunda kayınvalide ve babam anlaşamadı.Erkek tarafıyla sorun yaşadık.Kimin zaman anlaştık.Esimle babam yüzünden kavga ettik.Ve artık bitti deyip ertesi gün bana boşanma dilekçesi hazırladığını gosterdi.Simdi şunu merka ediyorum e devlette adıma açılan dava yok ve babam erkek tarafına düşünün kararınızı verin ve kızımda kararını versin benim bu işe gönlüm yok dedi.2 gündür konuşmuyoruz.Erkek tarafı ne aradı ne dava açtı.Simdi sormak istediğim şu ben bu kişiden çekişmeli olarak boşanmak istiyorum eğer bosanirsak ve yoksulluk nafakası almak istiyorum.Nasil bir yol önerirsiniz?
Adam nikahlanarak buyuk hata yapmiş ama erken farketmiş, kurtulur umarim. Evlilik hayati bile yaşamadiginiz insandan ne yoksullugu parasi istiyorsunuz anlamadim ki umarim para mara bağlanmaz haksizlik bu.
İşyerinden kıdem tazminatı alabilmek için formalite nikahı yapmanın da yaptırımı mevcut diye hatırlıyorum.
Adam davada: "benimle tazminatını almak için evlenmiş, şimdi de gerçekleşmeyen evliliğimizi sonlandırarak benden nafaka ve tazminat almaya çalışıyor vb" dediğinde çıkacak kararı haberlerde izler ve okuruz.
Bilgim yoktu. Adam da bilmiyorsa umarim yonlendiren olur.
SinirlendimAynı evin içinde bile durmadığınız birinden gerçekten nafaka mı talep ediyorsunuz?