BOŞANMA DAVASI

Ev kiraları da o civardaydı :)

Umarım çocuk yoktur. Tazminat hakkında bilgim yok, şiddet falan var mıydı? Varsa darp raporu da alabilirsiniz. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum, tez zamanda kurtulmanızı dilerim

Ben kimseyi eziklemiyorum nerden çıkıyor bunlar? Konuşuyoruz sadece

Ben kimseyi eziklemiyorum nerden çıkıyor bunlar? Konuşuyoruz sadece

Kimse tatlı yuvasını bozmaz kimse hayallerle kurduğu evliliğini boşanma ile sonuçlandırmak istemez.

Kocanız eminim hatalıdır ama bunlar gerçekler.

2 tane çocuğu olan üye var bu sitede 9 k nafaka alıyor onu da adam azaltma davası açmış 300 er 300 er vermek için.

Size en fazla verilirse verilirse 1000 tl anca verilir o da verilirse.

Çocuğunuz olmadan bittiği için kendinizi şanslı hissedin ve kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bir an önce başlayın.

Alcam tabi bebeğim diyorum ya anlatsam donuna kadar al dersiniz
Alcam demeyle olmuyor ama biz desek de olmuyor. O donuna kadar alma lafı dizi, filmlere ait.
Hayal dünyasında çıkıp bir karar verin. Siz şimdi şu kadar nafaka alır geçinirim falan diye hayal kurup bir yola çıkacaksanız, yolda kalma ihtimaliniz yüksek.

O nafakayı da davalarla ,icralarla alabiliyordu ben de onu örnek verdim ama konu sahibi çok emin... Kendisi hakim olsa anca bu kadar kesin konuşurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…