-
- Konu Sahibi babibesbaby
İyi de tazminat desen anlarım, nafaka niye ödesin ki? Onun 2,3k parasına mı muhtaçsın?Kendisi istememiş olabilir nafaka
Bel bağlamak değil hakkın rahmetine kavuşsa nafaka kesiliyor zaten nafaka o kadar garanti bir şey değil her şeyden önce başkasıyla evlensem aynı evde yaşasam kesilen bir şeyÖyle kolay değil ki nafaka almak.
Mesela siz avukat tuttunuz mu? Avukat sunduğunuz deliller için “evet, elimiz sağlam” dedi mi? Karşı tarafın elinde neler olabilir? 57 bin maaş alıp 2 çocuğuna 15 vermeyen insanlar var. Burada nafaka konusu çok açıldı bir derdim var’da. Çok bel bağlamayın derim nafakaya, hayatınızı idame ettirecek miktarlar verilmez
Ben de sana diyorum ki aldatılmış ,dövülmüş ,sövülmüs ,tehdit edilmiş çocuklu kadınlar bile öyle hayal ettiğiniz gibi nafakalar almıyor bu ülkede. Siz bu kadar inanıyorsanız avukatinizla halledin.Nafaka sadece çocuk için olan bir şey değil ki ağır kusurlu olup erkeğe nafaka ödeyen kadınlar var
Muhtaçlıkla alakalı değil ki bu hayata adapte olamayan kadınlar var evlilik içerisinde yaşadığı duygusal psikolojik şiddet sonucunda ve bu ciddi bi tahribatİyi de tazminat desen anlarım, nafaka niye ödesin ki? Onun 2,3k parasına mı muhtaçsın?
Büyük intimalle konu sahibi 20-30bin öder sanıyor.İyi de tazminat desen anlarım, nafaka niye ödesin ki? Onun 2,3k parasına mı muhtaçsın?
Bel bağlamak değil hakkın rahmetine kavuşsa nafaka kesiliyor zaten nafaka o kadar garanti bir şey değil her şeyden önce başkasıyla evlensem aynı evde yaşasam kesilen bir şey
2,3k ile hiçbir şeye adapte olamazsın. İyi bir tazminat almayı dene.Muhtaçlıkla alakalı değil ki bu hayata adapte olamayan kadınlar var evlilik içerisinde yaşadığı duygusal psikolojik şiddet sonucunda ve bu ciddi bi tahribat
Evet inanıyorum. Aslında nafaka bağlanıyor ama icra yoluyla almaları gerekiyor olabilir ya da haklarını bilmiyor olabilirlerBen de sana diyorum ki aldatılmış ,dövülmüş ,sövülmüs ,tehdit edilmiş çocuklu kadınlar bile öyle hayal ettiğiniz gibi nafakalar almıyor bu ülkede. Siz bu kadar inanıyorsanız avukatinizla halledin.
Yok artıkBüyük intimalle konu sahibi 20-30bin öder sanıyor.
Geçen yıl arkadaş boşandı. Erkek iş arkadaşı. Karısının sorunlu olduğunu söylüyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. 100k tazminat ödemişti ama nafaka bağlanmadı. Neye dayanarak 100k ödedi bilmıyorum.
İşte onun dışında bir de karşı tarafın yaşam şartları göz önünde bulunduruluyor ya. Kalkıp da 56 bin maaş alan adama hakim “30 bin vereceksin, 28 bin bin vereceksin” demez. Asgari ücret bile alamazsınız bana göre. Yoksulluk nafakası 6 yıl önce 300 liraydı. Öyle söyleyeyim. Bir de 1 yıllık evlilik için ömür boyu adamı zora sokacak nafakayı zaten vermez hakim.
Ömür boyu hayatıma başkasını almayacağımı nerden çıkarıyor hakimİşte onun dışında bir de karşı tarafın yaşam şartları göz önünde bulunduruluyor ya. Kalkıp da 56 bin maaş alan adama hakim “30 bin vereceksin, 28 bin bin vereceksin” demez. Asgari ücret bile alamazsınız bana göre. Yoksulluk nafakası 6 yıl önce 300 liraydı. Öyle söyleyeyim. Bir de 1 yıllık evlilik için ömür boyu adamı zora sokacak nafakayı zaten vermez hakim.
Erkeklerde zaten saf hemen nikah kıyıyorlarTakılan altınlar için zaten daha fazlasını verecekti yıllar sürecekti ama, anlaşarak 100 bin de karar kılmışlar.
Nafaka çocuksuz kadına hele de 1-2 yılsa bağlanamaz.
Çünkü bunu ticarete çevirmesinler diye.
Evet avukatları da bilmiyor hatta o yüzden çocuklar için bile komik rakamlarda nafaka alıyorlar.Evet inanıyorum. Aslında nafaka bağlanıyor ama icra yoluyla almaları gerekiyor olabilir ya da haklarını bilmiyor olabilirler
Erkekler çocuk mu kandırılıyorlar mıTakılan altınlar için zaten daha fazlasını verecekti yıllar sürecekti ama, anlaşarak 100 bin de karar kılmışlar.
Erkeklerde zaten saf hemen nikah kıyıyorlar
Öyle duruyor. Ne desek hayır öyle değil böyle diyor. Burada kaç konu okudum hatta geçen açılmıştı iki çocuğu olan kadına eski kocası nafakayı 600 e düşürmek için dava açmıştı. Dümdüz 600₺ !Yok artık
Hmm bilmiyordum. Konu sahibi 30k alcağını düşünüyormuş.Takılan altınlar için zaten daha fazlasını verecekti yıllar sürecekti ama, anlaşarak 100 bin de karar kılmışlar.
Ömür boyu hayatıma başkasını almayacağımı nerden çıkarıyor hakim
Bi anlatsam dersiniz ki donuna kadar al dersiniz2,3k ile hiçbir şeye adapte olamazsın. İyi bir tazminat almayı dene.
Hmm bilmiyordum. Konu sahibi 30k alcağını düşünüyormuş.