Doğru diyonuz kendimiz kasiniyoruz o yüzden bunları yasiyoruzÖf sizlere kimse üzülemiyor artık. Kendiniz kaşınıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyonuz kendimiz kasiniyoruz o yüzden bunları yasiyoruzÖf sizlere kimse üzülemiyor artık. Kendiniz kaşınıyorsunuz
Bulucam bı yolunu
Neden istemiyorlar hiç düşündünüz mü?Ailem çocuğa bakar biliyorum sadece o adamdan istemiyorlar
Evet? Sizi döven istemeyen sevmeyen bir adamdan çocuk yapmak niye? Burdan ne bekliyorsunuz diye sorayım daha doğru olur. Büyücü değiliz, sizden nefret eden bir adamı size aşık edemeyiz. Başka konuda tavsiye de istemiyorsunuz, illa doğuracağım ben bakarım kocam da yanımda olsun bizi dövsün diyorsunuz. Cani değilim, çocuk aldırmam demişsiniz. Asıl canilik bu koşullarda bir çocuk doğurmaktır ama ne yazsak boş gibiDoğru diyonuz kendimiz kasiniyoruz o yüzden bunları yasiyoruz
Peki bu insan müsveddesine niye bizi istiyormusun diye sordunuz, şu kullandığı küfre rağmen. Bebeği istiyorsunuz da bebek sizi istiyor mu? Keşke ona da sorulabilseydi.Yada siz empati yapın bebeğin yerine böyle bir durumda böyle bir aileye doğmak ister miyim diye?Konuştuğu kızın onunde bana oc dedi gelmiyip ne yapicaktim
İstemezdim ama ben onun için herşeyi yapicam okulumu bitirip ise giricemPeki bu insan müsveddesine niye bizi istiyormusun diye sordunuz, şu kullandığı küfre rağmen. Bebeği istiyorsunuz da bebek sizi istiyor mu? Keşke ona da sorulabilir. Yada siz empati yapın bebeğin yerine böyle bir durumda böyle bir aileye doğmak ister miyim diye?
Ben dayak sevmiyorumİnşallah barışırsınız. Tam tencere kapaksınız çünkü. Adam hep sizinle olsun, beraber yaşlanın. Başka kadınlar dayak yesin istemem. Siz nasılsa seviyorsunuz dayağı, seven yesin.
Bakın o adam babasıİstemezdim ama ben onun için herşeyi yapicam okulumu bitirip ise giricem
Ya çok zor değil mi bu? Neden kendinize bebeğinize bu kötülüğü yapıyorsunuz?İstemezdim ama ben onun için herşeyi yapicam okulumu bitirip ise giricem
Sans görmüyorum o eve dönmekte istemiyorum sadece çocuğum için düşündümDoğmamıs bebek hayata şimdiden 3-0 geriden başlayacak. İnşallah kız olmaz da sizi örnek alarak büyümek zorunda kalmaz..
Normalde aldır derdim ama siz o eve dönebilirmek için şans görüyorsunuz bebeği. Yazık
Universite ogrencisi yerine troll olmayasiniz?Ben dayak sevmiyorum
Aldırmaya ne dersin? Dayak ,küfür yediğin, alenen seni istemeyen, aldatan, boşanma davası açtığın adamla ömürlük bağ niye? Kendinizi düşünmüyorsunuz çocuğu düşünün. İnşallah trollsündürSans görmüyorum o eve dönmekte istemiyorum sadece çocuğum için düşündüm
NeUniversite ogrencisi yerine troll olmayasiniz?
EvetYaşınız gerçek mi şimdi gördüm?