BOŞANMA DAVASI

Bel bağlamak değil hakkın rahmetine kavuşsa nafaka kesiliyor zaten nafaka o kadar garanti bir şey değil her şeyden önce başkasıyla evlensem aynı evde yaşasam kesilen bir şey

Nafaka sadece çocuk için olan bir şey değil ki ağır kusurlu olup erkeğe nafaka ödeyen kadınlar var
Ben de sana diyorum ki aldatılmış ,dövülmüş ,sövülmüs ,tehdit edilmiş çocuklu kadınlar bile öyle hayal ettiğiniz gibi nafakalar almıyor bu ülkede. Siz bu kadar inanıyorsanız avukatinizla halledin.

Bel bağlamak değil hakkın rahmetine kavuşsa nafaka kesiliyor zaten nafaka o kadar garanti bir şey değil her şeyden önce başkasıyla evlensem aynı evde yaşasam kesilen bir şey

İşte onun dışında bir de karşı tarafın yaşam şartları göz önünde bulunduruluyor ya. Kalkıp da 56 bin maaş alan adama hakim “30 bin vereceksin, 28 bin bin vereceksin” demez. Asgari ücret bile alamazsınız bana göre. Yoksulluk nafakası 6 yıl önce 300 liraydı. Öyle söyleyeyim. Bir de 1 yıllık evlilik için ömür boyu adamı zora sokacak nafakayı zaten vermez hakim.

Evet inanıyorum. Aslında nafaka bağlanıyor ama icra yoluyla almaları gerekiyor olabilir ya da haklarını bilmiyor olabilirler

Takılan altınlar için zaten daha fazlasını verecekti yıllar sürecekti ama, anlaşarak 100 bin de karar kılmışlar.

Nafaka çocuksuz kadına hele de 1-2 yılsa bağlanamaz.

Çünkü bunu ticarete çevirmesinler diye.

Ömür boyu hayatıma başkasını almayacağımı nerden çıkarıyor hakim

Erkeklerde zaten saf hemen nikah kıyıyorlar

Evet inanıyorum. Aslında nafaka bağlanıyor ama icra yoluyla almaları gerekiyor olabilir ya da haklarını bilmiyor olabilirler
Evet avukatları da bilmiyor hatta o yüzden çocuklar için bile komik rakamlarda nafaka alıyorlar.
Sizin gibi bir üye daha vardı şu kadar tazminat bu kadar nafaka alacağım diyordu. Buradakiler alamazsın deyince de bilmemekle suçladı ama sonra gördü gerçekler ne. Siz de yaşayacaksınız mecbur.

Erkekler çocuk mu kandırılıyorlar mı

Ömür boyu hayatıma başkasını almayacağımı nerden çıkarıyor hakim

Eşinizin elinin de boş olduğunu düşünüyorum yorumlarınızdan anladığım kadarıyla

Hakaret, iftira için tazminat alırsınız onu da hakim isterse.

sizin düşündüğünüz gibi olsa ne güzel memleket, herkes evlenir 1 sene sonra boşanır ömür boyu emekli gibiymişçesine maaş alır.
Sizce mümkün mi böyle bir şey?

56 bin maaş çok mu ki, size öyle hayata adapte(!) olacağınız maaş bağlanabilsin?

Hmm bilmiyordum. Konu sahibi 30k alcağını düşünüyormuş.

İncel diyarı Ekşici erkeklerin ağzına laf veriyor böyleleri.

1 yılda çocuk yok ne nafakası hayal dünyası bunlar hep.

Tazminat alır desek zaten takı da takmamış düğünsüz gitmiş.

Neyse bakalım yaşayarak öğrensin böyle bi üye vardı aileme yük olmamak için kocamdan nafaka alıcam diyor herkesi ezikliyordu sonra gördü ebesinin çorabını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…