ÇalısicamBebeğe bakacak paran var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇalısicamBebeğe bakacak paran var mı
Ben korunuyordum bir gün ya bir gün ilaç atmadım ondada hamile kalmışımYaa off hanımefendi siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz yaa
Aldatan şiddet gördüğünüz adamla sevişip hamile kalmışsınız nasıl mideniz aldı onu da bilmiyorum
Hayatınızın içine etmişsiniz bir de bebeğin hayatının içine edin
Korunmak denen bir şey var ya
Ama durun eminim çok iyi korunuyordunuz
Merak etmeyin o bebeği babaya vermezler ama bebek olarak kalmayacak
Büyüyecek ya hani
Babasının da görme günleri olacak
Her çocuk mutlu güzel yuvada büyümeyi hakeder
İyi giden bir evlilikte zamanla anlaşamayan çift olunur ,sevgi biter saygı biter boşanılır da bile bile kötü olan insanla niye yaa niye çocuk
Ben olsam aldırırdım sen çalışınca kim bakacak bir yerde ailen bıkacak belki. Daha 20 yaşındasın. Ona çok kötü bir hayat vereceksin. Büyüyünce de nefret kusacakÇalısicam
Aynen hep öyle oluyor bu işler Allah akıl fikir versin sizeBilmiyorum o zaman konuştuğu olduğunu bide ben ilaç kulaninca hamile kalmam dediydim boşanma davasını açtım 1 hafta sonra hamile olduğumu ogrendim
Ama aldiramam o kadar canı biri değilim tamam zorlanicam biliyorum ama aldırmamBen olsam aldırırdım sen çalışınca kim bakacak bir yerde ailen bıkacak belki. Daha 20 yaşındasın. Ona çok kötü bir hayat vereceksin. Büyüyünce de nefret kusacak
Ben sizinle aynı fikirde değilim. Herkesin yaşadıkları farklı ama bence her kadının annelik iç güdüsü sonucu bu durum olduğunda yaşayacağı yıkımı düşünüyorum. Ben dünyaya gelmemesi daha iyi gibi bir yorum yapamam falcı değilim geleceği göremem. Ama ben bebeği aldırmadı taraftarı değilim. Kendisi ne karar verir orası da bizi alakadar etmez. Allahla kendi arasında ben bana düşeni yapar fikrimi söylerim. Neden korunmadın vs demek de bana düşmez. Olmuş bitmiş bu saatten sonrası için yol göstermek bize düşer.Herkesin yaşadığı deneyim ve sorunlar farklı. Bu sizin hayatınız. Konu sahibinin de ayrı sorunları ve hayatı var. Kendisine şiddet uygulayan,hakaret eden, eşini istemeyen , sadece bebeği istiyorum diyip kontrole de gitmeyen bir erkek var.
Çocuğu doğurup neden hayata 1-0 geriden başlamasına sebep olsun? Öyle kolay mı tek başına çocuk büyütmek? Bir annesinde kalacak,bir babasına gidip gelecek. Anormal,sorunlu bir babası olmasındansa, dünyaya gelmemesi daha iyi olmaz mı?
Benim mucizem son anda gelen bir mucizeAma aldiramam o kadar canı biri değilim tamam zorlanicam biliyorum ama aldırmam
Aldırması için de eşinin imzası gerek ama o imza vermeden aldıramaz.Ben olsam aldırırdım sen çalışınca kim bakacak bir yerde ailen bıkacak belki. Daha 20 yaşındasın. Ona çok kötü bir hayat vereceksin. Büyüyünce de nefret kusacak
Eşinin sevgisi yokmuşki geri kazanasın. Hepi topu 2 senelik evlilik onda da başına gelmeyen kalmamış. Gidip aynı şeyleri tekrar yaşamak mı istiyorsun gerçekten?Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Hayır istemiyorum ben çocuğum için sadece öyle birşey düşündümEşinin sevgisi yokmuşki geri kazanasın. Hepi topu 2 senelik evlilik onda da başına gelmeyen kalmamış. Gidip aynı şeyleri tekrar yaşamak mı istiyorsun gerçekten?
Böyle bir adamın çocuğuna bir faydası olmaz. Kızın olsa aynı siddeti onada gösterir, erkek olsa aynı kendi gibi yetiştirir. Eve geri dönmek için cabalayacagina çocuğunu bu adamdan uzak tutmak için çabala.Hayır istemiyorum ben çocuğum için sadece öyle birşey düşündüm
Çalısicam
TamamBöyle bir adamın çocuğuna bir faydası olmaz. Kızın olsa aynı siddeti onada gösterir, erkek olsa aynı kendi gibi yetiştirir. Eve geri dönmek için cabalayacagina çocuğunu bu adamdan uzak tutmak için çabala.
Bulucam bı yolunuÇalışınca bebeğe kim bakacak. Kötü olan ailen mi?
Ailem çocuğa bakar biliyorum sadece o adamdan istemiyorlarBulucam bı yolunu
Yani anlamıyorum dayak yediği hakaret işittiği adamla nasıl sevişebilir insan ya hadi oldu bir hata ya da zorlanmaya maruz kaldın dicem de yok adam gel dese her haltı yutup yine totonun üstüne oturcaksın sana ne akıl verilir kiMerhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Onlarda cana kiyamazlar belki beni sinir etmek için söylüyorlar bilmiyorumAilem çocuğa bakar biliyorum sadece o adamdan istemiyorlar
Öf sizlere kimse üzülemiyor artık. Kendiniz kaşınıyorsunuzMerhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .
Eşiniz size “seni istemiyorum” derken hamile nasıl kalabildiniz, yani şunu anlamadım, örneğin ben beni istemeyen biri ile aynı yatağa girmem. Sizde eşiniz de çok tuhafsınız.Merhaba arkadaşlar ben boşanma asamasindayim 2 yıldır evliyiz sürekli sidetli geçimsizlik sürekli seni istemiyorum diyor eşim bana beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor bende boşanma davası açtım ailemin evine geri döndüm bir kaç gün önce hamile olduğumu ogrendim eşime söyledim bizi istiyormusun dedim seni değil bebeği istiyorum dedi arkadaşlar ben ne yapicam seni istemiyorum diyor sürekli yarın kontrolüm var gel diyorum gelmem diyor ben çok zorluklar çekiyorum çok stres altındayım ailemde aldır bu çocuğu diyor ne yapmalıyım ?eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam ve kazandiramazsam bebeği benden alicagni söylüyor çok zor bı duruumdayim lütfen yardım edin .