Boşanma aşamasında gelgitler

bir gün ağlarsın bir yıl ağlarsın sonra oturur düzenir çocuklarınla huzurlka geçirirsin gelecek yıllarını. Şimdi degilse bu adam ömür boyu ara ara bu baskıyı artırarak devam ettiricek. Rabbim sana bir güç versin ve kolaylıkla boşanırsın inşallah bu insan görünümlü vizdansız piskopattan

Eşinizin pisikopatik düşünceleri olan anormal birisi. Yukarıda bir üyenin yazdığı gibi bu gün saçınızı kazıyıp saçma sapan cümleler kuran biri yarın başka birşey ister. Zaten bir kere bunu yapmış tekrar yapmaması için hiçbir neden yok. Kendinizi suçlamayı bırakıp acilen boşanın.

Siz ne dediniz de eşiniz kendini bu kadar küçük düşmüş hissetti? Bu kadar kötü bir karşılık düşünmesine sebep olan şey ne? Rahat olun. Konuyu etraflıca bilirsek daha nokta atışı çözümler üretebiliriz.
Bir de sizin o halimizi görünce, üzüldüğünüzü görünce pişman olmadı mı yoksa sen hak ettin mi dedi?
Bir aile terapistine gitseniz. En azından saygıdeger bir sekilde ayrılmanızda işe yarayabilir birbirinizi nefretle hatırlamak yerine.
Sakın demeyin nefret yok diye. Olacak çünkü. Olayın dışına cıkıp baktığınızda yani kurtuldugunuzda bana bunu nasıl yasattı diyeceksiniz ve nefret edeceksiniz.
Bir kadının en kıymet verdiği yerlerinden biridir sacları. 2-3 yasındaki kız cocugunun bile savını kazısan, bırak kazımayı kısa kessen dünyaya küsüyor.

Amin aklın yolu bir o kadar doğru söylüyorsunuz ki.. ne olur dua edin bu tanımadığınız insana ihtiyacım var bu düşünce girdabından kurtulayım.

Yaşadığınızın aynısını benden beş on yaş büyük kuzenim yaşadı, o zamanlar lise yıllarımda bir ergen olmama rağmen aşırı üzülmüştüm. O işi gırgıra alarak anlatıp; saçlarını gösterirken sanırım numara yapıyordu.. Uzun yıllar sonra neler yaşadığını kaç kere intiharın eşiğinden döndüğünü söyledi.. Psikiyatriye götürdüm bi tık iyi geldiğini söyledi ama halâ boşanmadı eşinden nefret ettiği hâlde.. Sizin konuyu okuyunca yine o günler geldi aklıma..

Boşanmalısın! 4 yaşında kızımın saçını hiç kestirmedim artık o da kestirmek istiyor. Psikolojisi bozulmayacak bir model arıyorum aylardır! Bu mahlukat resmen senin psikolojini bozmak istemiş. Kurtul şundan.

Böyle toksik ilişkiler gerçekten çok karmaşık oluyor. Yaşamak da zor bitirmek te

Acaba kuzeninizin eşi ne gerekçeyle kazımıştı saçını ? O da had bildirmek niyetiyle mi yapmıştı

Keşke sessiz sedasız alıp eşyasını gitse evden,siz ve çocuklarınız düzenine devam etseniz ,bir on gün gorusmeseniz ,o zaman daha iyiye gidersiniz emin olun.. sanırım hassas ,empat birisiniz ,ayrıca kolay değil uzun zamandır evlisiniz,hissettikleriniz çok normal, herşey güzel olsun hayatınızda ,kolaylassin ins. Herşey, gönlünüz genislesin, huzur bulsun bedeniniz,zihniniz.. güç kuvvet diliyorum . Kararlılık ,özgüven hadi ins Allah büyüktür bir adım at bak nasıl yardım ediyor

Ya çok özür dilerim ama kapalı mısınız normalde? Yaptığı şeyi hafifletmez ama merak ettim, kısa saçlı olmanızı da istediğini paylaşmışsınız. Her türlü psikolojiye büyük bir darbe, affedilemez bişey. kesinlikle hayatınızdan çıkarmalısınız bu adamı.

Aileniz yok mu? Onlara gidin ve ben sağlıklı düşünemiyorum beni tedavi ettirin deyin. Gerekirse yatarak tedavi görmelisiniz. Hem ilaç hem psikoterapi. Hala bu adamdan ayrılmamanızın sebebi derinlerde sanırım. Lütfen kendinize bunu yapmayın bu adamdan kendinizi kurtarın

Hiçbir şey düşünme. Sadece boşanmaya odaklan. Hata mı yapıyorum, güçsüzüm, düzelir mi acaba, nasıl olacak diye aklına geldiğinde düşüncelerini dağıt. Ulaşmak istediğin noktaya odaklan. Bu adam bir psikopat. Kurtulman gerekli bundan.

Ağır konuşmak istemiyorum ama böyle sizin gibi insanlar benim sinirimi bozuyor. Detayları okudukça acizliğiniz beni sinirlendirdi. Bu yüzden konudan çıkıyorum. Geçmiş olsun size.

Bakmayın öyle herkesin boşanırım asarım keserim dediğine. Kimse sınanmadığı bir şeyi kınamasın. 20 yıl manipüle edilmişsiniz, korkutulmuşsunuz. Kocanızın karanlık yönleri varmış, boşanınca size zarar verme ihtimalinden korkuyorsunuz belki de..
Feraha kavuşursunuz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…