boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

canım tek maaşla para birikmez ama iyi durumu çok abartı da değil benım o yuızden calışmam lazım gizliden kenara koymam lazım

eğer izin verirsen bir arkadaşıma soracağım bu gibi durumlara bakıyor
gönüllü avukat olarak
bi tanıdığım avukat var ben baroya ön ayak olurum dedi dosyayı vereli bir hafta oldu haftaya belli olur ona göre size donuş yaparım

bi tanıdığım avukat var ben baroya ön ayak olurum dedi dosyayı vereli bir hafta oldu haftaya belli olur ona göre size donuş yaparım
tamam o halde inşallah yolunda gider her şey ,bol şans:)

keşke durumum olsa da resimlerimizi koysam bi yorum yapsanız eşim hakkında dışardan bakılınca harbi efendi saf duruyor

canım adam öyle bir şey yapsınki herşeyi unutayım ama bu da imkansız şu durumda

Eger boşanmak tan vazgecersen sehir değiştir her iki ailerden uzak bir yere tasın
Zamanla yoluna girecek hersey evini dağıtma babanla oturma isterse evlatlıktan red etsin sen kendi kararların arjasında dur

Eger boşanmak tan vazgecersen sehir değiştir her iki ailerden uzak bir yere tasın
Zamanla yoluna girecek hersey evini dağıtma babanla oturma isterse evlatlıktan red etsin sen kendi kararların arjasında dur
ben kararlarımın arkasındayımda arkamda duran kımsem yok çok yanlız bıraktılar beni

canım adam öyle bir şey yapsınki herşeyi unutayım ama bu da imkansız şu durumda
Hayat senin hayatin ama inatla murat alinmaz biraz isin ya yalnizlik desteksizlik kismindan dolayi tirsiorsun yada sevdiginden sans vermek istediginden.bu ikisi arasnda cok ince bir cizgi vae bu aksam iyice dusun aslinda ayrilmaktanmi korkuyorsun sevdigin icin yoksa yalnizliktan desteksizliktenmi.buna en iyi sen karar verirsin .eger sevdigin icinse bir dene derim.yok sevgi bitti desteksizlikten diyorsan,devlet var maas var herturlu imkanlar var artik senin mutlulugun el nederden cok daha onemli emin ol.

keşke durumum olsa da resimlerimizi koysam bi yorum yapsanız eşim hakkında dışardan bakılınca harbi efendi saf duruyor

Bence fotoğraf eklemeyin. Tanıdık biri çıkar vs, sonra pişman olmayın. Bir de hukuki açıdan da sorun olmasın.

Eşiniz gerçekten de harbi efendi ve saf olabilir. Yani hem onları yapıp hem de böyle olabilir. Belki de libidosu neredeyse hiç yok (ki kendi öyle bir şey demiş sanırım) ve kendini gaza getirmek için böyle bir şey düşünmüş olabilir (ki kendi öyle demiş sanırım). Hiç ama hiç hoş değil tabii. Bence libidosuyla ilgili hormon tedavisi vs olsa hem bunu düşünmesine gerek kalmaz hem de sizi kıskanabilir gibi geliyor. Öyle de olmayabilir tabii. Tanımıyorum sonuçta. Ama o konuya kadar çok saf, temiz, iyi bir insan olarak tanımışsınız ya, o yüzden olabilir de.

Son düzenleme:
Vega butubn konularini takip ettim hatta nedendir bilmem ama yorumlarinda hep dikkatimi ceker. Her neyse..
Koca denecek adami neresinden tutsan elinde kaliyor. Haydi affettin diyelim yine ayni sorunlar olacak saniyorum. Umarim bu sapkini affetmezsin. Ailende sana kostek oluyor madem baban dul kizim var demeyi kendine yediremiyor kizim yok desinde sende rahatla. Sonucta kendi basina akli basinda bir bireysin ve cok guclusun herseyin ustesinden yalniz basinayken cok daha kolay gelecegini dusunuyorum. Artik dul kadin evli kadin bekar kiz vs. Ayrimi yok hepimiz insaniz.uzulme biraz daha dayan guzel gunler yakinda

vega tavrini en basindan beri takdir ettim ve yazmistim animsarsin oglunu karistirmayin de oyle ilerleyin diye... oglun adina tesekkur ederim ki hala haftada bir babasina yollayip kadin erkek sorunlariniz disinda anne baba olabilmeye imkan tanidigin icin.

vegacigim bu bir surec, ayrilma diye tum siddetle uzerine gelecekler ama yilma. keske o habersiz krediler olmasaydi, o vakit diger seyler terapist ile asilabilinirdi. ama geriye bakip uzulmek yok. Allah yar ve yardimcin olsun

canım devlet avukatı için 22 banka 7 de resmi kurum dolaştım
ama kesin vermiyormuş ya durumum olsa zaten uğraşmam deli etti beni bu devlet
Eve polis gelir.zaten calismiyosun tek yasiyosun bence verirler.bir ayda sonuclanir.bankada paran tabuda biseyin yoksa.poliste zaten sorar ev kirami ustune bisey varmi diye.ama pek ilgilenmiyolar bu gonullu avukatlar.isin cabuk bitsin diye nafaka tazminat bile alma diyolar.pek konusmuyolar bile.insallah iyi bi avukat denk gelir.

canım sadece hırsa kapılıyorum dedi bende çok cinsel istek yok eşim başkası ile oluyor hırsına kapılıyorum dedi

O nasil kendini aklama seklidir ya.
Ben anlamadim tam.
"Karim baskasi ile birlikte oluyor diye dusunuyorum ve ben hirsa kapilip karima ben o erkekten daha iyiyim yatakta diye gostermeye cabaliyorum" dusuncelerimi sariyormus kocani? Yani aklina istemedigi kotu dusunceler geliyormus ve bu sebepten hirslaniyormus?

Yada tam tersi hirsin ardindan performanssinin arttigni dusundugu icinmi hirsi bi arac olarak kullniyor? Yani o dusunceleri bilerek yasiyor beyinde.

Hangisi?

içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyor
Bence ilk kumar oynamasi boyle buyuk bir patırtı ya ve maddi olarak büyük cesmekes e surukledigi icin daha cesaret edemez oynamaya.
Gizli, ufak bi mebla ile başlayıp hep bu sefer kazanırım umuduyla yeniden yeniden oynama yok sonucta.
Bence bu evlilik bitmeye layık değil. Bir şansı hakediyor gibi..
Allah hakkınızda hayirlisini etsin insallah.

canım kendisinin libidosu düşük olduğu için sanki beni başkası ile mutlu oluyorum diye düşünüp hırsa kapılıyormus ben mutlu ederim karımı diye

işte inşallah iyi biri düşer canım ya bakalım avukat tanıdığım el atacak

Maalesef içinde yaşadığım bu akıl hastası dolu kadın düşmanı toplumdan iğreniyorum.
İmkanım olsa beş dakka durmam.
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…