Boşanma aşamasında hamile olduğumu öğrendim

Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum
Alamaz hiçbir mahkeme küçük bebeği üstelik süt emen bir bebeği vermez ha siz kendiniz vermek isterseniz o ayrı ama aksi takdirde alamaz.

Ayrıca barışıp davayı geri cekersen bir daha aynı nedenlerden ötürü dava acamazsın misal sizi aldattı actıgınız dava aldatma üzerine,aldatma üzerine bir daha dava acamazsın ki adam sizi istemediğini söylüyor.

beni dövüyor ailesinin önünde küçük düşürüyor
Size şiddet uygulayan eşinizle nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Hiç korunmadınız mı?
seni değil bebeği istiyorum dedi
Aileniz de bebeği aldırmanızdan yana. Demesi kolay evet ama size şiddet uygulayan, hakaret eden,sevgi saygı duymayan biri baba olmayı hak etmiyor kesinlikle. Çocuğu bu mutsuzluğa dahil etmeyin lütfen.
eşimin sevgisini tekrar nasıl kazanicam
Bu soruyu hâlâ soruyor olmanıza anlam veremiyorum. Onun çabalaması, şiddet uyguladığı için pişman olması gerekirken, seni istemiyorum çocuğu istiyorum demesine rağmen sevgisini nasıl tekrar kazanırım diyorsunuz. Olmaz artık sizden. Değil karı koca bir arkadaş da olmaz hiçbir şey olmaz sizden. Ailenizin yanına dönün boşanın bir an önce.

Çok fazla yorum yapmak istemiyorum böyle konulara çünkü içim parçalanıyor. Bir zamanlar bende senin gibi kara kara düşünüyordum ama bende şiddet yoktu ailecilik vardı. Benim fikrim bebeği aldırma bu durumdan istersem linç yiyeyim umurumda bile değil. Bebeğim düştüğünde bile inanılmaz bir yıkım hissettim. Hala da bir bebek gördüğümde gözlerim dolar. Şuanda olan biteni konuşmak mantıksız olmuş. Kendine gelip yolunu çiz. İşe gir psikolojik destek ol. O adam da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen güçlü ol. Böyle insanlar korkunun kokusunu köpek gibi alırlar. Korkma sakın. Sen güçlü olursan kimse seni yıkamaz. O bebeğe ve kendine bunu borçlusun. Eşin öldü olarak bak olaya.
Çok tesekur ederim beni anladigniz için dedigniz gibi ben ne yapicagmi şaştım psikolojik destek alıyorum saten ailesinin önünde küçük düşürdü sevgilisinin önünde küçük düşürdü dövüyor dövüyor her pisliği var en doğrusunu diyosunuz

Eşinizin sevgini nasıl mı tekrar kazanacaksınız?
Hanımefendi adam size şiddet uyguluyor. Ne sevgisi Allah aşkına? Bebegi tek başınıza büyütebilecek misiniz, bu adam ile çocuğunuz için sürekli muhatap olmak istiyor musunuz, buna dayanacak gücünüz var mı?
Önce bu soruların cevabını bulun. Kendinizden eminseniz de doğurun. Ama bu adama geri dönmek gibi bir hata yapmayın, en azından çocuğunuzun hatrına yapmayın. El kadar bebeği de hiçbir mahkeme babaya vermez zaten. Ama bana öyle geliyor ki siz kocanız gel dese koşa koşa gideceksiniz...
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Şuan bebegi isteyen baba doğunca ne masrafını karşılayacak ne de ilgilenecek. Sizinle birlikte bebeği de boşayacak. Mahkemenin verdiği üç kuruş nafakayı verirse anca onu verir.

Aldırmak istemiyorum asla aldırmam sadece bebeğimi benden almasindan korkuyorum
Bebeği zaten mahkeme boşansanız da babasına vermez. Ailenizle yaşadığınız takdirde aileniz maddi olarak sizi destekleyecek durumda mı? Siz ailenizden ayrı eve çıkabilecek bir meslek ya da gelir sahibi misiniz? Adam size nafaka verse bile hayatınızı kendiniz çekip çevirebilecek durumda değliseniz bebeğin günahı ne? Siz sadece aldırmak istemiyorsunuz diye sizi döven adamdan çocuk sahibi olmak ne kadar mantıklı?

Çok fazla yorum yapmak istemiyorum böyle konulara çünkü içim parçalanıyor. Bir zamanlar bende senin gibi kara kara düşünüyordum ama bende şiddet yoktu ailecilik vardı. Benim fikrim bebeği aldırma bu durumdan istersem linç yiyeyim umurumda bile değil. Bebeğim düştüğünde bile inanılmaz bir yıkım hissettim. Hala da bir bebek gördüğümde gözlerim dolar. Şuanda olan biteni konuşmak mantıksız olmuş. Kendine gelip yolunu çiz. İşe gir psikolojik destek ol. O adam da ne yapıyorsa yapsın. Ama sen güçlü ol. Böyle insanlar korkunun kokusunu köpek gibi alırlar. Korkma sakın. Sen güçlü olursan kimse seni yıkamaz. O bebeğe ve kendine bunu borçlusun. Eşin öldü olarak bak olaya.
Herkesin yaşadığı deneyim ve sorunlar farklı. Bu sizin hayatınız. Konu sahibinin de ayrı sorunları ve hayatı var. Kendisine şiddet uygulayan,hakaret eden, eşini istemeyen , sadece bebeği istiyorum diyip kontrole de gitmeyen bir erkek var.

