Boşanma aşamasındayım kafam karışık

Bir insan 7sinde neyse 70indede odur.Huylu huyundan vazgeçmez.

Adam kolye, küpe, bilezik, hatta bebeğin çeyrek altını bile çalıp götürmüş. Hırsızlık yapan eşinize nasıl güvendiniz? Siz çalışırken o evde keyif çatıyor çalışmıyormuş. Sorumluluk sahibi birisi değil. Aylarca ev tutup kirayı ödeyemeyip borç üstüne borç yapmış. Hani insan 1 kere şans verir dener tamam anlarım ama bu 1 değil, 2 değil, 3 değil. Size boşandıktan sonra yeniden evlenemezsin yoksa çocuğu senden alırım deme hakkı yok. Hiçbir halt yapamaz. Ona artık inanmayın barışmayın. Şuan iyi para kazanıyorum diyor çünkü sizi ikna etmek için yalan söylüyor yine. Tekrar onun yanına dönerseniz sonunuz belli. Yazık çocuk da hırpalanıyor. Çocuk babasının yanına gitmek istemiyor farkında mısınız? Nasıl çocuğum için babasız kalacak diye düşünüyorsunuz? Böyle bir babası yanında olmasa da olur. Hatta çok daha iyi olur. Aynı evde bir ömür yaşamaya devam etseniz o yavrunun psikolojisi mahvolur. "Oğlumu okuldan aldığım gün eşim aradı " yazmışsınız o halde çocuk okula başlamış sonunda çok şükür.

Cocuklar arada ziyan oldugunda cok uzuluyorum, hicbir cocuk ebeveynlerinin duygusal calkalanmalariyla bogusmayi haketmiyor.
Ben de çocuklara üzülüyorum. Her çocuk mutlu bir ailede sağlıklı şekilde büyümeyi hak ediyor. Umarım konu sahibi artık boşanır ve çocuğuyla güzel, mutlu,huzurlu bir hayat yaşar.

Gerçekten böyle kadınlara da tahammül edemiyorum. Daha ne olsun diye bekliyorsun?
Çocuğun eğitim alamıyor, kocan hırsız, mutlu değilsiniz, düzen yok, tembel kocan yuzunden milletle yüz göz oluyorsunuz...

Gerçekten tek boşanan siz değilsiniz ya? Yuvam olsun mantığındasınız anlıyorum ama o çocuğa yazık değil mi?

Sizin bu konularınız eski diye hatırlıyorum. Hadi sizde pek düşünce yok diyim kibarca, öocuğunuzadamı acımıyorsunuz. Sana 5 kuruşluk faydası yok, altınlarını çalan gün yüzü göstermeyen adam. Aileniz destekçinizse boşayın gitsin. Sakın çocuğum için geyiklerine girmeyin

İyi bir baba olsa çocuk zoraki gitmezdi zaten. Babam da babam diye evi inletirdi. Çocuğu bahane etmeyin o yüzden.

Adamın göbek adı yalan olmalıymış.

Eşiniz hem hırsız, hem üçkağıtçı hem de manipülatif. Küçücük öz çocuğunu bile soğutacak kadar bariz hem de.

Yok kardeşim düşme aynı hataya tekrar tekrar olmaz. Bak bu defa kurtulmussun. Ne evlenmesi ne çocuğu yalandan laflar. Evlensen umrunda olmaz çocukta olmaz oraları geç bir kere. Ailenin yanında dur kendin bir işe gir çalış paranı oğlunla çatır çatır harca. Bu ergende anasının yanında dursun bir ömür asalak gibi.

Çocuk yokken göstermiş yüzünü ayrilmamissiniz tabi cocukta kesin beklemediğiniz anda korunmadan olmustur burda ki üyelerin yüzde yüz sığındığı cümle zaten çocuk büyüdüğü zaman iyi yapmissin anne demez birak mutsuz bir evde sorumsuz bir baba ile büyüyeceğine mutlu anne ile büyüsün aileniz arkanizdaysa calisin bakin cocugunuza bu vasıfsız adami da bosayin eger davayi geri cekerseniz üç sene icerisinde ayni nedenden dava açamıyorsunuz bunu da bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…