Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

Bulucam bı yolunu

Zor bulursun. Yurda mi vereceksin. Çalışınca kime vereceksin baksın diye, aldığın para bı bakıcı parasını karşılamayacak. Neyini bulacaksın. Evlat acısını bilmiyorum boş konusuyorum zannetme, az çok bu olayın sonu belli ona üzülüyorum.
Barış kul köle ol özür dile, sizi kabul etsin kocan, cocuk olana kadar da şiddet gör çocuk olunca da gör, sonrasında belki bı tık canıma tak eder akillanirsan bosanirsin. Ha o araya bı çocuk daha sokustur. Böyle devam.

Doğru diyonuz kendimiz kasiniyoruz o yüzden bunları yasiyoruz
Evet? Sizi döven istemeyen sevmeyen bir adamdan çocuk yapmak niye? Burdan ne bekliyorsunuz diye sorayım daha doğru olur. Büyücü değiliz, sizden nefret eden bir adamı size aşık edemeyiz. Başka konuda tavsiye de istemiyorsunuz, illa doğuracağım ben bakarım kocam da yanımda olsun bizi dövsün diyorsunuz. Cani değilim, çocuk aldırmam demişsiniz. Asıl canilik bu koşullarda bir çocuk doğurmaktır ama ne yazsak boş gibi

Konuştuğu kızın onunde bana oc dedi gelmiyip ne yapicaktim
Peki bu insan müsveddesine niye  bizi istiyormusun diye sordunuz, şu kullandığı küfre rağmen. Bebeği istiyorsunuz da bebek sizi istiyor mu? Keşke ona da sorulabilseydi.Yada siz empati yapın bebeğin yerine böyle bir durumda böyle bir aileye doğmak ister miyim diye?

Peki bu insan müsveddesine niye  bizi istiyormusun diye sordunuz, şu kullandığı küfre rağmen. Bebeği istiyorsunuz da bebek sizi istiyor mu? Keşke ona da sorulabilir. Yada siz empati yapın bebeğin yerine böyle bir durumda böyle bir aileye doğmak ister miyim diye?
İstemezdim ama ben onun için herşeyi yapicam okulumu bitirip ise giricem

Doğmamıs bebek hayata şimdiden 3-0 geriden başlayacak. İnşallah kız olmaz da sizi örnek alarak büyümek zorunda kalmaz..
Normalde aldır derdim ama siz o eve dönebilirmek için şans görüyorsunuz bebeği. Yazık
Sans görmüyorum o eve dönmekte istemiyorum sadece çocuğum için düşündüm

Sans görmüyorum o eve dönmekte istemiyorum sadece çocuğum için düşündüm
Aldırmaya ne dersin? Dayak ,küfür yediğin, alenen seni istemeyen, aldatan, boşanma davası açtığın adamla ömürlük bağ niye? Kendinizi düşünmüyorsunuz çocuğu düşünün. İnşallah trollsündür

20 yaşında kendine verebileceğin en büyük zararı ver aferin.
Gerçekten sevip değer verecek bir adamla mutlu bir evlilik içinde hevesle çocuk büyütmek varken, ömür boyu mutsuz olacaksın/
Çocukla da evlilik zaten devam etmez .
İleride bekar anne olarak ne düzgün bir evlilik yapabilceksin ne mutlu olacaksın.
Aferin bravo

büyük konusmayayım ama ben de bu kadar ters bir ilişkinin içinde nasıl sevişmeye mesai harcıyırsunuz anlamıyorum. dayak var, her türlü şiddet ve kücümseme var ama sevişiyorsunuz da.. ayy ne biliyim. ben olsam aldırırdım. o cocugun böyle bir babası olması ömür boyu ona ödeyeceğim haktır.

Ayrıca çocuk büyütmek ne demek haberin yok. Yaşın ufak sana bebek bakımı evcilik gibi geliyor.
İlk iki sene perişan uykusuz kalacaksın. Sonra kreş yaşına getirdikten sonra işler iyice zorlaşacak. Mutlu yuvada büyüyen arkadaşlarını görecek. Düzgün bir aile düzgün bir baba arayacak. Sonra maddi açıdan zorlanmalar başlayacak. Okul masrafı, yedirme giydirme masrafı. Kursa gitmek isteyecek kitap oyuncak isteyecek. Sen babasından gelecek 3 kuruş nafakayla yapamayacaksın. Arkadaşım geçen sene boşandı kocası ilkokula giden çocuk için 5 bin nafaka gönderiyor. O beş bin lira çocuğun hiç bir ihtiyacına yetmeyecek. Tekrar sevmek sevilmek isteyeceksin. Ama çocukla bunu başarman çok çok zor.
Yaşıtların düzgün evlilikler yapacak onlara imreneceksin.
Kendine seçtiğin yol bu.

Back
X