Çocuğu doğurup neden hayata 1-0 geriden başlamasına sebep olsun? Öyle kolay mı tek başına çocuk büyütmek? Bir annesinde kalacak,bir babasına gidip gelecek. Anormal,sorunlu bir babası olmasındansa, dünyaya gelmemesi daha iyi olmaz mı?

Bebeği zaten mahkeme boşansanız da babasına vermez. Ailenizle yaşadığınız takdirde aileniz maddi olarak sizi destekleyecek durumda mı? Siz ailenizden ayrı eve çıkabilecek bir meslek ya da gelir sahibi misiniz? Adam size nafaka verse bile hayatınızı kendiniz çekip çevirebilecek durumda değliseniz bebeğin günahı ne? Siz sadece aldırmak istemiyorsunuz diye sizi döven adamdan çocuk sahibi olmak ne kadar mantıklı?
Ailem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum hepsi bu

Herkesin yaşadığı deneyim ve sorunlar farklı. Bu sizin hayatınız. Konu sahibinin de ayrı sorunları ve hayatı var. Kendisine şiddet uygulayan,hakaret eden, eşini istemeyen , sadece bebeği istiyorum diyip kontrole de gitmeyen bir erkek var.

Çocuğu doğurup neden hayata 1-0 geriden başlamasına sebep olsun? Öyle kolay mı tek başına çocuk büyütmek? Bir annesinde kalacak,bir babasına gidip gelecek. Anormal,sorunlu bir babası olmasındansa, dünyaya gelmemesi daha iyi olmaz mı?
Eğer yaşı doğruysa konu sahibi daha 20 yaşında. Boşandı diyelim çocuğu da doğdu. Bundan 10 yıl sonra daha 30 yaşında olacak, illa ki tekrar evlenmek isteyecek. Hele ailesi de maddi manevi desteklemezse yeni evliliği kaçış olarak görecek. Çocukla bu ne kadar kolay?

Ailem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum

Bir cana kıymak çok kötü birşey aallahin verdiği canı ben alamam

Eğer yaşı doğruysa konu sahibi daha 20 yaşında. Boşandı diyelim çocuğu da doğdu. Bundan 10 yıl sonra daha 30 yaşında olacak, illa ki tekrar evlenmek isteyecek. Hele ailesi de maddi manevi desteklemezse yeni evliliği kaçış olarak görecek. Çocukla bu ne kadar kolay?
Ailem destekler biliyorum yaşımda doğru

Ailem destekler biliyorum yaşımda doğru
Allah canı vermiş de biraz akıl, fikir de vermiş. Ben sırf istediğim kiloda değilim, doktor sağlıksız olur dediği için şu an çocuk sahibi olmuyorum( 88 kiloyum çok obez de değilim) bu 34 yaşımda. Yurtdışındayım, hayat standartlarım yüksek, sosyal haklarımın da olduğu bir devlette yaşıyorum ve çok geçerli bir mesleğim var. Sizin plansızlığınızın cezasını çocuk çekecek, hakkınızda hayırlısı.

Ailem beni desetekler maddi konuda ailemden ayrı evede çıkamam hiç bir meslegim yok üniversite okuyorum

Bir cana kıymak çok kötü birşey aallahin verdiği canı ben alamam
Bu konuda başka bir şey yazmak istemiyorum. Hayat sizin hayatınız. Bunları yaşayan sizsiniz. Ben bebek için empati kurdum içimden geleni yazdım. Bir mesleğiniz de yokmuş. Aileniz de bebeği istemiyor üstelik. Maddi manevi size destek olsalar bile, yarın bir gün ailenizle aranızda sorunlar yaşanır,olay bir yerden patlak verir. Umarım kendiniz ve bebek için doğru kararı verirsiniz.

Yaa off hanımefendi siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz yaa
Aldatan şiddet gördüğünüz adamla sevişip hamile kalmışsınız nasıl mideniz aldı onu da bilmiyorum
Hayatınızın içine etmişsiniz bir de bebeğin hayatının içine edin
Korunmak denen bir şey var ya
Ama durun eminim çok iyi korunuyordunuz

Merak etmeyin o bebeği babaya vermezler ama bebek olarak kalmayacak
Büyüyecek ya hani
Babasının da görme günleri olacak

Her çocuk mutlu güzel yuvada büyümeyi hakeder

İyi giden bir evlilikte zamanla anlaşamayan çift olunur ,sevgi biter saygı biter boşanılır da bile bile kötü olan insanla niye yaa niye çocuk

Back
X